De kleding die dit jaar bezeten moet zijn, het is te modieus

##

Als je je eigen capsule -garderobe wilt bouwen, geloof ik dat veel vrouwen de positie van gestreepte shirts in de hoek van de garderobe zullen behouden, van Coco Chanel tot Audrey Hepburn, Jean Seberg, en vervolgens naar de straten en de staten. Nooit teruggetrokken uit het stadium van de geschiedenis en geleidelijk gloeit met verse vitaliteit.

Als het gaat om de oorsprong van gestreepte shirts, is het nog steeds een heel oud verhaal. introduceerde het in een modecirkel, noemde het “Sea Soul Shirt”.

Naarmate de mode gerelateerd is aan de mariene cultuur in de afgelopen jaren meer en meer gerespecteerd is, is het zeeschirt van het zeegiep de oceaan en vrijheid die naar het hoogtepunt van de mode is verplaatst.

Maar in feite is de stijl van gestreepte shirts nooit vervaagd, net zoals we door mevrouw Parijs bladeren om te dragen. Wanneer de lente en zomer dragen, is het altijd dat gestreepte shirt.

Hoewel het gestreepte shirt een klassiek item is, is de interpretatie ervan niet hetzelfde.

1. Hoe u een gestreept shirt kiest

船 Ronde nek of bootkraag

Er zijn twee gemeenschappelijke kraagtypen van klassieke gestreepte shirts. De eerste is een nekkraag met boog, en de tweede is de ronde nek.Hoe u het kraagtype kunt kiezen, hangt voornamelijk af van uw lichaamsomstandigheden.

Vanwege de lage halslijn zal de kraag een deel van de Trapezius en de lijnen van de schouders visueel onthullen. Shirts van het ronde nekmodel zijn geschikt voor verschillende cijfers. Het sleutelbeen moet worden blootgesteld aan de halslijn en het dunne effect is nog duidelijker.

Voor meisjes met korte nek en geen goede lijnen, kunt u ook de stijl van v -neck strepen kiezen. Essence

De versie van het gestreepte shirt moet stijf zijn. De stof is ofwel katoen of delicate breien.De selectie van basisitems moet kieskeurig zijn, het wordt tenslotte vaak dag na dag gedragen ▼

部 Stripe -positie bevindt zich onder de schouder en begint vanaf de schouder

De positie van strepen is anders en het effect van de lichaamsvorm is anders.Het gestreepte shirt in de linker figuur, de strepen zijn onder de schouder en er is een groot blanco wit aan de halslijn naar de schouders.

Deze stijl van de gebreide trui is geschikt voor die smalle schouders, gladde of kleine skeletten.

Omgekeerd zijn de gestreepte shirts die van de schouders beginnen geschikt voor de lichaamsbreedte en het grote skeletlichaam.

De breedte van het gestreepte shirt is dik of prima

Laten we het tot slot hebben over de kwestie van de streepbreedte van gebreide shirts.Voor verticale strepen, des te dichter en dunner, maar voor de horizontale strepen zijn te breed of te dunne strepen gemakkelijk om opgeblazen te zien; Dun, schaars, dun, schaars, schaars en schaars.

Hoe je het gestreepte shirt kunt matchen

Ⅰ Bijpassende losse downfit, waardoor een casual gevoel ontstaat

Het gestreepte shirt zelf heeft een sterk casual natuurlijk temperament.

De eenvoudigste match is vaak de meest klassieke. Mensen laten mensen ervoor zorgen dat mensen mensen ervoor zorgen dat mensen mensen maken. Op het eerste gezicht hebben de bruine riem en de rattan rattan handtassen met elkaar samengewerkt, en het algehele gevoel van comfort en het gevoel van wolken en licht met hoge niveaus.

In de hoek van het park was ik saai om in de zon rustig in de zon te baden.

De vrouw in het schilderij is als de heldin in de Waimai -film, met gestreepte shirts, brede pijpenbroek, rustig en elegant, zachtaardig en lui, vergezeld van een vage charme en rustige tederheid, waardoor mensen er in een oogopslag gefascineerd uitzien ▼

Kleding in de lente en zomer is natuurlijk gebaseerd op “comfort”.

Haar idee is een zwart gestreepte shirt met een paar witte losse boogbroek.

Omdat de hoeveelheid broek relatief groot is, dragen de schoenen een paar dunne sandalen, waardoor de uitstel onder de voeten wordt verminderd en het lichaam aan verhoudingen wordt verbeterd.

Dezelfde zwart -wit gestreepte top, houdt het bovenlichaam onbeweeglijk en vervang het onderlichaam door een pure katoenen witte rok, wat een gevoel van literair en artistiek tuinieren is.

De zwarte lederen tas en de zwarte lefu -schoenen onder de voeten werken stiekem samen, waardoor de oorspronkelijke stijl meer een spoor van het temperament van de Britse academie is.

Ⅱ is niet chaotisch, kies volgens de kleur van de bovenkant

Veel meisjes die gestreepte shirts dragen, zullen er rustiek uitzien. In feite kan de reden voor het probleem zijn in de kwestie van “inconsistente kleuraanpassing”, want zelfs als de streep zelf een element is, is het niet rommelig , De kleuraanpassing is het beste om uit het shirt te komen. Sommige kleuren zijn geselecteerd.

Dit verborgen blauw gestreepte shirt is bijvoorbeeld geschikt voor de lagere kleur, die wit of verborgen blauw kan zijn. Deze twee kleuren zijn een kleuren echo en het ziet er schoon en harmonieus uit.

Dan kan onze meest voorkomende zwart -wit gestreepte shirts, de lagere installatie kiezen wit of zwart, hoe het er goed uit te laten zien.Zoals de onderstaande afbeelding: zwart -wit gestreepte shirt+witte brede broek, de algehele eenvoud en casualiteit zonder luiheid te verliezen.

Het mooiste is dat de knijpende sandalen en rattan tuto door elkaar worden aangevuld, waardoor de hele persoon kalm en gemakkelijk wordt. .

Als je een gestreept shirt wilt dragen, kies je een witte jeans die door de vier seizoenen kunnen lopen.

Wanneer de items eenvoudig zijn, kunnen de accessoires niet casual zijn.

III schoenen moeten voortreffelijk en mooi zijn, de essentie van stijl injecteren

Schoenen zijn vaak de essentie van een stijl.

Het is geschikt voor het dragen van dit seizoen en zeer mooie schoenen.Een losse gestreepte trui met een satijnenrok, met balletdansschoenen om te eindigen, de zachte en nobele stedelijke stijl wordt ten volle gepromoot.Horrect modieus, kom binnen enkele minuten.

Een gestreept shirt en een jeans komen een paar rode Mary Zhen -schoenen tegen, dat wil zeggen, die een goede uitziende Franse stijl draagt, alle romantische, heldere, retro en elegante sfeer toont.

De hele persoon lijkt vrij en vrij te zijn, maar het is overal heel vrouwelijk.

Ik hoop dat dit artikel je wat inspiratie voor iedereen kan brengen, dan zien we je de volgende keer.

Tekst: Xiaoyi

Related Post