Dit is de jurk die 50+ vrouwen zouden moeten hebben: meer dan -Knee rok+ flat -headed schoenen, zacht en temperament, echt gezicht

Hoi!Ik ben XiaOfeng!Deel dagelijkse kennis dagelijks, volg me, begin een mode -reis, laat ons samen mooi worden!

De groei van leeftijd mag geen struikelblok zijn voor ons streven naar schoonheid.Het kiezen van een manier om te dragen, zal niet veranderen vanwege leeftijdsveranderingen.

Het aankleden en dragen van een hoed, behalve voor een comfortabele fatsoens, is geschikt voor u.In overeenstemming met je eigen temperament, geschikt voor jou, voor een 50+ vrouw, is de “knierok+ platte schoenen” in het voorjaar de beste combinatie, zacht temperament, echt gezicht!

Kruis -knee rok+schoenen met platte kop, zacht temperament

De leeftijd van 50+ is elegant en kalm.Het is het veerwater dat niet geschokt is, en het is ook het stromende oog dat stroomt.In het voorjaar kun je jezelf meer moedwillig laten zien.

De elegantie van de knierok en de prachtige platte schoenen zijn geschreven met de zachtmoedigheid en romantiek van volwassen vrouwen.De schijnbaar eenvoudige en lage -keycombinatie kan ons dit voorjaar onverwachte verrassingen, bloeiende mode en prachtig brengen.

Welke stijl van platte schoenen kan in het voorjaar worden geselecteerd?

1. Lefu -schoenen

De platte schoenen in het voorjaar zijn een comfortabeler en voortreffelijk item.Zoals dit soort lefu -schoenen, met het ontwerp van de vierkante kop, heeft een sterker gevoel van verfijning.

U kunt in het voorjaar een iets dikkere stijl kiezen.Voor meer dan 50 vrouwen is de stijl eenvoudig en genereus om een ​​elegantere houding te tonen.

2. Maryzhen -schoenen

Mary Zhen -schoenen met een retro -sfeer zijn ook onmisbare items in 50+ damesschoenenkasten.50+ vrouwen proberen bij het kiezen van Mary Zhen -schoenen zoveel mogelijk het zachte leermateriaal, dat meer geavanceerd is om te dragen.

Het zachte gebreide materiaal is niet alleen comfortabel voor de top, maar heeft ook een meer fatsoenlijke sfeer.Een paar eenvoudige, gulle en gulle Mary Zhen -schoenen, die 50+ damesvoeten draagt, kan ook de voetvorm, zachtaardig en fatsoenlijk, aanpassen.

3, lichte mondschoenen

Lichte schoenen in het voorjaar zijn ook een soort platte schoenen.Lichte schoenen van Mouth zijn lichter om te dragen omdat het bovenwerk een groter openingsontwerp gebruikt, dus het zal lichter zijn om te dragen.

Of het nu de ondiepe schoenen van het hoofd zijn, of de ronde schoenen van de ronde kop of de puntige kop, het is meer aangepast om te dragen.Lichte schoenen met knierokken zijn zachtaardig en elegant.

Welke stijl van rokken kun je in de voor het voorjaar in de platte hoofdschoenen matchen?

1. Rechte rok

De hoog -geschreven rechte rok, probeer de stijl van donkere of kleine prints zoveel mogelijk te kiezen.

De hoog -geschreven rechte rok, met een klassiek zwart systeem, een ingetogen en nobele schoonheid.Lichte schoenen met rechte knierokken, licht en helder.De 50+ vrouwen dragen het, en ze zijn bijzonder leeftijdsverminderend.

2. geplooide rok

50+ vrouwen, willen een zacht en romantisch gebaar.Mis in dit voorjaar de combinatie van geplooide rokken niet.De hoog -getroffen geplooide rok met een persoonlijkheid met een persoonlijkheid is erg vreemd.

De geplooide rok met de knie kan worden gedragen met lichte schoenen.Het onregelmatige rokontwerp is hoog en oogopvallend.Voor meer dan 50 vrouwen hebben geplooide rokken een sterkere tolerantie en mode -gevoel.

3. Spontane rok

Als u meer modieuze en oogstroeven wilt dragen, is het toevoegen van enkele zorgvuldige machines ook een noodzakelijke optie.Als u zich zorgen maakt dat de te eenvoudige rok niet vreemd genoeg is, kunt u het gesplitste ontwerp matchen.

De rok met split -cuting is zachter en romantischer.Een licht -gekleurde gesplitste rok geeft mensen bijvoorbeeld een gevoel van mode.Wijzig de beenvorm, strek de benen lang, licht en hoog uit.

4. Gedrukte rok

Sommige mensen houden van elegante schoonheid, en sommige mensen houden van romantische schoonheid.In de lenterok in het voorjaar hoeven we niet altijd te matchen met het massieve kleurensysteem en is het lage -key -afdrukken ook elegant.

Met een elegante bedrukte rok, met een paar platte schoenen, is de eenvoudige en stijlvolle combinatie ook erg energiek.Het bovenlichaam is uitgerust met een losse trui, zachtaardig en fatsoenlijk.Losse trui, het kiezen van een solide kleurensysteem zal atmosferischer zijn.

— Einde

Related Post