Draag een gevoel van literatuur op hoog niveau in de herfst en winter, 24 sets intellectuelen, dragen, lage -key mode en temperament

Dit jaar is erg populair bij intellectuele stijl, dat wil zeggen om een ​​warm geleerde temperament te creëren door te dragen.De combinatie van comfort en retro, het combineren van vrije tijd en formele combinatie, een beetje vervreemding van kou, heeft een licht en onverschillig temperament, mode en temperament op hoge niveaus, het voelt zeer comfortabel.

Deze stijl van dressing is een beetje vergelijkbaar met de universiteitsstijl en de koude wind. De combinatie is voornamelijk gebaseerd op neutrale stijlproducten. Meer ervaring en onafhankelijkheid.

Overhemd gestapeld

Shirts gestapeld haarvest en slogan -truien zijn de meest voorkomende bijpassende wegen van intellectuele wind.

Schone witte shirts zijn de beste veelzijdige gereedschappen die zijn gestapeld.Bovendien worden blauwe shirts ook aanbevolen. Naast katoen- en linnenmaterialen zijn de zeldzame denim -elementen ook geschikt voor het creëren van intellectuele moleculaire stijl, met name de herfst en de winter- en op aarde gekochte combinaties.

Rok over de knie

Er zijn ook veel rokken met intellectuele wind.De herfst en winter zijn voornamelijk katoen en linnen, corduroy en wollen stoffen. Ze zijn zacht en verticaal. .

Ik draag graag witte sokken

Ik heb veel intellectuelen gezien en ontdekte dat bijna allemaal heldere witte sokken zijn.Bij het dragen van witte sokken is het het beste om te combineren met een bijgesneden broek, die visueel lichter is.

Draag nooit

Intellectuelen dragen, en ik kan nauwelijks de zelfcultivatiebronnen zien. Om de figuur te wijzigen en een gasveld te dragen.

Gedomineerd door neutrale kleur

In termen van kleuraanpassing verschijnt intellectuele wind die zelden oogstrookleur lijkt, maar voornamelijk solide kleuren van neutrale kleuren en lage verzadiging, en enkele eenvoudige geruite elementen worden toegevoegd om het monotone te breken en de slijtage meer te maken.Natuurlijk zijn de accessoires onmisbaar om de details te verrijken.

Er zijn niet minder accessoires

De meeste logo -accessoires zijn glazen, vooral de gouden zijden bril, met hun eigen literaire en elegante sfeer, die geen invloed heeft op de nominale waarde en het is gemakkelijk om een ​​boekgas te maken.Bovendien kunnen de intellectuele stijl en kapsel niet worden genegeerd.De wolrol vuur dit jaar is bijvoorbeeld zeer geschikt voor deze stijl.

Intellectuelen zijn niet geschikt voor de trend en er zijn geen leeftijdsbeperkingen. De items zijn voornamelijk gebaseerd op basis- en klassieke modellen. ?

Related Post