Gespecialiseerd in "niet accepteren van grond en water", de vorming van Xiaogan City Environmental Hospital

17 april
De lanceringsceremonie van Xiaogan City Environmental Hospital
Gehouden in het gemeentelijke ecologische milieubureau
15 milieubeschermingsexperts uit alle lagen van het leven
Ontving de rode en milieuvriendelijke artsen om een ​​boek aan te vragen
Het markeert het succes van Xiaogan Environmental Hospital
In de afgelopen jaren heeft het Municipal Bureau of Ecological and Environment effectief ecologische prioriteit en groene ontwikkeling in prominente posities geplaatst, die voortdurend gericht zijn op het doel van het bereiken van economische voordelen, milieuvoordelen en sociale voordelen.
Op 2 april van dit jaar werd het “Bouwdienstplan voor Xiaogan City Environmental Hospital” officieel uitgegeven en geïmplementeerd.Het gemeentelijke ecologisch en milieubureau heeft het digitale wijsheidsplatform “milieuziekenhuis” geopend, een team van experts geopend en de “drie grote centra” en “vijf hogescholen” en andere methoden opgericht om interactieve platforms voor milieubescherming te creëren om het zelf te vergroten – Het voorkomen van milieuvervuilingsrisico’s met één -stop -thuisdienst om het risico op milieuvervuilingsrisico’s te verbeteren. zich houden aan de wet “.
Het is wel verstaan ​​dat het gemeentelijke ecologisch en milieubureau het bouwserviceplan zal verkennen en formuleren dat voldoet aan de lokale lokale kenmerken in verschillende provincies en steden, en ernaar streven om het Xiaogan City Environment Hospital een sterke organisatie te maken die kan worden gepromoot en gerepliceerd. Nou -Bekend Public Ecological Environmental Hospital.
(Bron: Xiaogan Daily)
【Bewerken: yao hao】
[Bron: Xiaogan Daily]
Rapport/feedback

Related Post