Voorspelling en analyse van FA Cup Coventry vs Sheffield Wednesday, de twee partijen spelen een herhaling van de vierde ronde

Door voetbalsporten feb 6, 2024

Er zal een rematch plaatsvinden tussen Coventry City en Sheffield Wednesday in de vierde ronde van de FA Cup, aangezien de twee teams in de heenwedstrijd een 1-1 gelijkspel speelden. De wedstrijd keert terug naar het thuisveld van Coventry. Degene die de herkansing wint, krijgt de eer om in de vijfde ronde thuis tegen Maidstone United uit het zesde niveau te spelen. Deze teamontmoeting met een van deze twee Engelse kampioensteams verschilt niet van het weggeven van een hoofd.

Coventry

In de wedstrijd in de eerste ronde tegen Sheffield Wednesday doorbrak Coventry de impasse met nieuwe aanwinst Victor door de winterperiode, maar ze slaagden er de hele wedstrijd niet in om stand te houden en werden tegen het einde van de wedstrijd gelijk gemaakt. De wedstrijd markeerde ook het begin van Coventry’s huidige winstloze reeks van drie wedstrijden, die in januari eindigde met een 2-2 gelijkspel tegen Bristol City in het Championship, waarna zaterdag op eigen veld werd afgesloten tegen Norwich City, waarmee een einde kwam aan hun ongeslagen reeks van twaalf wedstrijden. Sinds het FA Cup-seizoen 2019-2020 wisselt Coventry de exits af tussen de vierde en de derde ronde. Als ze verliezen van Sheffield Wednesday, zetten ze de traditie van de afgelopen vier jaar voort.

Voorspelling en analyse van FA Cup Coventry vs Sheffield Wednesday, de twee partijen spelen een herhaling van de vierde ronde

Sheffield woensdag

Sheffield Wednesday werd afgelopen zaterdag met 4-0 verslagen door degradatierivaal Huddersfield.De scène van deze wedstrijd was een beetje schandalig. Huddersfield doorstond aanvankelijk het 68 minuten durende bombardement van Sheffield Wednesday, maar daarna capituleerden de Owls op het laatste moment en scoorden vier doelpunten op rij in 10 minuten. Ze hadden geen krachtvoordeel tegen Coventry in de thuiswedstrijd, in het eerdere Engelse kampioenschap hadden ze net verloren van Coventry met een score van 0:2.

Wedstrijdgeschiedenis

In de laatste 9 ontmoetingen tussen de twee teams heeft Coventry City 5 keer gewonnen en Sheffield Wednesday 2 keer. 2 wedstrijden eindigden in remise.

analyse Samenvatting

Hoewel Sheffield Wednesday de score gelijk maakte in de eerste ontmoeting, was het doelpunt grotendeels te danken aan geluk, en ze werden nog steeds onderdrukt door Coventry in termen van algemene statistieken. Sheffield Wednesday werkt momenteel hard om degradatie in het Engelse kampioenschap te voorkomen. Ze zullen niet veel energie hebben om Coventry buitenshuis te bevechten, dus ze zijn optimistisch over de overwinning van Coventry.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *