Comfortabele en stijlvolle winterkleding, ga aan het werk, date, ga op straat, draag het gewoon

Omdat het grootste deel van de winterdragers de stappen van de dauwhuid redt, zullen veel mensen speciale aandacht besteden aan comfort bij het creëren van de winter.

Voor modebeginners is het een snelkoppeling om te verwijzen naar de combinatie van anderen.In dit nummer zal ik wat comfortabele en stijlvolle winter dragen, werk, date, dateren, op straat gaan, draag het gewoon.

Allereerst, als je in de winter voor comfort en mode wilt zorgen, moet je de juiste losheid van kleding kiezen en proberen losse kleding te gebruiken om een ​​jurk te maken.

Ongeacht het lichaam, je kunt een gevoel van mode dragen met losse kleding.Bovendien moet de kleur matching van kleding niet te helder zijn, probeer de witte donkere kleding zoveel mogelijk te gebruiken.

★ ☆Dikke buitenjack met korte rokken of losse broek

Dikke jassen in de winter kunnen veel verschillende stijlen van slijtage creëren.Als u de voordelen van de benen wilt benadrukken, kunt u de rok met kousen proberen.

Onder de zegen van lichte pootartefacten zal het niet koud zijn met een korte rok in de winter.

Als je je slijtage comfortabel wilt houden, ben je niet van plan om te matchen met korte rokken en kousen, je kunt ook losse broek proberen met breibar om te dragen, brei -kleding kan een vrouw een gevoel van tederheid presenteren.

Losse broek heeft een goed effect van het bedekken van vlees en warm blijven.Het bouwen van een dergelijke jurk vereist niet alleen om je zorgen te maken over warmte, maar kan ook mensen met elegante elegantie brengen.

Omdat ieders beenkenmerken anders zijn, moet je de juiste kleding kiezen volgens de kenmerken van de benen.Het is er zeker van dat deze twee comfortabeler zijn.

Het is gewoon dat de voorkeuren van iedereen anders zijn, dus tijdens het matchen moet iedereen vaak passende aanpassingen maken.Degenen die graag wikkelen, kunnen worden gecombineerd met artefacten voor lichte been, en de losse keuze uit losse broek kan worden gekoppeld.

★ ☆Trek je lichaam met een lange jas

Zeer hoge slijtage is altijd populairder geweest, maar veel vrouwen weten niet hoe ze hoog moeten zijn in de winter, dus ze dragen vaak opgeblazen.

Voor dit soort mensen zijn lange lagen een goede keuze.

Omdat de lange jas ook een alternatief voor winterjurk wordt genoemd, is het niet nodig om te veel details te overwegen om deze kleding te gebruiken om een ​​jurk te maken.

Over het algemeen is het handiger om een ​​lange jas te gebruiken om een ​​jurk te maken.

Als je niet van lange jassen houdt, kun je ook een korte katoenen jas gebruiken met een hoog -getroffen subdress om het hoge effect te verbeteren.

Het is echter noodzakelijk om de taille op de juiste manier te benadrukken om deze manier van dragen te creëren.

Zoals eerder gezegdKan in de winter niet te heldere kleding gebruiken om een ​​jurk te makenWelke kleur van kleding is geschikt voor de winter?

In feite is dit antwoord te vinden in neutrale kleuren.

Voor vrouwen die niet van neutrale kleuren houden, zijn kleurrijke en donkergroene kostuums ook goede keuzes.

Voor zusters die graag uniek dragen, zijn deze kleuren goede partners om wintermode te creëren en te leren de trendy fluctuaties te gebruiken.

Klaar op hoge niveaus in de winter heeft een sjabloon. Maak een dressing volgens de sjabloon, of de combinatie van de combinatie van de sjabloon kan de modieuze boom in de winter inhalen.

Hoewel het dragen in de winter zich zou moeten concentreren op het effect van warm blijven, terwijl het effect van warm blijven, kan de algehele esthetiek niet worden genegeerd.Vrouwen die geen winter dragen, kunnen eerst worden gemonteerd om het model te matchen. Na het begrijpen van de ideeën is het goed om het te veranderen volgens de werkelijke situatie!

Related Post