Wat is mode?Mode is visie. Welke stap heb je gedaan?

De stof is geavanceerder.Als werknemer moeten ze de duurste stof kiezen die ze kunnen consumeren.Dit is de werkelijke prijs van een product.Veel soorten gebroken stoffen kleding kunnen niet worden gecontroleerd.Verschillende materialen van hetzelfde type kleding kunnen niet worden geregeld.De kloof tussen afgewerkte producten wordt ook onmiddellijk geëlimineerd.Dus zetten we de stof tijdelijk op de tafel.Andere keuzes zijn afhankelijk van persoonlijke esthetiek en matching.Sommige mensen dragen graag Big Red en dragen Big Green, zoals het dragen van felle vogels of broccoli op hun voeten.Dit kan alleen worden gezegd dat ze een uniek gezichtsveld hebben, noch kunnen ze zeggen dat hun matching problematisch is.

De tweede is om van kleding te veranderen. In principe kunt u dit soort vraag stellen. Je bent niet veel aandacht aan kleding.Meisjes worden ook terloops gedragen en kopen iets moois, of ze het kunnen beheersen.Het hele lichaam is het nieuwste item. Het is erg goed om het alleen uit te voeren.Het thema loopt in de steden in mijn woonplaats.80%van de mensen begrijpt mode niet.Ze geven helemaal niet om mode.Ze zijn gewoon nonchalant gekleed en nemen het niet serieus.Er zijn maar veel jonge meisjes, weinig jonge mannen, en ze zien er comfortabel uit.

Iedereen houdt van verschillende stijlen, sommige houden van volwassen en stabiele stijl, sommige zoals meer hip -hop -stijl, sommige van de stijl van het motorfiets. , een heerser van hun esthetische normen, met de snelle ontwikkeling van de samenleving en het begrip van mode, is het niet langer een conservatief begrip van de traditionele zin. In grote media -kranten. Iedereen zal het evalueren op basis van hun eigen esthetiek.

Rustig zul je vinden dat uit enkele bescheiden kleine details die je als een voorjaarsbries maken, schoonheid niet kwalitatief is.Ik denk vaak, tot welke stijl ik behoor, anderen dragen er goed uit -en ik zou het moeten proberen.In het leven begrijpt u vaak uw connotatie van persoonlijke gesprekken; en externe decoraties kunnen niet veranderen van in wezen.Echte veranderingen zijn het licht dat uit de diepe van binnen wordt uitgestoten. Stilly zul je merken dat je uit een aantal bescheiden kleine details je als een voorjaarsbries zult maken, schoonheid is niet kwalitatief.Ik denk vaak, tot welke stijl ik behoor, anderen dragen goed uit, en ik zou het moeten proberen.

Related Post