Casemiro: Ten Hag en Ratcliffe kunnen het team veranderen

Door voetbalsporten feb 2, 2024

Casemiro is geïnterviewd en is van mening dat coach Ten Hag ondanks een turbulent seizoen de club toch kan ‘ontwikkelen’ en met de komst van Ratcliffe ook Manchester United weer op het hoogst mogelijke niveau zal brengen.

Casemiro zei: “Ik ben niet de persoon die beslist wie de hoofdtrainer moet worden. We hebben gekwalificeerde mensen om dit te beslissen, maar vorig seizoen is gebleken dat Ten Hag Manchester United kan laten groeien. Onze groei vorig seizoen was erg goed, en Het voetbalteam Het team zit in een stijgende lijn. Natuurlijk heeft Manchester United altijd meer en meer nodig, moet altijd winnen, maar we hebben vorig seizoen laten zien dat we tot grote dingen in staat zijn.”

Na hun slechtste start van een Premier League-seizoen sinds 1989/90 staat Manchester United momenteel op de achtste plaats, negen punten achter de top vier en uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League, aldus Opta. Casemiro heeft het grootste deel van zijn tijd aan de zijlijn doorgebracht, maar hij zei dat hij in de tweede seizoenshelft zal terugkeren.

Casemiro: Ten Hag en Ratcliffe kunnen het team veranderen

Ondanks de onrust zei Casemiro dat hij nog steeds ‘geniet’ van het spelen bij Manchester United en de Premier League: ‘Ik ben erg blij bij Manchester United, zoals ik altijd heb gezegd. De fans hebben me geholpen en de club is goed voor me geweest. “

Buiten het veld is de club in rep en roer geraakt nadat de Britse miljardair Ratcliffe een belang van 25% in de club kocht, omdat hij hun fortuin wilde veranderen.

“Hij heeft zichzelf aan ons voorgesteld en ik denk dat het met zijn winnaarsmentaliteit en zijn overwinningen in alle sporten altijd belangrijk is om mensen te hebben die willen blijven groeien. Met zijn ervaring zal hij United terugbrengen naar het hoogst mogelijke niveau en wij zijn erg leergierig, willen groeien en de club naar de hoogst mogelijke plek brengen.”

“Het is altijd mijn uitdaging geweest om mijn teamgenoten en Manchester United te helpen groeien en, natuurlijk, zoals we allemaal willen, om de club weer de beste club ter wereld te laten worden.”

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *