Hoe kinderen correct te informeren [5 artikelen]

[#Onderwijs ## De methode om kinderen correct te informeren [5 artikelen]#] Als ouders, hoe moet het effectiever zijn om kinderen te onderwijzen?”Methode om kinderen correct op te leiden” is®ZorgvrijKao.com is voor iedereen voorbereid, ik hoop dat het voor iedereen nuttig zal zijn.

1. De manier om kinderen correct te informeren

  1. Gids om de levensorde te regelen

  Good Life Order is een effectieve manier om de goede gewoonten van kinderen te cultiveren.Leid kinderen om het leven te regelen, de leefomgeving te regelen en kinderen te leren regelingen te bestuderen en tijd te gebruiken om ze methodisch te maken.Voor kinderen om te regelen, kunnen ouders naar de zijkant wijzen.

  2. Persoonlijk onderwijs

  Specifieke praktijk van overtuigingsonderwijs:

  De eerste is het gesprek. Ouders moeten de waarheid begrijpen op basis van de praktische realiteit van hun kinderen, om de feiten te plaatsen en de waarheid te maken, zodat de kinderen het doelwit, flexibel en ontspannen moeten zijn. en ontdoen van zichzelf.

  De tweede is om met ouders en kinderen te bespreken.Bij het bespreken moet u uw kinderen respecteren, geduldig luisteren, onjuiste opvattingen hebben en moet u ook zinvol zijn om uw kinderen onderscheid te maken tussen goed en fout.De opvattingen van ouders zijn niet correct om toe te geven.

2. Hoe kinderen correct te corrigeren

  1. Werkelijke oefening

  De inhoud van de werkelijke oefening is vrij uitgebreid, zoals het aanpassen aan de omliggende omgeving, lichaamsbeweging, zelfzorg, huishoudelijk werk, onafhankelijke operaties, beschaafde beleefdheid, sociale communicatie, enzovoort.Voor de daadwerkelijke oefening moet het kind allereerst duidelijk zijn (waarom), specifieke vereisten naar voren brengen (hoe te doen), hen aanmoedigen om moeilijkheden te overwinnen en uiteindelijk aan te blijven.De inhoud van de oefening moet geschikt zijn voor kinderen.Het is niet te veeleisend om kinderen in de praktijk fouten te laten maken.Ouders moeten niet stoppen met sporten omdat ze bang zijn voor het lijden van hun kinderen.

  2. Lovende en beloning

  Lof en beloningen worden bevestigd en geprezen door het ideologische gedrag van de kinderen.Door bevestiging en lof zullen we streven naar meer vooruitgang met het versterken van de geest en eer van hun kinderen.Lof en beloningen moeten realistisch zijn, tijdig zijn, de reden verklaren en focus op spirituele beloningen, aangevuld met materiële beloningen.

3. Hoe kinderen correct te informeren

  1. Leid extra -curriculair lezen

  Leid kinderen bij het lezen en kranten tijdschriften om te leren van nuttige mentale voeding.Ouders moeten de inhoud van het lezen van hun kinderen beheersen en met hun kinderen bespreken en hun kinderen begeleiden om hun kennis te openen door hun kennis te lezen, de wereld te openen en te worden gecultiveerd door spirituele teelt.

  2. Gebruik thuis -tv

  Wanneer televisie het gezin binnenkomt, kunnen kinderen veel kennis krijgen van tv kijken, kennis laten groeien en er volledig gebruik van maken.Maar let op: er moet geen keus zijn, duurt het niet te lang.Na het bekijken van de tv, praat met uw kinderen en besprak tv -inhoud.

  3. leiden de kinderen om contact op te nemen met de samenleving

  Leid uw kinderen naar parkeren, schilderachtige plekken, winkels, fabrieken, plattelandsgebieden of bezoek studenten, familieleden en vrienden om sociale beurzen uit te voeren om de context uit te breiden, contact op te nemen met de samenleving en de samenleving te begrijpen.

4. Hoe kinderen correct te corrigeren

  1. aanmoediging, minder beschuldiging en straf.

  Hier is een typisch voorbeeld voor iedereen. Ben verbaasd door het kind. Vraag de ouders waarom ze alleen de verkeerde vraag zien, maar zien ze niet de juiste vraag die ze doen?Op deze manier vertelt de zaak ons ​​dat ouders zich vaak alleen de plaatsen herinneren waar hun kinderen fouten maken.Daarom hoop ik dat ouders in de wereld dergelijke verkeerde educatieve concepten kunnen vermijden.

  2. Luister goed en voel echt de innerlijke wereld van het kind.

  Er is geen manier om de zorg en zorg van het kind gemakkelijker te uiten dan dit.Als ouders een goede luisteraar kunnen zijn, luisteren niet alleen naar hun oren, maar luister verder. Deel in de toekomst enkele kleine geheimen met u.Daarom moeten ouders regelmatig leren luisteren naar de stemmen van hun kinderen, zorgvuldig hun echte wereld begrijpen en hun kinderen echt de zorg voor hun ouders laten voelen.

5. Hoe kinderen correct te informeren

  1. EACT -voorbeelden om de kracht van rolmodellen te realiseren.

  De imitatie van het kind is erg sterk, en de woorden en daden van de ouders kunnen gemakkelijk de inhoud worden die ze imiteren.Daarom, als u wilt dat uw kind een goede leeromgeving heeft, moet u als ouder onderwijzen en goed werk van rolmodellen doen. .

  2. Geef liefde door en leer kinderen om om anderen te geven.

  De hoofden van kinderen zijn gevoeliger en delicaat.Daarom kunnen ouders kinderen aanmoedigen om deel te nemen aan meer liefdadigheidsactiviteiten of op weekdagen enkele vrijwilligersactiviteiten uit te voeren.Zelfs als het kind relatief klein is, weet ik niet veel over het concept van liefdadigheid, maar als ze al lang in contact zijn, zullen ze nog steeds grote voordelen hebben voor hun karakterontwikkeling.

  3. De combinatie van werk en rust ontneemt kinderen niet van het recht om te spelen.

  Veel ouders weten de reden voor de combinatie van werk en rust, maar zodra ze ontdekken dat de academische prestaties van hun kinderen enigszins zijn gedaald, zullen ze hun kinderen een verscheidenheid aan vereisten geven, of hen dwingen meer tijd te besteden om te leren en te beoordelen en te ontnemen en te ontnemen hen van hen.Kinderen hebben zelfs ook een informele tijd nodig om te spelen, wat gunstig is voor hun gezondheid en efficiënter leren.Ik hoop dat elke ouder bewust kan zijn en dit echt kan doen.

Related Post