Inleiding tot het Mira Home Adres van Mira Home Travel Raiders → Maigoo Encyclopedia

Op dat moment werd Mr. Pere Milà zeer gewaardeerd door de Casa Batlló ontworpen door Gao Di voor Barty’s Home.Mira House is het laatste privéhuis ontworpen door Gaudi.

Het uiterlijk van de golvende vorm is de buitenmuur gemaakt van witte steen. kliffen. Sommige mensen denken dat ze als een golven zijn, sommige mensen voelen zich als een golven, sommige mensen voelen zich als het strand na de eb, sommige mensen denken als een honingraatweefsel, sommige mensen voelen zich een golvende uit lava, sommige mensen voelen zich Een slangengrot, sommige mensen voelen zich als een zandduin en sommige mensen voelen zich als parasitaire parasieten.

Het dak van het Mira -appartement valt en het hele gebouw is als een turbulent zeeoppervlak, dat zeer dynamisch is.Het dak is een schoorsteen- en ventilatiepijpen gemaakt van vreemde vormige plotseling.Het Mira -appartement is heel raar van binnen en buiten, en zelfs een beetje absurd.Er is geen plaats voor het gebouw.

In het Mira -huis kan elk huishouden dubbelzijdig oplichten.Er zijn enkele religieuze kleuren in het Mira -huis. Vertegenwoordigt de naam van Mira’s naam Roser. Je kunt de woorden “Ave -Gratia -M -Plena -dominus -Tecum” zien, die je vertegenwoordigt “God redt je, Maria, je bent vol genade, God is hetzelfde als jij als jij als jij als jij . bestaan”.

Het wordt gekenmerkt door het gewicht van zijn eigen gebouw dat volledig wordt getroffen door de pijlers. met bredere ramen om de verlichting van elk appartement te waarborgen.Op dat moment maakte Mirav geld om dit huis te bouwen. Der

Related Post