Beperk het "buitensporige toerisme" Nederlands kapitaal dat de bouw van een nieuw hotel verbiedt

  China News Service, Beijing, 18 april. gebouwen.

  De lokale overheid zei in een verklaring dat ze willen dat de stad geschikt is voor bewoners en toeristen om te leven, wat betekent “niet te veel reizen, geen nieuwe hotels.”

  Amsterdam heeft slechts 920.000 mensen.Volgens de Nederlandse tijd bereikte het aantal hotelaccommodaties in de stad echter 20,665 miljoen in 2023.

  De Britse “Daily Telegraph” verklaarde dat dit aantal Amsterdam een ​​beetje overweldigd maakte.

  Volgens Reuters, volgens de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd, alleen wanneer een hotel is gesloten en het aantal bedden dat aan toeristen wordt verleend, wordt niet verhoogd en zijn nieuwe hotels beter (zoals duurzamer), Amsterdam kan nieuwe hotels bouwen.

  De Nederlandse tijd zeiden dat dit betekent dat slechts enkele kleine hotels in de kamer niet kunnen worden vervangen door grotere hotelfaciliteiten.

  Het is gemeld dat het doel van de stad is om het aantal toeristen elk jaar te controleren tot minder dan 20 miljoen.Het doelwit komt van een petitie ondertekend door de 30.000 Amsterdamians en zij roepen de regering op om de controle over de toeristische sector te versterken.(over)

Related Post