Wat zijn de categorieën classificatie van onderwijsindustrie?

Op dit moment bevindt de onderwijsindustrie van mijn land zich nog steeds in een stabiele ontwikkelingsfase. In de toekomst zal het blijven groeien. Zeker een nieuwe boom inluiden.

In dit stadium zijn er vijf belangrijke categorieën in de onderwijsindustrie in mijn land: markten voor vroeg onderwijs, markten voor onderwijshulp, beroepsopleiding, particuliere scholen en beroepsopleiding.

Early Education Market

  Uit de laatste statistieken blijkt dat het aantal zuigelingen van 0 tot 3 jaar in steden 10,9 miljoen heeft bereikt.Weet je, van de oudheid tot heden zijn de Chinezen populair geweest in een zin: “Hoe moeilijk je ook kunt, je kunt geen kinderen lijden, hoe arm je ook niet kunt onderwijzen,” het is te zien Het Chinese volk hecht belang aan onderwijs. Er zijn eerst gegevens.Voor de vroege onderwijsmarkt zullen fusies en overnames het hoogtepunt van de volgende fase zijn.

Advies en hulpmarkt

  Voor veel ouders is lezen de enige uitweg. en studenten in de grote testsprintpodium kiezen voor een hoger percentage buitenschoolse counseling.

Beroepsopleiding

  Het steeds grote werkloze leger bracht onbeperkte beroepsopleidingsinstellingen.De beroepsopleidingsinstellingen met langetermijn- en korte, sterke en krachtige beroepsopleiding vormen het “geurige” in de ogen van durfkapitalisten in het kader van de financiële crisis.Bevordering van de bevordering van kapitaalkrachten zal de beroepsopleiding de komende jaren het stadium van ontwikkeling ingaan.

Prive school

  De stabiele speler “het doel van het betreden van de campus is om de samenleving beter binnen te komen”, in feite vertegenwoordigt het ook de ontwikkelingsideeën van Chinese particuliere scholen.In vergelijking met het discipline -onderwijs van openbare scholen hebben particuliere scholen technisch georiënteerd onderwijs gevolgd, dat wordt geleid door sociale functies en ernaar streven om werk te bevorderen.Hoewel deze situatie de afgelopen jaren is verbeterd, is deze situatie verbeterd, maar het is nog steeds moeilijk voor studenten om naar openbare scholen te gaan.In vergelijking met openbare universiteiten hebben particuliere scholen een groter deel van de werkgelegenheidspercentages.

Online onderwijs

  Innovatieve ruimte wordt meer beïnvloed door regionale verschillen.De vooruitgang van netwerktechnologie en de populariteit van internet hebben ook technische ondersteuning en marktuitbreidingsruimte geboden voor online onderwijs.Vergeleken met de bovengenoemde lichamelijke opvoeding, is online onderwijs in wezen een kanaal.Die online onderwijsinstellingen met een krachtige integratie van offline bronnen kunnen merken en schaalvoordelen vormen in andere bedrijven.

Het bovenstaande is de classificatie van de onderwijsindustrie geïntroduceerd door de Gridmers.Het heeft producten en diensten zoals Plaid Artisans Online onderwijsplatform, Plaid E -Book, Plaid Business School en andere producten voor producten.Vrienden die het online onderwijssysteem van The Lather willen ervaren, kunnen een proefperiode aanvragen op de startpagina van de officiële website.

Related Post