Dou Shen Education heeft samenwerking met meerdere merken bereikt om actief een ecosysteem van het gezinseducatie op te bouwen

Familie -educatie is een complex en divers veld, en het is noodzakelijk om wijsheid en kracht van alle partijen samen te brengen om het te promoten.Om een ​​nieuw ecosysteem van gezinseducatie op te zetten, heeft Dou Shen Education de DOU -selectie -alliantie opgericht om samenwerking met veel uitstekende onderwijsmerken te bereiken om kinderen te bieden efficiëntere oplossingen voor gezinseducatie.

De eerste reeks merken die worden uitgenodigd om lid te worden van de Dou Selection Alliance omvat niet alleen Xivo, Uien School, Luisterbeer, volledige sporten, enz., Maar omvat ook pan -educatieve merken zoals het denken van training en opleidingsplanning.

De oprichting van de Dou Chuan Alliance markeert een stap vooruit op de weg van de lay -out van de Ecology van het gezinseducatie.

Lay -out van de ecologie van het gezinseducatie, een industriële alliantie opzetten, meer hoofdmerken verenigen en elite -middelen voor gezinseducatie blijven bieden voor meer verschillende regio’s en verschillende achtergrondfamilies.

De merkuitnodiging van de Doucuo Alliance wordt voltooid door Dou Xin en het managementteam, onderwijs- en onderzoeksteam onder leiding van Dou Xin en zijn onderwijs- en onderzoeksteam.Streef ernaar om lid te worden van het merk van de Dou Selection Alliance om te voldoen aan de educatieve behoeften en kosteneffectieve vereisten van meer gezinnen op dit moment, en meer gezinnen te helpen de educatieve resultaten te krijgen die voldoen aan de toekomstige sociale ontwikkeling.

Dou Xin, de belangrijkste sponsor van de Dou Chuan Alliance, is de oprichter van Dou Shen Education en een Chinese leraar. Terwijl hij het management van beursgenoteerde bedrijven uitvoert, staat hij nog steeds aan voor deelname aan het voorliggende onderwijs en onderzoek. Het geheim van het altijd handhaven van de gevoeligheid van gebruikersbehoeften.

Dou Xin werd een beursgenoteerd bedrijf Dou Shen Education CEO op de leeftijd van 34. Twee jaar lang het bedrijf leidde, de marktwaarde van het bedrijf bereikte 24 miljard yuan.Toen de industrie veranderde in de branche en de aansprakelijkheden van het bedrijf 3 miljard waren, veranderden ze nog steeds niet hun oorspronkelijke bedoelingen en brachten het team ertoe de zakelijke transformatie te voltooien.

Related Post