AI Peiyou omgedoopt tot Xue Study Technology, en onderzoekt verder de in -diepte -integratie van technologie en onderwijs

Onlangs kondigde Beijing Xueze Technology Co., Ltd. aan dat om te voldoen aan de behoeften van strategische ontwikkeling van bedrijven in de nieuwe periode, het “Xueku -technologie” officieel mogelijk maakte als een verenigd bedrijfsmerk. zijn sub -businesslijn.

Als algemene oplossingsaanbieder voor de teelt van innovatieve talenten, vertrouwde Beijing Xueze Technology Co., Ltd. in de begindagen op het merk “Ai Peiyou” om een ​​gepland geïntegreerd plan te creëren voor innovatieve talenttraining rond de discipline, onafhankelijke selectie van colleges en universiteiten, en de uitstekende training in de cursus. door wetenschappelijke en technologische middelen, worden hoogwaardige middelen voor digitale onderwijs en volledige ondersteunende diensten verstrekt voor onderwijsbureaus en volledig middelbare scholen.

Door jaren van teelt op het gebied van teelt van getalenteerde innovatieve talenten gedurende vele jaren, wordt het merk “ai peiyou” erkend door steeds meer lokale onderwijsbureaus, scholen en studenten en ouders.In de context van de huidige “wetenschap en onderwijs”, met de voortdurende ontwikkeling van de schaal van het bedrijf, is het merkconcept in “ai peiyou” moeilijk geweest om de nieuwe ontwikkelingspositionering van het bedrijf duidelijk over te brengen van “het bevorderen van de teelt van innovatieve talenten met Wetenschap en technologie “Tegelijkertijd zijn de afgelopen jaren veel nieuwe producten en diensten gelanceerd, en merkupgrades zijn ook noodzakelijk geweest.

Volgens rapporten is het vanaf het begin van de oprichting van Xue CE -technologie toegewijd aan het bouwen van een hoog -kwaliteit lerarenteam en de ontwikkeling van hoogwaardige curriculumsystemen.Het zelfgebouwde fulltime onderwijs- en onderzoeksteam van het bedrijf is afgestudeerd aan 985 universiteiten en meer dan 90%van de afgestudeerden van Peking University en Tsinghua University. honderdduizenden uren afgeleverd, zoals prediking, discussies, live -uitzendingen en gezicht -aan -face -subsidies.

“De genen van het bedrijf worden diep geplant met het nastreven van onderwijs, onderzoek en onderwijs, en de nadruk op wetenschap en technologie is de dubbele verbetering van efficiëntie en effect blijven bevorderen.”In het toekomstige plan zal het bedrijf de in -diepte -integratie van wetenschap en technologie en onderwijs en onderwijs verder onderzoeken, de lokale onderwijsbureaus en scholen helpen om de volledige scholen en het hele proces van innovatieve talenten te bereiken en het niveau echt te verbeteren van regionaal onderwijs systematisch.

“We hopen dat we via deze merkupgrade het professionele imago van de bedrijfslijn van het bedrijf van de overheid en school verder kunnen versterken. Bovendien blijven de staat en relevante afdelingen hun nieuwe kwaliteit productief voor innovatieve talenten cultiveren en verbeteren Blijf inspanningen leveren. Om meerdere zakelijke sub -branden te lanceren, en “ai peiyou” zal ook als een van de sub -branden de nieuwe bedrijfslijn blijven bedienen.

Het is wel verstaan ​​dat, om meer professionele beleidsondersteunende diensten te bieden, het onderwijs- en onderzoeks- en onderwijsecosysteem van de school beter te machtigen, en efficiënter helpt bij het onderzoek en de implementatie van regionale innovatieve talenttrainingsprogramma’s, “AI Peiyou New College Entrance Examination Institute” zal Wees ook tegelijkertijd omgedoopt tot het “Academisch Instituut voor Innovation Education”, afhankelijk van het team van sterke experts en wetenschappers om meer professionele ondersteuning te bieden aan het onderwijsbureau, scholen, leraren en studenten.

Related Post