De huidige opleiding is echt eng!Alleen het einde van het toelatingsexamen van de universiteit wordt gestopt!Kinderen hebben geen echte vakantie

De huidige opleiding is echt angstaanjagend. Kinderen hebben geen vakantie sinds de basisschool.

Als je een dergelijke paragraaf vandaag ziet, zeggen ouders heel redelijk.Niets is nooit een echte zomervakantie geweest!

Ik herinner me nog veel publiciteit in de afgelopen jaren: schrijf niet met Mingzhun, laat je kind niet verliezen op de startlijn!Later is het geleidelijk in jou getransformeerd en niet om lessen goed te maken, maar je concurrenten zijn hier!Dit jaar vroeg iedereen het meest in de zomervakantie van welk graad!

Wacht tot een reeks slogans publiceert, zodat onze ouders zich zorgen maken!De concurrentie is op zichzelf een militaire reservecompetitie geworden.

Dus waar is de startlijn van het kind?In termen van theorie is het inderdaad een startlijn van de twee zeeën.

De huidige re -re -class wordt echt steeds serieuzer. In het verleden zou er niet meer op de middelbare school zijn. is in feite een middelbare schoolhoogte op de middelbare school.

Dit betekent dat kinderen geen overmatige rust hebben van de middelbare school naar de middelbare school, en ze leren alleen, en de middelbare school is hetzelfde, omdat de toelatingsexamens op de middelbare school in veel regio’s nog belangrijker zijn dan het toelatingsexamen van de universiteit, omdat het Het bestaan ​​van het mechanisme van het middelbare schoolonderzoek is dat veel ouders heel erg goed zijn.Achter de gekke aanvullende klassen van de kinderen, zijn ze de angst van beide ouders, maar ze zijn ook het middel om geld te verzamelen voor de organisatie.

Natuurlijk zijn in de Oost -Aziatische culturele cirkel de re -classes van veel landen zeer ernstig, zoals Japan, Zuid -Korea, vooral in Seoul in Zuid -Korea, en de counseling is ook zeer beroemd. -klasse in ons land?

In feite kunnen we zien dat als je niet gerichte aanvullende lessen kunt vinden, het uiteindelijke effect eigenlijk heel algemeen is, dus de huidige -tot -een en goede leraren zijn echt hoog, maar dit soort leraar en instelling zijn er nog steeds Meer, meer van het systeem van onverschilligheid en gemengde vis en draken, dus het land probeert ook dit aspect te verhelpen, maar nu lijkt het effect niet erg duidelijk is.

Na de implementatie van het dubbele reductiebeleid werd de trainingsdruk van de kinderen verlaagd, maar dit deel van de druk werd overgedragen aan de school. Een deel van de vraag terug naar de behoeften is het alleen de school, maar deze vraag is er nog steeds!

Daarom heeft deze situatie misschien niet echt een goede manier, omdat iedereen wil dat kinderen het toelatingsexamen van het college slagen, hetzij hard werken om de verandering van familielot te realiseren, of om het huidige leven te behouden, dus het belang van de toelatingsexamen van het college is nog steeds erg sterk.

Aan de andere kant moeten de middelbare en middelbare schoolonderzoekspapers ook hard werken om les te geven, consistentie te evalueren en het verband tussen onderwijsexamens, zodat het leren van kinderen op school redelijkerwijs zijn inspanningen en leereffecten kan weerspiegelen!

Al met al zijn de kinderen nu erg moe, de ouders zijn erg moeilijk, het geld wordt veel uitgegeven, en de jeugd van het kind verbruikt ook veel, maar uiteindelijk zijn er zoveel die kunnen worden toegelaten tot de universiteit.

Met de afname van de geboortepopulatie blijft de universiteit zich uitbreiden!In de toekomst kan onze concurrentiedruk geleidelijk afnemen, en we kijken er ook naar uit om onze kinderen het belang van onderwijs echt te laten waarderen!

Related Post