Ik kan niet ontsnappen aan deze 5 bedrijfsmodellen over de hele wereld

De wereld kan niet ontsnappen aan deze 5 bedrijfsmodellen. Het is onmogelijk om de zesde te hebben.
Ten eerste is het internetmodel gratis. Het internet moet gratis zijn en het is niet gratis om het zonder gratis te doen.Zolang u internet wilt doen, moet u in het begin gratis beginnen.
Als je erover nadenkt, als Douyin zei dat je een mooie video wilt bekijken, 1 yuan wil betalen, kun je het niet bekijken?Als u op sommige plaatsen in de voorkant niet gratis doet, zullen uw consumenten en gebruikers hun gewoonten en afhankelijkheid van u niet ontwikkelen, het is moeilijk voor u om groot geld te verdienen aan de achterkant. , en het zal het niet kunnen stoppen.
Ten tweede, de directe verkoopmodel, om het botweg te zeggen, consumenten in consumenten worden.
Consumenten zullen de volgende keer niet komen. Als je komt, weet je helemaal niet, maar de splijting van het directe verkoopmodel staat niet alleen om 10 keer door te brengen, maar laat je ook kennis maken met 10 nieuwe klanten. Bedrijf. De kloof is 100 keer.
Ten derde is de kettingmodus, het ketenwinkelmodel opgewaardeerd en het is niet langer zoals het aantal winkels eerder, dus de kern is om wat te kopiëren en te kopiëren.Het winstpunt kopiëren is dat een winkel kan leven.
Dus je weet waarom veel bazen de winkel openen.Deze winkel verdient geld, die winkel verliest geld, die winkel verdient geld, deze winkel verliest geld, waarom?
Koop een kolom om de resterende 64% te ontgrendelen
Rapport/feedback

Related Post