Pilot Leading!Rongxing Commercial voltooide de ondertekening van het contract van het verdiepen van de hervorming van het onroerend goed van kolenmachines volledig

Op 16 april voltooide Rongxing Commercial de ondertekening van het contract van het verdiepen van de hervorming van onroerend goed in kolenmacht ondernemingen, ter gelegenheid van de hervorming van het bedrijf in de eerste periode, de integratieperiode en de teeltperiode, en ging een nieuw stadium van diepe vooruitgang en sprong in ontwikkeling.
Het is gemeld dat Rongxing Commercial de ondertekening van de onroerendgoedhervorming van 8 kolenmachtige ondernemingen heeft voltooid. en ontwikkel en cultiveren de moderne servicesector. tegelijk Werkverbinding en werkproces, het bewustzijn van kostenbeheer en controle versterken, een solide basis leggen voor de release van de ontwikkelingsruimte van de hulpindustrie, de vastgoeddiensten in de richting van standaardisatie, intensieve en professionele ontwikkeling laten gaan.
De verdieping van de hervorming is van groot belang om de coördinatie van de interne onroerendgoedmarkt te standaardiseren, de toewijzing van hulpbronnenelement te optimaliseren, de barrières te verbreken om de ontwikkeling van onroerendgoedactiviteiten te beperken en het schaaleffect te gebruiken.Rongxing Commercial Property Hervorming houdt zich aan het uniforme doelgerichte en probleemgeoriënteerde, gecombineerd met de kenmerken van “vijf veranderingen en één herhaling”, gericht op de piloot eerste en uitgebreide promotie van de promotie, het verzamelen van geavanceerde ervaring in hervorming, innovatie, management Diensten, enz. Nieuw model van vastgoeddiensten met geluidsmechanisme en continue verbetering.
In de volgende stap zal Rongxing Commercial gebaseerd zijn op een nieuwe ontwikkelingsfase, die zich houden aan het nieuwe ontwikkelingsconcept, de belangrijkste basis van het hoofdbedrijf van de service, het vermogen om te ontwikkelen, van de gelegenheid gebruik te maken om de hervorming van het vastgoed te verdiepen, de servicekwaliteit te versnellen Veranderingen, efficiëntieveranderingen, bouwen een hoog -kwaliteit en efficiënte service -industrie het nieuwe systeem, realiseren het nieuwe patroon van multi -business service governance van co -constructie, co -overheid, delen en win -win -service.
Tekst/figuur 丨 Zhen Tianyi (Rongxing Business)
Nieuws Clue Reporting Channel: download de app “Qilu One” of zoek naar WeChat Mini -Program “Qilu Yita”, 800 verslaggevers in de provincie wachten op u om online te rapporteren!
Rapport/feedback

Related Post