Vuurwerk van Fairy Mountain in de Boeddha!2024 Leshan Travel Global Marketing Intering Jinan, Shandong

In het midzomerseizoen, Spring Water.Op de avond van 23 juni 2024 Leshan Tourism Global Marketing · Shandong stond in de indruk dat Jinan · Quan World met succes werd gehouden.

Het is gemeld dat het evenement werd georganiseerd door de gemeentelijke regering van Leshan en werd mede georganiseerd door het managementcomité van Ledshan Cultural Radio and Television and Tourism Bureau, Emeishan City People’s Government, Emeishan Scenic Area Management Committee en Emeishan Tourism Co., Ltd.Leshan neemt de huishoudelijke vaardigheden op van “goed uitziend, goed uitziend, heerlijk, goed, gastvrij”. Bestemmingen en speciale gameplay, en het bevorderen van de uitbreiding van Leshan met Jinan’s “Mountain Spring” naar een breder veld en dieper.

“Het uitzicht op de bergen in de wereld is in Shu, en de overwinning van Shu wordt Jiazhou genoemd.”Leshan, bekend als Jiazhou in de oudheid, heeft een geschiedenis van bijna 3000 jaar, Mount Emei, een van de vier beroemde boeddhistische bergen in China, Ledshan Great Boeddha, het grootste bewerkte standbeeld van de klif in China, Dongfeng Weir van Chinese waterbehoud Irrigatie Wonderen, Emei vechtsporten, boeddhistische cultuur, kalligrafie en kalligrafie -cultuurvoedingscultuur en andere diepe erfgoed zijn een van de weinige steden ter wereld met drie wereldklasse erfgoed.Tegelijkertijd is Leshan ook een van de steden met het meeste voedsel in Sichuan.

De promotie -bijeenkomst begon in de poëtische dans “Rhododendron”. Boeddha’s, Dajiang Dahe, cultureel erfgoed en voedsel en snacks van Dergeri verlangen ernaar.Ze zei: “Leshan en Jinan kijken naar elkaar, en ze hebben elkaar ondersteund en zich lang ontwikkeld. Shandong is de markt voor de bron van Leshan van de klant om actief uit te breiden. In -diepte -uitwisselingen en communicatie zal zeker groter worden Ontwikkeling in wederzijds voordeel en win -win

Sun Jing, een lid van de partijgroep en adjunct -directeur van het Jinan Cultural and Tourism Bureau, zei in zijn toespraak dat Jinan en Leshan, in termen van resource -schenking, veel overeenkomsten en verschillen hebben. . in het merk. In termen van marktinteractie, levering van klantenbron, enz., Versterk het contact, breidt uitwisselingen uit en verdiept samenwerking en bevordert gezamenlijk de diepe integratie van de ontwikkeling van een hoge kwaliteit van cultureel toerisme.

De promotielink is zowel nieuw als oprecht.Li Shiqi, een aanbevelingsofficier van het culturele toerisme van Leshan, geïntroduceerd aan iedereen in Leshan: “Wat te eten? Wat te spelen?” De meest interessante onderzoekservaring … maakt je leven onbewogen, je hart is ver weg.

Er zijn er maar weinig in de wereld van Xichuan, waardoor mensen Mount Emei onthouden.Mount Emei, het hele gebied zit vol met landschap en vier seizoenen. In de bergen is 21,6 ° C. De aanvallende mensen hebben ook een nieuwe levenservaring van het boeddhisme.Ter plaatse, Xiong Han, de algemene planner van het Cultural and Sports and Tourism Bureau van Emeishan City, multi -gepromoteerde Emeishan -toeristische producten uit de aspecten van “vijf prachtige gewone producten”, “Six Degrees Cool” en “Eight Tianlong”, zodat iedereen het “half landschap en de helft van de stad kon voelen. De charme van Jingcheng, de charme van landschappen” en de nieuwe reismodus van “stad is de scène, de scène is de stad”.

Bovendien bood het Emeishan Scenic -gebied ook een goed geschenkpakket van oprechtheid -lanceerde de “Coole EMEI om de zomer van de acht dagen van de Summer Dragon te vermijden om voordelen te verzenden” Consumption Promotion Activity. Persoon, een korting van 25 yuan/persoon, “Alleen Emei Mountain” studententicket is 149 yuan/persoon, EMEI Snow Bud Aangepaste producten beginnen met een korting van 50 % korting op de online prijs van vakantiehotels; Hele bergtournee, grote schaalgroepen, toegangsreizen, onderzoeksreizen en zeven belangrijke aspecten van “Only Emeishan” Performing Arts, “Digital Tour Emei” Experience Center, EMEI Snow Bud Tea Leaf.

Vervolgens, vertegenwoordigers van het Chongqing Nanchuan District Jinfoshan Scenic Area, Leshan Dharma Scenic Area, Leshan City Central District, Chongqing Fengjie County en Jinkouhe District Cultural and Sports Tourism Bureau respectievelijk. Sichuan -Chongqing Land.

Het is de moeite waard om te vermelden dat deze promotieconferentie het traditionele model heeft veranderd, niet alleen zal de promotielocatie de indruk selecteren van Jinan · Spring World in Jinan, het nationale toerisme- en vrijetijdsbuurt, maar ook de niet -herkhaal, eten, cultureel en creatief Cultureel en creatief van Leshan Good Dingen komen op het toneel, en door de multi -dimensionale dimensies zoals visuele, gehoor, zintuiglijk en aanraking, laat de civiele toeristen in Jinan City de unieke charme van “Boeddhistisch land, Xianshan · Human Fireworks voelen “en krijg talloze lof.

Duizenden kilometers om draken te vinden tegenover EMEI.Als een van de hoogtepunten van deze promotie -activiteit, lanceerde Emeishan Scenic Area en Shandong Self -Diving Tourism Association gezamenlijk de “Dragon World Cloud Golden Ding” langs de provincie Huangjiu (district) zelfdrevende touractiviteit. Samenwerken om producten te lanceren langs de gele high -quality -lijn vertegenwoordigd door Mount EMEI, die meer toeristen drijft om de charme van het besturen van de gele rivier te waarnemen en effectief de effectieve transformatie van hulpbronnenproducten te bevorderen.

Een aantal vertegenwoordigers en burgers van Shandong Wenwen Travel -industrie ter plaatse zei dat ik door dit evenement dieper over elke hoek van Leshan leerde en de onbeperkte charme van de stad voelde. van het Sichuan -volk. “

Shanquan is diep en win -win.Leshan en Jinan zullen deze activiteit beschouwen als een kans om samen te werken om een ​​nieuw platform te bouwen voor samenwerking tussen Luchuan, de genormaliseerde uitwisselingen en samenwerking tussen cultureel toerisme tussen de twee steden versterken en gezamenlijk een nieuw hoofdstuk openen in de ontwikkeling van hoge kwaliteit in de ontwikkeling van hoge kwaliteit van de culturele toeristische sector.

(Volkswagen Daily · Volkswagen News Client Reporter Sun Yewen)

Related Post