Het gezondheidsgeletterdheidsniveau van de inwoners van Jinan bereikte 35,32%en rangschikte 4 opeenvolgende jaren als eerste in de provincie

Verslaggever shi anqi
Op 12 april hield het Jinan Municipal Government News Office een persconferentie. Tijdens de vergadering, de partijsecretaris, directeur van de Jinan Municipal Health Commission, directeur van de gemeentelijke traditionele Chinese Medicine Administration, directeur van de gemeentelijke ziektebestrijding en controlebureau,En woordvoerder Ma Hongwei introduceerde de relevante situatie van de hoog -kwaliteitsontwikkeling van Jinan’s gezondheids- en gezondheidswerk.
Volgens Ma Hongwei implementeerde de Jinan City Health and Health Commission in 2023 gewetensvol de vereisten van de implementatievereisten “Project Breakthrough Year” en bevorderde de hoogwaardige ontwikkeling van gezondheids- en gezondheidsondernemingen in alle aspecten.
Het Jinan Municipal Committee of Health and Health heeft hoogwaardige middelen versneld.De “zes centra” van de volksgezondheid, het oostelijke ziekenhuis van het gemeentelijke traditionele Chinese Medicine Hospital, de drie centra van de stad en het Kangyang -gebouw van het vijfde ziekenhuis van het gemeentelijke ziekenhuis zijn voltooid.Er waren 8.136 medische en gezondheidsinstellingen in het rechtsgebied, met 82.500 bedden in reële bedden, 47.100 beoefenaars in de functie van werkzaamheden, en 56.200 geregistreerde verpleegkundigen. De tellingen en duizenden bevolkingsbedden staan voorop van plaatsvervangend steden.tot 71, eerst rangorde in de provincie.
De Jinan City Health and Health Committee blijft uitstekende gezondheidsdiensten bieden, 1 nieuw National Regional Medical Center, 3 National Specialty Specialty (Centers) en 5 provinciale kenmerken toevoegen. WAIT VOOR DE EVALUATIE en zijn beoordeeld als 8 Nationale Demonstraties (Pilot)Steden hebben met succes de National Health City Review aangenomen, en de uitgebreide ranglijst van de capaciteiten van de volksgezondheidsbeheer op de vierde plaats in de provinciale stad en geplande gemeentelijke groep, en het niveau van gezondheids- en gezondheidsinformatie -index die rechtstreeks onder de jurisdictie wordt vermeld., Vice -provinciale steden.en provinciale hoofdsteden groep 5e.
Het gezondheids- en gezondheidscomité van Jinan City heeft de bescherming van het levensonderhoud van mensen voortdurend versterkt. De provinciale medische en voedingscombinatie Demonstratiestad, met meer dan 16.000 medische en verpleegkundigen.van bloedarmoede van kinderen, de “kleine leerling” van de gezondheid van kinderen en kinderen autisme screening interventie “kleine sterren” en andere actie -ervaring worden landelijk gepromoot.
De gratis vertoning van “twee kankers” van stedelijke en landelijke dames “twee kankers” bereiken volledige dekking en de eerste plaats in de pilootevaluatie van de gezondheidsstadsconstructie van het land.Opeenvolgende jaren. Het sterftecijfer, de kindersterfte en de sterftecijfers jonger dan 5 jaar zijn gedaald tot respectievelijk 267/100.000, 1,46 ‰ en 2,12 ‰, en de belangrijkste gezondheidsindicatoren hebben het internationale leidend niveau bereikt.
Nieuws Clue Reporting Channel: download de app “Qilu One” of zoek naar WeChat Mini -Program “Qilu Yita”, 800 verslaggevers in de provincie wachten op u om online te rapporteren!
Rapport/feedback

Related Post