Sportloterij 30 jaar merk Shine Sports Expo Public Welfare Peers

Van 11 tot 12 mei 2024 eindigde de twee -dag 2024 Beijing International Health and Fitness Expo.Tijdens deze periode hield Beijing Sports Lottery, als een van de hoogtepunten van deze expo, met succes de “Sports Lottery 30 Years” themiemerk openbare welzijnsactiviteiten, waardoor haar merk charme en een stevig tempo van sportwelzijn volledig aantoont.Meng Qianghua, adjunct -directeur van het Beijing Sports Bureau, maakte een speciale reis om de Beijing Sports Lottery Area te bezoeken om de sprankelende prestaties van Beijing Sports Lottery te helpen.

Deze activiteit trok niet alleen de aandacht van veel burgers en sportliefhebbers, maar bood hen ook een kans om nauw contact te krijgen met sportloterij.Beijing Sports Lottery heeft een schat aan interactieve fitnesslinks. Deelnemers hebben de mogelijkheid om op maat gemaakte promotieproducten te winnen die zorgvuldig zijn opgesteld door Beijing Sports Lottery door de aangewezen fitnesstaak te voltooien.Ter plaatse werd ook de interactieve video “vragen en antwoorden op kennis van het publieke welzijn” opgezet.

In termen van publieke welzijn beoefent Beijing Sports Lottery actief sociale verantwoordelijkheid. en tekst.Door het thema publieke welzijnsactiviteit van “Yiqi Jingcheng”, is het concept van publiek welzijn geïntegreerd in de merkcultuur en heeft iedereen de publieke welzijn en sociale waarde van sportloterij verder begrepen.

Related Post