Guiyang rangschikte tiende in het land! In het eerste kwartaal van de release van de verkeersgezondheidsindex

Guiyang.com · Jiaxiu NewsOnlangs hebben Gaode Maps en de Big Data Development Department en andere instellingen van het National Information Center gezamenlijk het “Rapport in het eerste kwartaal van 2024” vrijgegeven (het “Report” genoemd), die de verkeersstatus van grote steden volledig evalueerdenHet land. Volgens het rapport stond Guiyang in het eerste kwartaal van dit jaar in de tiende plaats in de rangorde van de transportgezondheidsindex, waaruit blijkt dat de verkeersomstandigheden in het stedelijke stedelijk stedelijke stedelijke stedelijke stedelijke stedelijke stedelijk werden verbeterd.
Uit het rapport blijkt dat Xi’an in het eerste kwartaal als eerste werd gerangschikt in de transportsub -Health Index, met een verkeersgezondheidsindex van 50,69%, gevolgd door Changsha, Haikou, Lanzhou, Jinan, Chengdu, Beijing, Wuhan, Guangzhou, Shanghai.
In de rangorde van de transportgezondheidsindex stond Nantong bovenaan de lijst.De verkeersgezondheidsindex was 72,23%, gevolgd door Shaoxing, Huizhou, Taizhou, Tangshan, Zhongshan, Dongguan, Ningbo, Xiamen en Guiyang.
Volgens het rapport bedroeg de Guiyang Transportation Health Index 66,57%, een jaarlijkse wijzigingspercentage van 4,75%, de tweede alleen voor Zhongshan en Dongguan, waaruit blijkt dat stedelijke verkeersomstandigheden continu worden verbeterd.
Volgens rapporten is de transportgezondheidsindex een belangrijke indicator voor het meten van stedelijke verkeersomstandigheden.De index evalueert de gezondheidsstatus van de verkeersgezondheid van de stad door gegevens zoals de verkeerscongestie van de stad, de operatiestatus van het wegennet en de efficiëntie van de werking van het openbaar vervoer te analyseren.
Verslaggever Zhang Chen
Rapport/feedback

Related Post