De gezondheidscommissie heeft een driejarige "gewichtsbeheersjaar"! Green en dun gebruik professionele diensten uitgevoerd om Health China te helpen bouwen

  Tijdens een persconferentie van de National Health and Health Commission op 19 maart kondigde Fu Wei, de directeur van de basisdirecteur, kondigde aan dat het een “jaar van gewichtsbeheer” van drie jaar zal lanceren. Het doel van deze activiteit isVerbeter het bewustzijn van het publiek van hun eigen gewichtsveranderingen, begeleiden het publiek om hun eetgewoonten actief aan te passen en lichaamsbeweging en dagelijkse lichaamsbeweging te verbeteren om de gezondheid van de hele mensen te bevorderen.

  ”Normaal gewicht, het kan cardiovasculaire en cerebrovasculaire ziekten, diabetes, hypertensie en andere chronische ziekten beter regelen, wat zeer gunstig is voor de gezondheid.”Fu Wei benadrukte dat gezondheidsinstellingen op alle niveaus het werk van grassroots mensen zullen promoten om de mensen te profiteren. Top tien maatregelen. We zullen volledig gebruik maken van vergelijkbare activiteiten zoals het “jaar van gewichtsbeheer” om het belang van niet – – te benadrukken -Drugstherapie bij chronisch ziektebeheer. Door zorgvuldig geformuleerde sportvoorschriften, voedingsvoorschriften en andere professionele suggesties, zijn ze toegewijd aan het leveren van uitgebreide en doordachte diensten voor belangrijke groepen zoals chronische ziekten.

  China’s ernstige situatie over obesitaskwesties

  Het recente onderzoeksrapport vrijgegeven door het Britse tijdschrift “Liu Ye Dao” wees erop dat wereldwijde obesitaskwesties steeds ernstiger worden. Detail -rapporten blijkt dat vanaf 2022 meer dan 1 miljard mensen wereldwijd obesitas hebben. Van 1990 tot 2022, het aantalVolwassenen met obesitas namen meer dan verdubbeld toe, terwijl het aantal patiënten van kinderen en adolescenten van 5 tot 19 jaar ongeveer drie keer steeg. Met name 159 miljoen kinderen en adolescenten en 879 miljoen volwassenen hebben wereldwijd obesitas wereldwijd, terwijl 43%van de volwassenen degewicht.Deze trend laat zien,Het probleem van overgewicht overgewicht heeft onvoldoende gewicht vervangen en is het grootste probleem geworden voor voedingsstoornissen in de meeste landen.

  Het is vermeldenswaard dat China ook voor uitdagingen staat in deze wereldwijde trend. Van 1990 tot 2022 zijn de obesitaspercentages van Chinese vrouwen en mannen aanzienlijk toegenomen. Ze zijn de vrouwelijke obesitaspercentages gestegen van 2,0%naar 7,8%, terwijl de mannelijke obesitas van de mannelijke stijgingen klommenVan 0,8%tot 8,9%. Hoewel deze groeitrend wereldwijd gebruikelijk is, is de positie van China in de wereldwijde ranglijst van obesitas nog steeds de moeite waard om op te letten. In 2022 staat het obesitaspercentage van de Chinese vrouwen op de 11e plaats in de rangorde van de wereld (dwz de 190e plaats), terwijl de rangorde van de mannelijke obesitas op de 52e plaats stond (dat wil zeggen de 149e in het positieve getal).Deze gegevens onthullen de ernstige situatie van mijn land over de kwestie van obesitas, en het moet wijdverbreide aandacht en actieve reactie van alle lagen van het leven trekken.

  Obesitas -probleem -onzichtbare gezondheidskiller

  Green Slimming Consultant voor gewichtsbeheer van gewichtsbeheer herinnerde eraan: “Obesitas, dit schijnbaar slechts een probleem dat het uiterlijk beïnvloedt, is eigenlijk een onzichtbare gezonde moordenaar, die nauw verwant is aan verschillende gezondheidsproblemen. In het bijzonder is het vermeldenswaard dat obesitas chronisch kan veroorzakenziekten. Het brengt grote bedreigingen voor de gezondheid van mensen.

  Ten eerste is obesitas nauw verwant aan hart- en vaatziekten.Obesitas mensen worden meestal vergezeld door risicofactoren van hart- en vaatziekten zoals hypertensie, hyperlipidemie. Het langdurige bestaan van deze risicofactoren kan hart- en vaatziekten veroorzaken, zoals atherosclerose en krans hartziekten.Ziekte bij zwaarlijvige mensen is aanzienlijk hoger dan die van normaal gewicht.

  Ten tweede is obesitas ook een van de belangrijke oorzaken van diabetes.Obesitas mensen hebben vaak insulineresistentie, dat wil zeggen dat het lichaam normaal niet insuline kan gebruiken om de bloedsuiker te verminderen. Op de lange termijn kan insulineresistentie zich ontwikkelen tot diabetes type 2. De incidentie van diabetes bij zwaarlijvige mensen is veel hoger dan die van normaal gewicht, en hoe zwaardere obesitas, hoe hoger het risico op diabetes.

  Bovendien is obesitas ook gerelateerd aan het risico van meerdere kankers.Studies have shown that obesity is positively correlated with the incidence of various cancers such as colon cancer, breast cancer, and endometrial cancer.The risk of cancer of obese people is significantly higher than those of normal weight.This discovery reminds us again that obesity notbeïnvloedt alleen de kwaliteit van leven, maar ook een ernstige bedreiging voor het leven.

  Naast de bovenstaande genoemde grote chronische ziekten,Obesitas kan ook andere gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals slaapapneu, artrose, enz.De zwaarlijvige mensen kunnen tijdens de slaap ademhalingsophanging hebben, waardoor de slaapkwaliteit afneemt, wat het werk en het leven gedurende de dag verder beïnvloedt. Tegen dezelfde tijd kan obesitas ook de last van gewrichten vergroten, wat leidt tot het optreden van ziekten zoals osteoartritis zoals osteoartritis.

  Daarom is het probleem van obesitas niet alleen een probleem met het uiterlijk, maar ook een ernstig gezondheidsprobleem. Het kan ertoe leiden dat chronische ziekten een enorme bedreiging vormen voor de gezondheid van mensen.en behandeling.

  Wetenschappelijk managementgewicht is een uitgebreid proces

  Opmerkingen voor wetenschappelijke management omvatten voeding, lichaamsbeweging, psychologische en dagelijkse gewoonten. De groene afslankgewichtsbeheeradviseur gaf de volgende suggesties:

  Stel redelijke gewichtsdoelen:Ten eerste moet u een redelijk gewichtsdoel stellen. Dit doel moet worden bepaald op basis van uw lengte, leeftijd, geslacht en fysieke conditie.

  2.Ontwikkel een dieetplan:Dieet is een belangrijk onderdeel van het gewichtsbeheer. Vorm een redelijk dieetplan om voldoende voeding te garanderen en de totale calorie -inname te regelen. Het wordt aanbevolen om voedsel te kiezen met weinig vet, laag -sugar en hoge vezels, de inname van groenten enfruit, en verminderen de inname van hoge calorie en het verwerken van voedsel.

  3 ..Verhoog fysieke activiteit:Het vergroten van de fysieke activiteit kan u helpen meer calorieën te consumeren en het gewicht te besturen. Het is aanbevolen om minimaal 150 minuten per week aerobe -oefening uit de middelgrote snelheid uit te voeren, zoals snel lopen, zwemmen of fietsen.Wandelen en trappen klimmen.

  4. 4 ..Een goede gewoonte om te leven vaststellen: Goede woongewoonten helpen het gewicht te beheersen. Het wordt aanbevolen om voldoende slaap te behouden, stress te verminderen en te voorkomen dat roken en overmatig drinken. Tegen dezelfde tijd moeten we een goede mentaliteit behouden en actief worden geconfronteerd met de uitdagingen in het leven.

  5.Houd gewichtsveranderingen toe:Regelmatig monitoren van wijzigingen in gewicht kan u helpen uw gewichtsbeheereffect te begrijpen. Het wordt aanbevolen om het eenmaal per week te bellen en het vast te leggen. Als u een trend van continu gewicht vindt, moet u uw dieet- en bewegingsplannen op tijd aanpassen.

  Het is te zien dat het gewicht van het wetenschappelijk management een uitgebreid proces is. Als u in de war bent of niet in staat bent om met uw gewichtsbeheer te beginnen, beveelt Green Slimming aan dat u professionele begeleiding zoekt, zoals artsen, voedingsdeskundigen of fitnesscoaches, of fitnesscoaches kunnen u professioneel advies gevenen begeleiding. Door redelijke plannen en doelen te formuleren, kunnen ze u helpen om het gewicht beter te beheren en een gezonde lichaamsbouw te behouden.

  Groen en dun gebruik professionele diensten om Health China te helpen bouwen

  Green Slimming is altijd toegewijd geweest om de bouw van gezond China te promoten en biedt klanten digitale, gestandaardiseerde en op maat gemaakte gewichtsbeheeroplossingen via zijn professionele diensten. Het bedrijf richt zich op de vier kernfasen van gewichtsbeheersingsperiode, gewichtsverliesperiode,vormingsperiode en onderhoudsperiode, en innovatief het “vijf -force unity” -servicemodel voorstellen.

  Dit model brengt de wijsheid en expertise samen van de vijf professionele consultants van de gewichtsbeheerplanner, sportadviseur, voedingsadviseur en psychologisch consultant en servicegezeker.Het combineren van inspanningen, professionele begeleiding en training, gedragscorrectie en voedingsadvies, helpen klanten in alle aspecten om klanten te helpen bij het beschrijven van uw levensstijl.Personalisatie van diensten, waardoor klanten meer accurate en efficiënte oplossingen voor gewichtsbeheer bieden.

Related Post