[Help Qiyun] Wat zijn de verschillen tussen mensen die vaak trainen en niet sporten?De waarheid is verrassend

Door voetbalsporten jun 12, 2024
Mensen die vaak sporten
Cardiopulmonale functie is sterker

Frequente lichaamsbeweging kan de spierkracht en sterkte van de ademhalingsspieren verbeteren, de concentratie van de longen verbeteren, de longfunctie verbeteren en de lokale weerstand van de longen, enz. en de efficiëntie van het hartpompende bloed, verminderen het hart van het hart, verminderen de hartaanval van vaatziekten.Mensen met een goede cardiopulmonale functie, de kans op chronische ziekten zoals coronaire hartziekten en langzame longblokkering zal ook relatief laag zijn.



Mensen die vaak sporten
Cognitief vermogen kan beter zijn

Veel mensen vinden dat ademhaling gemakkelijker is, hun lichaam is lichter en hun gemoedstoestand zal na het sporten verbeteren.Dit komt omdat “endorfine” die na sporten door hersencellen wordt uitgescheiden, mensen op korte termijn plezier zullen maken.De studie vond,Met de toename van de leeftijd kan regelmatige oefening oefeningen voorkomen dat de cognitieve vaardigheden afnemen, Maar voor mensen met gebrek aan slaap, kan dit beschermende effect worden verzwakt.



Mensen die vaak sporten
Bot, spieren en gewrichten zijn beter



Mensen die vaak sporten
Het risico op diabetes en metabool syndroom is kleiner

De secretie van insuline zal verhoogde glucose in cellen veroorzaken, wat resulteert in een afname van de suikerspiegels, en kan ook de afgifte van glucose en bloed in de lever remmen.De rol van pancreashyperglykemie is tegengesteld aan insuline, die het proces van leverglycogeen kan versnellen en vetweefsel vetzuren vrijgeven.Frequente lichaamsbeweging zal de insulinesecretie verminderen en de eilandjesglucosecretie zal toenemen.


met andere woorden,Mensen die vaak sporten, zijn ook minder risico op diabetes en metabool syndroom.


Mensen die vaak sporten
Dun, mooier, gelukkiger

Frequente oefening is niet alleen bevorderlijk voor gewichtsverlies,Het is ook bevorderlijk voor de sterkte van het hele skeletspiersysteemEssenceEn krachtige spieren kunnen het lichaam strekken en rechtop staan, waardoor mensen er meer temperament uitzien en er beter uitzien.

Endorfines uitgescheiden door de hersenen kunnen vaak goede emotionele en staatsreacties veroorzaken.Het helpt om angst en depressie te verlichten en de geestelijke gezondheid te bevorderenHet helpt ook de prognose en herstel van bepaalde chronische ziekten.



Zuster Ma

Oeps!Geen wonder elke keer dat ik klaar ben met dansen met mijn zussen, is mijn humeur uitgerekt en het is nog mooier!


Ik ben ook erg blij om klaar te zijn met spelen met mijn familie!

Kang Xiaomei
Kangkang

Dus hoe train je vaak?Moet je elke dag gaan?




Oefening moet blijven bestaan. Iedereen zou een oefening moeten vinden die hen past op basis van hun belangen en fysieke omstandigheden, en doorzettingsvermogen voor een lange tijd.Ga ~ ga spelen ~

Kang Xiaomei


Bron: nationale gezonde levensstijlactie

Related Post