Creëer slimme fascia pistoolinnovatieproducten Yunmai om een ​​nieuwe manier van efficiënte ontspanning te bereiken met FIOT

Samenvatting:Deze case beschrijft het continu denken van de fascia -pistoolcategorie van Yunmai.In de afgelopen jaren is de concurrentie van de track en ontspannende tracks fel competitief geweest en de kwaliteit van fascia -wapens op de markt varieert als een toonaangevend merk van fascia, Yunmai heeft zich gehouden aan de langetermijnonderzoeksmens Lanceerde de Yunmai Smart Fascia Gun PB2.

Sleutelwoorden:Fascia -pistool, wetenschappelijke en technologische innovatie, consumenteninzichten, spierontspanning, intelligente interconnectie, interactief systeem

Casus tekst:

Op 19 juli 2022 lanceerde Yunmai, als een innovatief merk van Fascia Gun, voor het eerst een slim fascia -pistool -Yunmai Smart Fascia Gun PB2.Dit product heeft niet alleen de power -prestaties van professionele fascia -wapens, maar breekt ook door de hardwarebedrijf van het traditionele fascia -pistool. .Of het nu gaat om een ​​fitness -persoon op het inzending of een senior sportliefhebber, je kunt een efficiënte ontspanningservaring opdoen met behulp van de Yunmai Smart Fascia Gun PB2, de beste staat behouden, een goede houding creëren en de oefening gemakkelijker maken.

Slimme interactieve ervaring, technologiezegen helpt gebruikers om efficiënt te ontspannen

Uit het onderzoek blijkt uit dat getroffen factoren zoals sportevenementen en epidemieën, de aandacht van “lichamelijke gezondheid” een positieve correlatie heeft met de leeftijd, en ouderen besteden meer aandacht aan hun eigen gezondheidsbeheer.Vanwege de beperkte kanalen voor gebruikers om gezondheidsinformatie te begrijpen, worden de sportgewoonten van de gebruiker echter beïnvloed door grote kanalen KOL, en de “thuisbeweging” is de keuze van de meeste gebruikers geworden.Geleid door de trend, zijn veel “fitnesswit” zonder professionele sportkennis ook aangesloten bij het Fitness Army na de ander.

De meeste van deze entry -level “Fitness White White” weten niet hoe je de juiste spierontspanning kunt maken na het sporten. zal nog steeds strak zijn en de ongeldige ontspanning zal ertoe leiden dat spierpijn vaak verschijnt.

“Iedereen kan de juiste spierontspanningsmethode leren” is een probleem geworden in de branche.Dit is duidelijk onrealistisch.Yunmai gebruikte voor vele jaren van ervaring op het gebied van bewegingsontspanning om doorbraken te maken in innovatie, en het gebruik van het onafhankelijke geniale beweging interactieve systeem om het fascia -pistool in de spierontspanning te “implanteren”.Gebruikers hoeven alleen de aangewezen beweging in te schakelen om de curriculummodus in de software te ontspannen, en het fascia -pistool kan de massage domineren.”De intensiteit van massage en de positie die moet worden ontspannen door verschillende oefeningen” zal één voor één worden gepresenteerd in de goede licht -app.

Deze intelligente interactieve cursus is ontwikkeld en aangepast door het Yunmai Professional Sports Rehabilitation -team door vele jaren van ervaring.Het bevat vier grote modules: ontspannen na het sporten, warm -up voor sporten, dagelijkse activiteiten en het bevorderen van gezondheid.Onder hen is de ontspanningssector na het sporten rijk aan sport, waaronder surfen, skateboarden, fietsen, hardlopen, badminton, basketbal, voetbal, enz. Sporthobby’s lange tijd.Niet alleen dat, Yunmai is ook het doelwit van een gerichte ontspanningscursus waarmee moderne mensen zoals “thuiskantoor, sedentaire en slaapstoornissen” worden geconfronteerd en biedt meer spierontspanningsoplossingen in de scène.

Sterke prestaties, professionele ontspanningservaring

Het is een professioneel en ontspannen fascia -pistoolproduct. De snelheid en staking hebben drempelvereisten, maar het is niet zo goed als pleiten voor de markt.Dr. Sun Xiaoyi, vice -voorzitter van de China Sports Rehabilitation Industry Alliance, wees op in een interview met de verslaggever van de China Consumer Daily dat “het gebruik van goed productgebruik minder inspanning levert, maar het gebruik van pseudo -shoddy -producten of overmatig Het gebruik zal extreem worden omgekeerd. “De amplitude en frequentie hebben direct invloed op het effect van ontspanning. Het aanbevolen bereik is ongeveer 10-16 mm en de trillingsfrequentie is geschikt voor 30-50Hz.

Onder de werking van de nieuwe voertuig gemonteerde sterke magnetische motor, kan Yunmai Smart Fascia Gun PB2 20 kg professionele stuwkracht uitvoeren, die rechtstreeks wordt bereikt 10 mm diepe spiergroep.

Omdat de fascia -wapens meestal worden gebruikt na training met een hoge intensiteit, hebben de fitnessmensen ook een vrij hoge vereisten voor hun gewicht en vasthoudende ervaring.Terwijl hij zorgt voor de professionele stakingsprestaties, heeft Yunmai Smart Fascia Gun PB2 een meer lichte en gemakkelijker te houden een comfortabele en comfortabele ervaring gecreëerd door multi -directioneel ontwerp, zoals structurele vormen.De diagonale mechanische vorm van 105 ° kan het lichaam flexibeler aanraken, waardoor het werkelijke effectieve effect van fascia -pistool wordt verhoogd; 600 g lichte lichaam kan de druk van de pols effectief verminderen en zonder vermoeide handen langdurig vasthouden.Yunmai Smart Fascia Gun PB2 is ook uitgerust met Magic Touch Demonstration en 4 Spa Care Massage Heads.

Blijf bij de oorspronkelijke intentie en maak professionele producten

Het algemene kantoor van de Staatsraad hield de publiciteit en popularisatie van gezondheidskennis over het “veertiende vijfjarige plan” nationale gezondheidsplan en riep de hele mensen op om deel te nemen aan fitnessoefeningen.Als hoofdmerk op het gebied van professionele sporten heeft Yunmai -technologie zich altijd aan het concept van “Technology Maakt Makkelijker gehouden”. Massa spierontspanning.

Related Post