Shiyan Liulin Elementary School Tianjin Road Campus voert het wetenschappelijke seminar van lescursussen uit

Jingchu.com (Hubei Daily) News (Correspondent Gao Shengnan) om het onderwijs, onderwijs en onderzoek, co -constructie en delen van het onderwijs en onderzoek van verschillende scholen verder te bevorderen, de interactie van onderwijs- en onderzoeksactiviteiten en de wijsheid van Leraren in verschillende scholen voor onderwijs en onderzoek naar de onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, en verkennen gezamenlijk het efficiënte leermodel voor klaslokaal.Op 8 mei werd het wetenschappelijke seminar van de Liulin Elementary School van Shiyan City met succes gehouden op de Tianjin Road -campus van Liulin Elementary School.
Voer de wetenschappelijke discussieactiviteiten van lescursussen uit.Correspondent tekening
Voer de wetenschappelijke discussieactiviteiten van lescursussen uit.Correspondent tekening
Deze activiteit richt zich op het thema van “De manier van onderwijzen en leren onder begeleiding van kerngeletterdheid”, en bespreekt lezingen, huiswerkontwerp, interpretatie van lesmateriaal, evaluatie van lessen, enz. Road Campus en Liulin Road Campus van de Federatie.
Drie leraren van verschillende campussen hebben prachtige en innovatieve wetenschappelijke cursussen gepresenteerd. ‘Leer enthousiasme, stimuleer de wetenschappelijke interesse van studenten, stelt studenten in staat om te genieten van het plezier van leren in geluk en de klas echt terug te geven aan de studenten, die drie seminars op hoog niveau presenteert voor leraren om leraren te observeren, een goed demonstratie -effect te krijgen.
In de loop van de evaluatie hebben de leiders en rechters die deelnamen aan het evenement in combinatie met luisteren naar lezingen en hun eigen onderwijspraktijken, besproken in -diepte -discussies, en hebben ze vrijelijk gesproken om hun eigen waardevolle meningen en suggesties te maken over hoe het onderwijs te realiseren en Leren van de kerngeletterdheidsrichting en realiseerde het onderwijs van lesgeven.
Cao Yun, plaatsvervangend directeur van de Tianjin Road -campus van Liu Lin Elementary School, zei dat de gezamenlijke onderwijs- en onderzoeksactiviteiten een krachtige drang zijn voor onderwijs en onderzoek. van leraren en wees op de richting voor het wetenschappelijke onderwijswerk van scholen in de toekomst.In het toekomstige onderwijs en onderwijs zal de Tianjin Road -campus van Liu Lin Elementary School het verband tussen scholen blijven versterken. Jonge leraren, de hervorming van onderwijsmodellen en de kwaliteit van het onderwijzen van kwaliteit verbeteren en verbeteren samen.
Rapport/feedback

Related Post