Zhongguancun Science City · Twelfth "Dongsheng Cup" International Entrepreneurship Competition wordt officieel gelanceerd!

Op 26 april werd Zhongguancun Science City · Twelfth “Dongsheng Cup” International Entrepreneurship Contest officieel gelanceerd op de eerste verdieping van het banket van het Wanli Hotel in Dongguancun Science City · Dongsheng Technology Park. Park Management Committee, Beijing Haidian District People’s Government, Zhongguancun Science City Management Committee Joint Guidance, Beijing Employment Promotion Center, Beijing Haidian District Human Resources and Social Security Bureau, Zhongguancun Dongsheng Science and Technology Park Management Committee Joint Hosted, Zhao Shiwei, Secretary of the the the The Secretary of the the the The Secretary of the Partijcomité van de stad Dongsheng, woonde de lanceerceremonie bij en hield toespraken.

Tijdens het evenement wees secretaris Zhao Shiwei erop in zijn toespraak dat de “Dongsheng Cup” een breder communicatieplatform biedt voor wereldwijde ondernemers en ondernemersprojecten, een normaal communicatiemechanisme opbouwt en de wereldwijde innovatieketen, industriële keten, kapitaalketen en bevordert Talentketen.Geleerden en experts van Tsinghua en China Information Technology Club deelden de wereldwijde macro -economische situatie en internationale betrekkingen en de technologische ontwikkeling van grote modellen op de evenementenlocatie.Tegelijkertijd werden China CRRC, Yitong, berekenings esthetiek, nuchtere bevestigingsmiddelen en andere technologiebedrijven uitgenodigd om op een dialoog te gaan, een toonaangevende enterprise -innovatieketen op te bouwen, start -ups te ontwikkelen om snelle ontwikkeling te ontwikkelen en gezamenlijk de toekomst te verkennen van intellectuele productie.

Zhongguancun Science City · De twaalfde “Dongsheng Cup” International Entrepreneurship Contest richt zich op strategische opkomende industrieën en toekomstige industrieën, waardoor de ontwikkeling van productieve krachten van nieuwe kwaliteit is gebaseerd. Life Sciences, Cijfers, cijfers, cijfers De wereldwijde ondernemersteams van de drie belangrijkste gebieden van economie, nieuwe energie/nieuw materiaal lanceerden projectverzameling en bleven in mei-oktober in november Project Review, voorlopige en halve finale uitvoeren. De wereldwijde halffinale werd gelanceerd en de wereldwijde finale en prijsuitreiking werden in december gelanceerd.De concurrentie heeft in totaal 60 projectwinnaars en 6 aanbevolen instellingen. De prijswinnende projecten ontvangen een cumulatieve beloningsbonus, ruimteondersteuning en het “Gongrui Human Bird Plan” om het versnellingspakket te empoweren.

De hoogtepunten van deze competitie zijn aanwezig en bieden momentumondersteuning voor innovatie en ondernemerschap.De eerste is om voor het eerst een speciaal evenement te openen voor innovatie van vrouwen en ondernemerschap.提供全链条赛事服务精准助力,构建品牌推广、金融服务、资源对接、 The seven -dimensional innovation service platforms such as policy consulting realize the diversified and precise services of “counseling+exercise+docking”, and in -depth projects to Deelnemen aan projectincubatie en -diensten diepgaand.

Related Post