"Scientist’s Spiritual Education Base" onthulde Liu Geng’s 95e verjaardag van academici, het Academische Symposium werd gehouden

Huasheng online 8 mei (alle media -verslaggever Liu Yuebing) Vandaag, het Institute of Agricultural Resources en Agricultural District Planning van de Chinese Academie voor Landbouwwetenschappen, hield een “wetenschappelijke psychiatrische onderwijsbasis” om te onthullen met de 95e verjaardag van de verjaardag van Liu Geng, Yang Zhenhai, secretaris van de partijgroep van de Chinese Academie voor Agricultural Sciences, woonde en sprak.
Qiyang -station werd gebouwd in 1960. Het is gevestigd in het dorp Guanshanping, Wenfu Town, Wenfu City, Qiyang City. veldstations.
De oprichter van de langetermijnpositioneringstest van de bodem van mijn land, Liu Ge, is ook een academicus.Qiyang Station, een generatie technologiewerkers, bleef hard werken en bereikte een reeks originele wetenschappelijke en technologische prestaties. “Is de promotie van het ministerie van Landbouw en het ministerie van Landelijke platteland om een ​​van de drie geesten te promoten.In 2023 werd Qiyang Station geselecteerd als de tweede reeks nationale wetenschappers spirituele onderwijsbasis.
Yang Zhenhai verzocht dat hij als agrarische wetenschaps- en technologiearbeider in het nieuwe tijdperk de patriottische geest van Liu Geng een andere academicus van de partij en de geest van het land moet leren, om moeilijkheden te overwinnen en de geest van drie, plattelandsgebieden te dienen, en landelijke gebieden.Draag resoluut de missie van zelfreigenheid van landbouwwetenschap en technologie om nieuwe en grotere bijdragen te leveren aan de bevordering van een uitgebreide revitalisering van het platteland en het versnellen van de bouw van een sterk landbouwland.
Disclaimer: de verklaring en het standpunt van Huasheng Online blijven neutraal en bieden geen expliciete of impliciete garantie voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of integriteit van de opgenomen inhoud.Het artikel is alleen het persoonlijke standpunt van de auteur en mag niet worden gebruikt als basis voor investering.Lezers moeten meer leren over alle gerelateerde beleggingsrisico’s en hun eigen verantwoordelijkheden nemen.Sommige artikelen worden gepubliceerd door de internetauteur en het auteursrecht is eigendom van de auteur.De auteur is verantwoordelijk voor de authenticiteit en het auteursrecht van het artikel en de afbeeldingen.Zodra een auteursrechtgeschil is geactiveerd en de juiste houder bezwaren voorstelt, zal Huasheng Online de overeenkomstige inhoud verwijderen in overeenstemming met de relevante wet- en voorschriften.De aansprakelijkheid voor inbreuk wordt door de indieners vanzelf gedragen.Neem contact met ons op als u bezwaren in dit artikel hebt 38160107#(#Wijzig naar@) QQ.com.
Rapport/feedback

Related Post