Scientific Management Orchard realiseert een hoge opbrengst en oogst

Op 23 april, Yangxia Town, Torai County, hield Xinjiang een abrikozenbomenfruitgroei en ontwikkelingsperiode.Ter plaatse, Xie Hui, een doctor in de wetenschappers van de Xinjiang Academy of Agricultural Sciences en de Abricot Industrial System Post, Xu Bingqiang, een doctoraatswetenschapper van de Xinjiang Academy of Agricultural Sciences, en de post van het systeem van abrikot op -site technische begeleiding. 42 mensen, waaronder technische kaders, grote abrikozenplanting en fruitboeren woonden de scène bij.

Verklaring van de belangrijkste punten van watermeststoffenbeheertechnologie tijdens fruitgroei en ontwikkeling (foto door Sun Hai)

Tijdens de trainingsbijeenkomst legde Xie Hui, een wetenschapper en een doctoraat in de functie van Xinjiang Academy of Agricultural Sciences en het abrikozen -industriesysteem, de belangrijkste punten van water- en kunstmestbeheer uit tijdens de groei en ontwikkeling van fruit, en benadrukte dat de methode de methode Van topdressing en bladoppervlakspray werd gebruikt. Bij 20 kilogram is het vroege stadium voornamelijk gebalanceerde meststoffen, en hoge kaliummeststoffen is voornamelijk in de latere fase; Aminozuurmeststoffen is 1.000 tot 1500 keer verdunnen.

Vervolgens introduceerde Xu Bingqiang, een doctoraatswetenschapper van de Xinjiang Academy of Agricultural Sciences en het abrikoosindustrie -systeem, in detail het belang en de noodzaak van de preventie en controle van Xingshu geïntroduceerd. Bevorder de verbetering van de kwaliteit en efficiëntie van de abrikozenindustrie.

Fruitgroei en ontwikkelingsperiode De belangrijkste punten van water- en kunstmestbeheertechnologie -uitlegscène (foto door Wang Qingjie)

Related Post