Zie de fan er | United Public Public Public Li Junda: wees een vader om een ​​"opvoeder" te zijn zonder een "kippenbaby"

Zie de fan er | United Public Forming Li Junda: Wees een vader om een ​​”opvoeder” te zijn ###

  Hoewel er een streven is om details te bouwen, zal ik nooit “kippenbaby” in de kinderopleiding … Ik ben de vader van twee kinderen en een architect.

  Building BO ontwerp en openbare constructie op het gebied van openbare bouwontwerp in cultuur, onderwijs en kantoor, vooral op het gebied van educatieve constructie in de afgelopen jaren.

  Li Junda, geboren in 1990, is de hoofdarchitect van Tsukbo Design United Public Public Public Public.Tegelijkertijd heeft hij als vader een uniek begrip van de locatie van educatieve gebouwen.

  Reizen in Europa/Li Junda

  Li Junda, de hoofdarchitect van Tsukbo Design en Public Public Settlement

  Sinds hij in 2016 bij het Bo Bo -ontwerp kwam, zijn verschillende educatieve gebouwen geland, waaronder China Resources Trail Bay Baysis International School, Shekou Belis International School, Foshan Polyxia South Lantern Lake Experimental School, enz.

  Educatieve gebouwen moeten waarden weerspiegelen

  Met de ontwikkeling van de tijd is de trend van educatieve methoden verschoven van verwennerij.Hoewel inculcatie -educatie efficiënt is, zal het de nieuwsgierigheid van kinderen van onafhankelijke exploratie doden en kan het zelfs leiden tot hun gewoonten en vaardigheden die hun duurzaam leren verliezen.Leervermogen is erg belangrijk.

  Lifetime Learning is een trend en hedendaags onderwijs benadrukt ook begeleiding, verkenning, openheid en uitwisselingen.Ik ben het goed eens met deze opvatting. Ik ben nu ook de vader van twee kinderen.

  “Pan Education and Education Space” is waarden

  De waarden van architecten moeten worden weerspiegeld in het ontwerp.Wanneer andere ontwerpers het gebruik van ruimte nastreven, pleiten we voor een zekere mate van leegte, om onderwijsgedrag een kans te geven om uit de klas te komen en zich uit te breiden naar de openbare ruimte.We noemen deze ruimtes “Pan Education Education”.

  In het ontwerp van de China Resources Trail Bay Baysis International School zijn sommige van de atriumruimtes, de vergrotingsruimte van de gang en het Outdoor SteTheater, enz. “Empowerment” van het gebouw, waardoor de ruimte meer kans krijgt.

  De gang is niet alleen een gang, maar kan ook worden besproken en gecommuniceerd; stappen worden niet alleen gebruikt om het transport op te lossen, maar kunnen ook buitensalons en open -luchttheaters worden.

  China Resources Trail Bay Baysis International School of Bayesi International School/Li Junda

  Zo’n atriumruimte is ook de belangrijkste plaats geworden in festivalactiviteiten.In 20 oktober hebben Halloween ook de school uitgenodigd om Halloween -decoratie te plannen en nieuwe verkenning van de activering van campus -educatieve locaties.

  We hebben “micro -plastic chirurgie” op belangrijke knooppuntruimtes zoals de buitenste gevel, atrium en overheadvloeren.

  Tsukbo Design United Public Formation werd uitgenodigd om een ​​micro -transformatiegrafiek uit te voeren bij de ingang van het onderwijsgebouw/Li Junda

  China Resources Trail Bayesi International School Atrium, 2020 Halloween Map/Li Junda

  China Resources Trail Bayesi International School Atrium kan ook worden gebruikt als kaartruimtekaart/li junda

  Juiste witte ruimte stimuleert ook het denken en de schepping van de ruimte van gebruikers, waardoor ze meer gevoel van verbondenheid en intimiteit zijn, een uniek geheugenpunt worden.

  Onderwijsgebouwen moeten beginnen vanaf de schaal van het kind.In sommige projecten hebben middelbare scholieren een grote leeftijdspanne. In de negen -jaar consistente school moeten ze bijvoorbeeld zorgen voor de psychologische behoeften van kinderen op verschillende leeftijden.

  Kinderen in de lage leeftijd geven de voorkeur aan kleine schalenruimte.Om deze behoeften te begrijpen, kunnen we een unieke en geheugenpunt voor hen creëren.

  Buitenruimte Fotografie van Longyuan School aangesloten bij Huazhong Normal University/Wu Qingshan

  De ontwikkeling van onderwijsarchitectuur is nauw verwant aan de ontwikkeling van educatieve concepten.In de toekomst denk ik dat de focus van het ontwerp nog steeds het creëren van “pan -educatieruimte” zal zijn, zodat educatief gedrag van nature op verschillende plaatsen kan optreden en modellen voor onderwijsgedrag meer mogelijkheden zijn.Bovendien zullen onder beperkte landbronnen plaatsen met meer functionele composiet en meer plasticiteit zich kunnen aanpassen aan toekomstige veranderingen.

  De creativiteit die uit de grond is, is om op papier over de soldaten te praten

  Tsukbo Design United Public Settles heeft de rijke projectimplementatie -ervaring in vele jaren van praktijk samengevat.Naar onze mening is het, beginnend bij het ontwerp, noodzakelijk om een ​​zekere haalbaarheid van landen te voorspellen.

  In het vierde paviljoen van de Poly Shanwei Shanwei Gulf in 2019 hebben we bijvoorbeeld geparametriseerde epidermis op de gevel van de vier locaties ontworpen in combinatie met het concept van waterrimpelingen.Na een verscheidenheid aan materialen geloven we dat het materiaal van het membraan licht en transparant is en het kan flexibele veranderingen creëren op basis van kiel.

  Bovendien is het membraan voor de natte zoutgebieden met hoog zout sterker dan de metalen plaat, en zelfs de aanraking van de nabijgelegen schaal is niet zo koud als metaal, wat zeer geschikt is voor de ontspannen en nauwe atmosfeer van het kustresort gebied.

  Poly Shanwei Kinomo Bay Fourth Hall Projectmodel

  We hebben contact opgenomen met de gordijnwandeenheden en materiaalaanbieders met filmgerelateerde landervaring, bevestigden het knooppunt volgens de behoeften van de gevel en produceerden een knooppuntmodel van 1:50, dat het effect van de gevel van de binnen- en buitenwijk simuleerde .

  Poly Shanwei Kinomo Bay Fourth Hall Projectknooppunt Model Kaart/Li Junda

  Naast de initiële ontwerpzijde is het ook belangrijk voor de configuratie en controle van de daaropvolgende coöperatieve eenheid.Na samenwerking met de eenheid moeten we ook de tekeningen bekijken.

  Deze review is niet beperkt tot bouwtekeningen, gordijnwandtekeningen en zelfs belangrijke knooppunten in het landschap en binnen. .

  We zullen ook de botsing tussen elektromechanische en architectuur oplossen door de weg om te omdraaien.Volgens onze eerdere ervaring kan ons team ten minste honderden meningen geven over de beoordeling van de bouwkaart van een project.Het aantal keren van de bouwfase tot de scène zal zelfs meer zijn dan het bouwteam.

  Gezien de professionele controle over onze creativiteit en het landen van design, zullen de meeste eigenaren ons ook ontlasten of ons toevertrouwen om nieuwe projecten in de toekomst te blijven implementeren, om een ​​goedaardige cyclus te vormen.

  Creativiteit komt van leven en ervaring

  Mensen zeggen vaak dat het ontwerp uit het leven is ontstaan ​​en ik ben hiervan overtuigd.Er zijn niet veel diepe theorieën, ik hoop dat mijn ontwerp mensen ook een aantal iets andere ervaringen kan brengen.

  Van de kleuterschool tot de universiteit, ik studeer in Shenzhen, maar ik wil graag reizen en ik heb elke vakantie op school.Tijdens de universiteit nam hij deel aan het uitwisselingsplan van de School of Architecture of Shenzhen University en de University of Science and Technology of Wenen. De klassieke werken van veel architecturale meesters.

  Het was pas ter plaatse dat de foto’s op het boek niet voldoende waren om de schok van de meeslepende situatie door te geven.Kijkend naar de details van de scène, kunnen we ons realiseren hoe gedetailleerd de controle van de architect over het werk is.

  De Burning Church of Burning Totor’s materialen spelen bijvoorbeeld, Gaudi is als de Shengjia Hall of the Aliens en het Crazy Bilbao Genheim Museum in Guri.

  Burning Church of the Burning Church/Li Junda

  Gaudi’s St. Family Church Picture/Li Junda

  De Berlijnse Joodse Memorial Hall in Ribeskin heeft de grootste impact op mij.

  Ik herinner me dat er op dat moment een ruimte in het museum was.

  En wanneer u in deze ruimte stapt, wordt de metalen impact die onder uw voeten stapt, door de echte muren rond de omliggende muren weergegeven. voeten brachten ook het koude gevoel van het metaal over.

  In deze ruimte klinken niet alleen het licht en de schaduw, maar de materialen vertellen ook wat ze moeten vertellen, zodat mijn visie, horen en aanraken luisteren naar het verhaal van deze ruimte die wordt verzonden.

Related Post