Modieuze en eenvoudige FAW -Volkswagen ID.7 Vizzion, High -Quality Choice voor uw auto -aankoop

De nieuwste pure elektrische auto FAW-Via Vizzion van Faw-Volkswagen is slechts ongeveer 250.000.Vanuit dat perspectief van die dimensie kan faw -vizzion worden beschouwd als winnaars.

Eenvoudig en stijlvol uiterlijk

Vanuit het perspectief van het uiterlijk kunnen we zien dat de ontwerpstijl van FAW -Valen ID.7 Vizzion nog steeds eenvoudig en afgerond body is.Bovendien is de auto ook uitgerust met LED -koplampen, doordringende LED -daglooplichten, zwarte achteruitkijkspiegels, verborgen deurgrepen, enzovoort.Dus in één oogopslag ziet het er erg populair uit.FAW -VOLKSWAGEN ID.7 Vizzion is uitgerust met 18 -inch wielen.Twee verschillende maten wielen bieden meer keuzes voor consumenten.Laten we vervolgens eens kijken naar het staartontwerp van het voertuig. Door de foto kunnen we zien dat het staartontwerp van het staartontwerp van FAW -Vizzion voornamelijk eenvoudig is, zonder al te veel decoratieve elementen.Het eerste gevoel om mensen te brengen is geweldig en duurzamer.Het schitterende logo aan de staart toont volledig de herkenning van FAW -Volkswagen en verbetert het gevoel van voortreffelijkheid.

Configuratie van technologie -intelligentie

Volgens de voertuigen in de auto -markt is de auto een eenvoudig ontwerp ingevoerd, maar dit is ook een zwaard met dubbele rand. Breng mensen een gevoel van helderheid en gebruik.FAW VOLKSWAGEN ID.7 Vizzion ongetwijfeld een in balans tussen de twee, die de traditionele ontwerpstijl echt brak.In de interieur -ID.7 Vizzion is er geen extra ontwerpelement, maar het 15 -inch slimme 2K -ophangingsscherm wordt gebruikt en het grote omringende geïntegreerde instrumentenpaneel wordt gebruikt.Als je dit hier ziet, heb je ook het gevoel dat het interieur van FAW -Volving.7 Vizzion vol is met gevoel van technologie?Het is de moeite waard om te vermelden dat de nieuwe auto ook is geconfigureerd met ID.Zo’n technologie -intelligente configuratie stelt de co -driver in staat om de tijd tijdens de reis door te brengen.

Uitstekende ruimteprestaties

Als een middelgrote en grote sedan heeft FAW -Volvia ID.7 Vizzion heeft een wielbasis van bijna 3 m. . is om een ​​grote ruimte te maken door rechtop te staan ​​en het kussen te verkorten, en de grote ruimte biedt gebruikers een comfortabel en ruim rijgevoel.

De levensduur van de batterij is erg hoog

Ten slotte configureert FAW -VOLKSA ID.7 Vizzion in termen van de levensduur van de batterij een ternair lithiumbatterij met een capaciteit van 84,8 kWh en de kilometerstand kan 642 kilometer onder CLTC bereiken.Via de stadsvrije weggedeelte en de bergtest, is het stroomverbruik van het voertuig in principe 13,5 kWh, of zelfs zo laag als 12,5 kWh, wat betekent dat de auto een bereik van 642 kilometer hoog kan bereiken. Volkswagen ID.7 is te zien dat de batterijduur van Vizzion erg hoog is.

Related Post