China Tourism Day heeft van overal rijke toeristische producten gelanceerd

  19 mei is China Tourism Day.Op verschillende plaatsen wordt een reeks activiteiten gehouden om verschillende soorten cultureel toerisme te lanceren en de mensen ten goede te komen, waardoor burgers en toeristen een rijke toeristische ervaring zijn.

  De serie “Wonderful Beijing Changyou Beijing” werd gelanceerd. op de drie plaatsen.287 Culturele toeristische activiteiten werden gehouden in steden uit heel Guangdong om 602 culturele reizen te lanceren en mensen, inclusief de uitgifte van culturele toeristische consumentencoupons en de preferentiële tickets voor het reductie van tickets voor schilderachtige plekken om de levering van culturele toeristische producten verder te verrijken.

  Heilongjiang Tourism Day Hoofdlocatie werd gehouden in Yichun. Examen -camping, bosconcerten en specialistische markten trokken toeristen uit het hele land aan.Hebei baoding fietsliefhebbers verkennen plattelandsindustrieën, proeven speciaal voedsel, kijk natuurlijke schoonheid en waardeer traditionele cultuur.

  Meer dan honderd schilderachtige plekken in Xinjiang hebben activiteiten gelanceerd zoals gratis tickets en tickets.In Jiangsu, in het thema “reizen in water en rijm in Jiangsu, genieten van een gelukkig leven”, brengt het zomertoeristische routes vrij om toeristen in staat te stellen meer te leren over de historische cultuur van Jiangsu en lokale gewoonten.Anhui heeft op veel plaatsen boetiektoeristische routes gelanceerd, terwijl hij ook micro -scenen en micro -acterende activiteiten toevoegt om rijke culturele toerisme “grote maaltijden” te presenteren voor toeristen en burgers.

  Tegenwoordig wankelde Tibet Nami -meren.Guizhou Guiyang City hield een National Unity Tour en de niet -Heritage -tentoonstellingen zoals Lu Sheng Dance, Wooden Drum Dance en Dancing Dance verschenen op zijn beurt.Hangzhou bracht 100 levende micro -landmarks vrij, waardoor toeristen een natuurlijk landschap en cultureel erfgoed kunnen ervaren.Vertrouwend op de World Garden Club, lanceerde Sichuan Chengdu de World Garden Club Night Consumption Experience -scène.

  Overdracht van: CCTV

  [Copyright en disclaimer] Alle auteursrechtelijke werken van deze website moeten worden geautoriseerd en aangegeven bij het herdrukken en aangeven van de bron “China Industrial Economic Information Network”.Iedereen die artikelen en bedrijfspromotie -informatie reproduceert, vertegenwoordigt alleen het persoonlijke standpunt van de auteur, vertegenwoordigt niet de standpunten en posities van deze website.Neem contact op met het auteursrecht: 010-65363056.

Related Post