Het verkennen van de grot, het kijken naar watervallen, Yougu, Soinging Spring … "Poëzie en schilderen van Suiyang" nodigt je uit om in Kangyang te wonen

In april, de mooiste wereld, vliegt de Grass Long Warbler naar het nieuwe gezicht.Op 19 april werd de stedelijke waarde en Kangyang Living Promotion Conference in Suiyang County, Zunyi City, 2024 gehouden in het Guanyin Bridge Business District, Jiangbei.
▲ Prachtige literaire prestaties op de promotievergadering.Organisatorconferentie
De promotiebijeenkomst begon in de uitvoering van het lied en de dans “Welcome to Poem Township”. , Cultureel toerisme en speciale landbouwproducten.
Suiyang ligt in het centrale deel van Zunyi, dicht bij de Chongqing Nanchuan en Lajiang River.
Suiyang is beroemd om zijn bergen, zielen en poëzie. Ontwikkeling De top 100 provincies, “grotten, bossen, bergen, water, tuinen, lente, lente” -bronnen zijn beschikbaar.
“Suiyang en Chongqing, hetzelfde dialect, zijn pittig in dezelfde vreugde, verbonden met landschappen, culturele communicatie en afhankelijke ontwikkeling. Al in de zuidelijke lieddynastie, de broers van het Suiyang -volk, renden en renden Yan gebouwd de visstad in de visstad in Hechuan om het Mongoolse leger te weerstaan. Verlaat de onsterfelijke stad en passeer de eeuwen.
Het betreden van Suiyang is een reis van het verkennen van de geheimen van geheimen, het ontdekken van wonderen en het kwijlen van voedsel, een reis om geheugen na te streven, nostalgie te ervaren en te integreren in de natuur, en een reis van ontmoetingen, gemeenschappelijke gesprekken en win -win samenwerking.Voor Suiyang moet er dromen en een prachtig landschap zijn; thuis van Suiyang is poëzie en ver weg.
▲ Ondertekeningsceremonie.Organisatorconferentie
In de promotie hield de organisator ook een ondertekeningsceremonie. County Huiifeng Tourism Investment Investment Investment Investment Development Co., Ltd. en Chongqing hecht belang aan Media Limited Liability Companies, enz., En ondertekende project samenwerkingsovereenkomsten voor respectievelijk onroerend goed, gezondheidszorg en culturele toeristische sector.
▲ Het display in karakteristieke stijl trekt een groot aantal burgers aan om te bezoeken.Organisatorconferentie
Bovendien heeft de promotietite ook vier tentoonstellingsgebieden opgezet van “cultureel toerisme, hoogwaardige commerciële huisvesting, lokale gebruiken en uitgebreide promotie van beleggingsbevordering”, die verder de stedelijke waarde van Suiyang County en de industriële voordelen van de recreatie aantoonden van recuperatie, het aantrekken van een groot aantal Chongqing -burgers en vertegenwoordigers van deelnemende ondernemingen.
Veel bedrijfsvertegenwoordigers hebben gezegd dat de ontwikkelingsperspectieven van de levende industrie van Kangyang zeer breed zijn.
Volgens rapporten werd de promotiebijeenkomst gesponsord door het Suiyang County Party Committee van de Communistische Partij van China en de Suiyang County People’s Government.
Rapport/feedback

Related Post