"Verandering van inschrijving" "verandering van kinderopvang"

  Oost -China Normale universiteit Lifetime Professor en Oost -China Normaal University ProfessionalShi Weiping, eredoevoer van het Institute of Adult Research, is van mening dat de bezetting van Shanghai op dit moment geïntegreerd ontwerp, implementatie en geïntegreerd beheer heeft doorstaan. Sinds 2019 zijn gereduceerd en nieuwe scholen zijn gereduceerd tot nieuw gebouwde nieuwe scholen en nieuw gebouwde nieuwe scholen.In 2024 zal Shanghai 20 major op hoge en hoog -niveau toevoegen in China en 8 China -gebaseerde penetratie majors.In secundaire beroepsopvocatie -Hogere beroepsuitgesproken niet -gegradueerde -Professional Degree Master’s Application Type Talent Training Chain is continu verbeterd.

  ”Het begrip van de teelt van in China gebaseerde penetratie zou niet moeten blijven in het gebruik van het toelatingsexamen van de universiteit”. Interview hoorde hij de mislukte stem van experts uit de industrie en hij hoorde een paar stellingen.

  Een mening is van mening dat na 10 jaar oefenen de trainingsmodus “China -Benn” uit de “piloot” -hoed moet worden verwijderd.Met de veranderingen in de populatiestructuur enHet systeem is continu verbeterd. Vanuit het huidige oogpunt is het aantal mensen dat heeft deelgenomen aan het toelatingsexamen, het aantal mensen dat uiteindelijk de beroepsschool betreft, en het aantal bijbehorende talenten met hoge niveaus die door de industrie zijn op elkaar afgestemd.Het aantal inschrijvingen in de “China -senior -verbinding” kan aanzienlijk toenemen op basis van het origineel, om niet het grootteverschil te produceren wanneer ze worden gebonden met andere hoofdpaden, een schaaleffect verkrijgen en echt een van de “typen” worden die kandidaten kunnen kiezen.

Related Post