Zhangzhou Changtai 4e Global Tourism Development Conference geopend

Op 23 april werd de vierde wereldwijde toerismeontwikkelingsconferentie van de burgemeester van Zhangzhou Thai Thai District en het “Ancient Rhyme Changtai · zelf -reis” niet -Heritage Cultureel Festival geopend in het district Changtai.Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingsresultaten van Changtai -toerisme en een uitstekende non -heritage -cultuur te delen.

Tijdens de openingsceremonie van de conferentie werd een erkende ceremonie gehouden, de voltooiingsceremonie van het Cultural Tourism Project, de ondertekeningsceremonie en de arbeidsceremonie van de culturele toerisme -experts vertoonden de ontwikkelingsresultaten van de ontwikkeling van het Thaise taaltoerisme.De inspectie van het Wenxi Town Cultural Tourism Project, de niet -Heritage Folklore Exhibition, de “Love Me Changtai Fumanyanxi” 100 -Meter scrollcreatieactiviteit, de “Quanjian Music Aankoop” Food Carnival promotie van consumentenactiviteiten en de Yanxi Town at the Night Market Openingsceremonie, “zingende longjin · ledongyanxi” concert en andere ondersteunende activiteiten.Bovendien zal Changtai District het Longren Guqin -cultuurseizoen in 2024 lanceren, het “Ban Ruotao Li” Pick Festival, de China Qiqiu uit 2024 en het “koken” buiten liggend op het Dragon Boat Festival. activiteiten.

Startceremonie -site (figuurfiguur die in de organisator wordt verleend)

Bevorder de ontwikkeling van hoge kwaliteit van toerisme in de hele regio

In het afgelopen jaar is Changtai District gericht op de ontwikkeling van hoge kwaliteit van de culturele toerisme -economie en heeft ze alles in het werk gesteld om een ​​uniforme markt te bouwen voor toerisme van toerisme. Water Conservancy Scenic Spots, provinciale bosrecreatieve bases, provinciale bossen, nationale homestays, enz. Verbeter continu het imago van “langzame klant Changtai”.

14 Culturele toeristische projecten zoals het bouwproject van Sponge Sports Park, Jiu Niu Mountain Night Economic Demonstration Zone, Changtai Flower Xiantu Agricultural Tourism Industrial Park Project en Changtai District Social Welfare Center Project waren geconcentreerd op de 23e. 1.42 miljard yuan.10 major cultural tourism projects such as Jiulong Valley Agricultural Travel Project, Chenxiang Town Makino, Water and Sky Project, Yantong Valley Cultural Tourism Industrial Park project, and 5 major forests of forests in the opening ceremony of the opening ceremony in the opening ceremony The signing van het contract werd bereikt en de intentie landde in het district Changtai, met een totale investering van 1,26 miljard yuan.

Ondertekeningsceremonie tijdens de ondertekeningsceremonie van het Cultural Tourism Merchants Project (foto van de organisator)

Bovendien heeft het district Changtai culturele toeristische expert opgericht om 31 expertconsultants van universiteiten, onderzoeksinstellingen en goed bekende culturele toerismebedrijven in te huren.

Laat een reeks preferentiële maatregelen uit culturele toerisme vrij

Lange tijd is Changtai een toeristische bestemming geworden voor toeristen in Xiamen en Zhangquan met zijn hoogwaardige culturele toeristische producten en gratis vakantie -ervaring.

Vanaf nu tot 31 augustus lanceert Changtai District een culturele toeristische consumentencoupon om toeristen miljoenen kortingen te bieden. Vanaf nu tot 8 mei wordt de “Slow Passenger Changtai Experience Officer” verzameld.

Bovendien voerde het district Changtai ook de campagne “Honderd Group Tour Changtai” uit, voornamelijk voor de toeristische sector en OTA -platforms op verschillende plaatsen, inclusief in -diepgaande samenwerking met Jianfa International Travel Group, Joint Groups in de provincie en buiten de provincie uitgevoerd, en lanceerde het “Changtai Tour Early Bird Plan” “, beloningssubsidie ​​enzovoort.

“Honderd Tour Tour” Passagier Customer Release (figuurplan voor de organisator)

Related Post