Grafisch verhaal | Generaal secretaris begeleidt de constructie van een sterk toeristisch land als dit

“Focus op het verbeteren van het moderne toerismesysteem, de bouw van een sterk toeristisch land versnellen, de toeristische industrie in staat stellen een beter leven beter te dienen, economische ontwikkeling te bevorderen, een spiritueel thuisland te bouwen, het Chinese imago te tonen en de beschaving te verbeteren.”

De National Tourism Development Conference werd gehouden in Beijing op 17 mei, die de belangrijke instructies overbracht van de Supreme Leadership Secretary of the Supreme Leadership tijdens de vergadering.

Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China heeft de generaalsecretaris van het Supreme Leadership een reeks belangrijke instructies gegeven, die belangrijke richtlijnen heeft gegeven voor het versnellen van de bouw van een sterk toeristisch land en het bevorderen van de ontwikkeling van hoge kwaliteit toerismeindustrie.De 19e is de 14e “China Tourism Day”.

[“Inspanningen om een ​​goede omgeving te creëren voor Yiyi, Livable, Yile en Yiyi”]

In maart 2024 kwam de algemeen secretaris van de Supreme Leader naar Changdehe Street, Hunan om te inspecteren.Betreed de winkels, vraag de prijzen, praat over thuis, bekijk non -Heritage Arts Display, luister naar het uitgebreide beheer van de wateromgeving … De generaal secretaris communiceert van tijd tot tijd met iedereen.

Tijdens het onderzoek naar Hunan wees de generaalsecretaris erop dat het bevorderen van de diepe integratie van cultuur en toerisme, het bewaken van de groene bergen, groen water, blauwe lucht en puur land van Sanxiang, en het transformeren van natuurlijk landschap en humanistische stijl in de langdurige charme van toerisme.

Op de ochtend van 19 maart 2024 werd de generaalsecretaris van het Supreme Leadership geïnspecteerd op Changdehe Street, Hunan, en communiceerde met de eigenaar en toeristen.Foto door Xinhua News Agency Reporter Wang Yan

Groen water en groene bergen zijn Jinshan Yinshan.Net zoals de generaal secretaris van de Supreme Leadership Secretary of the Supreme Leadership benadrukt in maart 2020 in het Xixi National Wetland Park, Hangzhou, Zhejiang: “De oorspronkelijke ecologie is de hoofdstad van toerisme, de ontwikkeling van toerisme kan de ecologische omgeving niet opofferen, kan de ecologische omgeving niet opofferen, kan de ecologische omgeving niet opofferen, kan de ecologische omgeving niet opofferen, kan de ecologische omgeving niet opofferen Overmatige commerciële ontwikkeling, en kan geen enkele invloed hebben op de ecologische omgeving.

“Waar is het geluk van de mensen? Het komt uit een goede leefomgeving.”

In april 2021 kwam de Supreme Leadership Secretary naar Xiangbi Mountain Park, Guilin City, Guangxi om het landschap van het landschap over het hoofd te zien en te kijken naar de servicefaciliteiten zoals commerciële en postdiensten langs Bu Dao.De toeristenstad van dit landschap is een schat aan de Chinese natie.

“We moeten ons houden aan de mensengerichte mensen, het Wenxiaanse reizen gebruiken, naar Changwen reizen, de stijl van stijl verbeteren en ernaar streven een goede omgeving te creëren van Yiyuan, Livable, Yile en Yiyi, en een toeristische stad van de wereld bouwen . “, Toon het in -diepte denken aan toerisme voor de mensen.

[“Bevorder de integratie van cultuur en toerisme, bouw een rijke mensenindustrie op”]]

In september 2023 kwam de algemeen secretaris van de Supreme Leader naar het North Mohe Arctic Village, Heilongjiang Mohe North Village, het meest noordelijke puntje van mijn land.

“Eén zeilen is soepel en vredig, en alles is gelukkig en gelukkig.” Het betreden van de dorpelingen Shi Ruijuan’s Homestay Courtyard, de hoofdsecretaris wees naar het paar Lianlang aan de deur.De algemene secretaris is erg blij om de ontwikkeling van Arctic Village en de goede leefomstandigheden van de massa te zien.

“De toeristische middelen hier zijn uniek. Lokale partijcomités en regeringen moeten beleidsondersteuning bieden, zich houden aan de economische en toeristische sector van de bosbouw en het noordelijke grenslandschap en ijs en sneeuwbronnen een gestage stroom van inkomsten geven aan de mensen. “De secretaris -generaal zei.

In de middag van 6 september 2023 inspecteerde de opperste secretaris de homestays van het huis van Shi Ruijuan in het huis van Shi Ruijuan in het dorp North Polar, Daxinganling District, Daxing’an, Heilongjiang.Xinhua News Agency Reporter Ju Peng

In Xinjiang Turpan -druivengolf wees de generaalsecretaris erop dat “het noodzakelijk is om de relatie tussen economische en sociale ontwikkeling en ecologische milieubescherming goed te behandelen, culturele en toeristische integratie en ontwikkeling te bevorderen en een rijke mensenindustrie op te bouwen.”

In Xinxian County, Henan, benadrukte de secretaris -generaal dat “de ontwikkeling van landelijk toerisme geen grote sloop en constructie mag aangaan, en we moeten traditionele dorpen renoveren en beschermen volgens lokale omstandigheden en voordelen.”

Bij het verdere promotie van hoogwaardige ontwikkelingssymposium over de Yangtze River Economic Belt, sprak de generaalsecretaris over “actief bevorderen van de diepe integratie en ontwikkeling van cultuur en toerisme, en het bouwen van een aantal steden aan de rivier, kleine steden en prachtige dorpen met natuurlijke dorpen Landschapskenmerken en historische en humanistische connotaties om de Yangtze -rivier te bouwen om de Yangtze -rivier te creëren.

Van landschappen tot bossen tot ijs en sneeuw, de inspectie -voetafdruk van de hoogste leiderschap -generaal secretaris verspreidt zich over de rivier en stelt duidelijke vereisten voor de ontwikkeling van toerisme op verschillende plaatsen.

[“Elke rode toeristische attractie is een levendig klaslokaal dat vaak wordt geleerd en nieuw”]

Golden Autumn Festival 2019.De Supreme Leadership Secretary kwam naar het revolutionaire museum van de hoofdstad van de Henan -Henan, Anhui en Sovjet district in Henan om te leren over de revolutionaire geschiedenis van Hubei, Henan, Anhui en de Sovjet -Unie.

Veel kostbare revolutionaire culturele overblijfselen worden tentoongesteld door het museum.

Dit is het beeldhouwkunst “Red Flag Flying” (drone -foto) op de Hero Mountain in de buurt van het hoofdstad Revolutionary Museum of the Hubei, Anhui, Anhui en Sovjet Area op 9 april 2021.Xinhua News Agency

Vervolgens nam de generaal secretaris een auto naar de Tiandu Dajie in Tianxian Township, Xinxian County om te onderzoeken en te onderzoeken.In de Homestay “Human House” inspecteerde de generaalsecretaris de servicefaciliteiten zorgvuldig en zat hij bij de familie van de winkeleigenaar Han Guangying en sprak samen.

Han Guangying vertelde de generaalsecretaris dat hij de familie was van afstammelingen van het Rode Leger en de familie van revolutionaire martelaren. .

Nadat hij ernaar had geluisterd, zei de secretaris -generaal gelukkig: “Vertrouwen op rijke rode culturele bronnen en groene ecologische middelen om landelijk toerisme te ontwikkelen, is het een goede manier om het platteland te revitaliseren.”

Toen hij als vice -president van de staat diende, legde de Supreme Ceremony het rode toerisme uit.

In maart 2011 kwamen de hoogste leiders naar Shaoshan, Hunan, een bloemmand aan het bronzen standbeeld van kameraad Mao Zedong en bewonderde de voormalige residentie van kameraad Mao Zedong.

In Shaoshan wees hij erop dat “de revolutionaire traditionele middelen de waardevolle spirituele rijkdom van onze partij zijn. Elke rode toeristische attractie is een levendig en levendig klaslokaal, dat rijke politieke wijsheid en morele voeding bevat.” Partijeducatie.

[“Toerisme maken als een proces van het begrijpen van de Chinese cultuur en het versterken van culturele zelfvertrouwen”]

“De culturele industrie en de toeristische sector zijn onafscheidelijk. We moeten ons houden aan de ontwikkeling van cultureel plastic reizen en reizen naar de tekst, de integratie van cultureel en toerisme bevorderen, zodat mensen de schoonheid van cultuur in de schoonheid van de natuur en cultiveren de schoonheid van de ziel. “In september 2020 predikte de hoogste leider in de hoogste leider die de secretaris -generaal een symposium predikte op representatieve vertegenwoordigers op het gebied van onderwijs, cultuur, gezondheid en sport.

In oktober 2023 kwam de algemeen secretaris van het Supreme Leadership naar Jingdezhen City, de provincie Jiangxi voor onderzoek.Betreed de site van de zuidelijke voet van het historische en culturele district van Taoyangli, het keramische museum en de Ming- en Qing -dynastieën.

“Het historische en culturele district van Taoyangli volgt strikt de vereisten van bescherming als de oude als de oude, en realiseert de gezonde interactie van de bescherming van de keramische cultuur en de ontwikkeling van de culturele toeristische industrie.” Hoofdsecretaris heeft een lang hart.

In de wereld Cultural Heritage Shanxi Yungang grot, noemde de generaalsecretaris ook de relatie tussen bescherming en ontwikkeling, en legde de betekenis verder uit: “De ontwikkeling van toerisme moet gebaseerd zijn op bescherming, en het kan niet meer dan gecomparticeerd zijn. Het proces van. “

Op 11 mei 2020 leerde de algemeen secretaris van het opperste leiderschap over de bescherming van historisch en cultureel erfgoed bij Yungang Grotto’s in Shanxi.Xinhua persbureau verslaggever Xie Huanchi

Lees meer, loop meer.Tegenwoordig kan alleen toeristisch toerisme alleen voldoen aan de behoeften van toeristen die op zoek zijn naar nieuw, op zoek naar vreemdheid, kennis en plezier.

In oktober 2020, toen hij de algemeen secretaris van het opperste leiderschap in Chaozhou, Guangdong, inspecteerde, voelde hij dat “Chaozhou een lange geschiedenis en zijn geesteswetenschappen heeft. Het is een nationale historische en culturele stad. Veel mensen komen bezoeken toerisme.”

“Het is noodzakelijk om de oude stad te beschermen met historische en culturele waarde, de kenmerken van stedelijke kenmerken te benadrukken, de connotatie van cultureel toerisme te verbeteren en mensen in staat te stellen meer onderwijs te ontvangen.” Integratie van cultureel en toerisme.

[“Stimuleer mensen om te innoveren en vitaliteit te creëren, de meest directe methode is om verschillende beschavingen in te voeren”]

“Toerisme is een brug om de beschaving te verspreiden, cultuur uit te wisselen en vriendschap te verbeteren en een belangrijke indicator voor de verbetering van de levensstandaard van mensen”;

“Toerisme is een belangrijk kanaal voor verschillende landen en verschillende culturele uitwisselingen en wederzijds leren. Het is een effectief middel om economie te ontwikkelen en de werkgelegenheid te vergroten, en het is ook een belangrijke industrie om de levensstandaard van mensen te verbeteren.”

“Het stimuleren van de innovatie en creatieve vitaliteit van mensen is de meest directe manier om verschillende beschavingen binnen te gaan, de sterke punten van anderen te ontdekken en hun eigen denken te inspireren.”

Nimfo

Op 15 mei 2019 woonde de Supreme Leadership -voorzitter de openingsceremonie bij van de Asian Civilization Dialogue Conference in het Beijing National Convention Center en hield een keynote speech getiteld “Diepte Civilization Exchange en wederzijds leren om de gemeenschap van bestemming van Azië op te bouwen”.Foto door Xinhua News Agency Reporter Li Xueren

Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China heeft de Supreme Leader vele malen over reizen gesproken wanneer hij buitenlandse leiders bezocht en ontmoette.

Niet lang geleden bracht de Supreme Leader een staatsbezoek af aan Frankrijk, Servië en Hongarije.

Tijdens de gesprekken met de Franse president Macron benadrukte hij dat “de twee partijen de” uitwisselingen “van de geesteswetenschappen moeten versnellen” twee -weg om te gaan “en verschillende activiteiten van het China -Franch Cultural Tourism Year te blijven organiseren”; toen ze elkaar ontmoetten De verslaggever met de Servische president Wugci, kondigden aan dat ze “personeel op verschillende gebieden op verschillende gebieden uit zijn beurzen hebben uitgebreid, de cultuur, onderwijs, sport, toerisme, lokale samenwerking uitgebreid verdiepen”; Coördinatie van het toeristische beleid, het ontwikkelen van toeristische routes en het creëren van toeristische producten.

Toerisme is een belangrijke manier om het beeld van China te tonen en het wederzijds leren van de beschaving te verbeteren.

“China heeft een lange geschiedenis, prachtige cultuur, prachtige bergen en rivieren en diverse stijlen. We verwelkomen toeristen uit het hele land hartelijk om China te bezoeken voor sightseeing en vakantie.”(Verslaggever Yang Zhanfei, Xu Zhuang)

Editor -in -chief: Qin Hong

Tekstbewerking: Dong Siyun

Related Post