"1 mei" Pickings of Sports Tourism!Guizhou Provincial Sports Bureau zal je uitnodigen

Kleurrijk Guizhou -nieuws (verslaggever van deze website Fu Lei Zhang Chixiang).Beveel u een mooie en leuke plek aan -Mountain Park Provincie, Guizhou.snel!Breng sportuitrusting naar een super -combinatie sporttoerisme.
Dorp Super
“Ik hoop dat vrienden die van het Karst -terrein houden en de natuurlijke stijl bepleiten, naar Guizhou zullen komen om te oefenen.” en rivieren en waarderen.
Dorpsba
Guizhou is het koninkrijk van bergen en de wereld van water.Het magische werk van de natuur creëert de vreemde landvormen en kleurrijke bergbeschaving in Guizhou.
In de afgelopen jaren heeft de Takahashi Skydiving goed gebruik gemaakt van culturele schatten en natuurlijke schatten om het tempo van de creatie van de demonstratiezone van de nationale sporttoerisme te versnellen.
Rijden in de bergen en rivieren praten over Guizhou Sports, waar denk je van?Het is de “Village Super”, “Village BA”, de extreme stimulerende Basing River Parachuting, de “Twaalf achter het gat” van het “Hole”, of het pittoreske Wanfeng -bos, Libo, Fanjing Mountain en Huangguo Tree. , of het grappige en leuke Xijiang Miao Village “tante” basketbalspel, de Red Holy Sacred Place Chishui organiseerde de kleurrijke Guizhou Bicycle League, de romantische en comfortabele Zhenfeng Sancha River Camping …
Van Jing Mountain Marathon
In Guizhou zijn steden, velden en plattelandsgebieden overal.Guizhou Sports, of je nu een sportwitte of een fitnessexpert bent, of je nu een sportwitte of een fitness -expert bent, of je nu een fitnessexpert bent.
Sport is leven.Als je Guizhou betreden in een manier van sport, zul je de rijke en humanistische volkssporten ervaren, de prachtige vonken zien in botsing met sport en nationale cultuur, de prachtige vogels van groene bergen en groen water horen, en het gevoel hebben dat Guizhou naar voren stapte in het nieuwe tijdperk . “Pulsatie”.
Jungle off -road volgde het toernooi om te reizen en rende naar het schilderachtige gebied om te oefenen.Momenteel heeft Guizhou 38 Urban Sports Tourism Demonstration Bases opgezet, 34 Scenic Spots Sports Tourism Demonstration Bases, 12 sportkarakteristieke steden, 100 ecologische sportparken, 100 boetieklijnen voor sporttoerisme en 100 autocampingbases. 4 Nationale sporttoerisme Demonstratiebases en 112 nationale boetiekprojecten voor sporttoerisme.
Rotsklimactiviteit
Tour Tour Tour klimmen, wandelen, fietsen, duiken, duiken, grotten verkennen … De schoonheid van sport is oneindig geweldig.
Eerste instantie: Guo Jin
Tweede proef: Guo Qiulei
Derde proef: Zhang Chao
Rapport/feedback

Related Post