YouLu Education: bevorder de digitalisering van beroepsonderwijs, focus op de constructie van het talenttrainingssysteem

  Onlangs is het versnellen van de ontwikkeling van productieve krachten van nieuwe kwaliteit de topprioriteit geworden, en de sterke ondersteuning en sterke drijvende kracht voor nieuwe productiviteit voor het bevorderen van hoog -kwaliteitsontwikkeling is verder benadrukt.Als een continue stroombron voor nieuwe productieve krachten vereisen talenten van hoge kwaliteit verschillende soorten onderwijs, zoals beroepsonderwijs om zich te concentreren op eisen van talentontwikkeling, gezamenlijk een hoogwaardige trainingssysteem voor vaardigheden op te bouwen en dezelfde ontwikkeling te realiseren met industriële ontwikkeling en Dezelfde frequentie van resonantie.

  Als een soort opleiding dat rechtstreeks economische en sociale ontwikkeling dient, moet het beroepsonderwijs de rijke connotatie en praktische vereisten van nieuwe kwaliteit van nieuwe kwaliteit van nieuwe kwaliteit versnellen om zich aan te passen aan het tijdperk van de tijdperk van het versnellen van de ontwikkeling van productiviteit van nieuwe kwaliteit, en de praktische vereisten van nieuwe kwaliteit die productief is voor nieuwe kwaliteit. Talenttraining vereist de wending naar strategische talenten en toegepaste talenten.Talenten zijn nodig om verschillende samengestelde mogelijkheden te hebben, zoals relevante kwaliteitsmogelijkheden, beroepsvaardigheden, digitaal denken, intelligente applicatiescapaciteiten en innovatief denken om de ondersteuning en innovatieondersteuning voor nieuwe productiviteit te waarborgen.

  Met het oog hierop zijn de digitale upgrades van beroepsonderwijs, in -diepte -verkenning van productie en onderwijs, en de teelt van leraren zijn de belangrijkste revolutionaire middelen geworden om te reageren op ontwikkelingsvereisten. Waarde -missie.

  Lange tijd heeft YouLu -onderwijs actief de sociale verantwoordelijkheid en missie aangenomen en heeft het volledig spel gegeven aan de voordelen van trainingervaring met beroepsonderwijs, krachtleraren en branchebronnen die al vele jaren hebben verzameld.

  De training van talenten is de basisondersteuning voor het ontwikkelen van nieuwe productieve krachten en een belangrijke bron voor wetenschappelijke en technologische innovatie.Terwijl YouLu -onderwijs het initiatief neemt om te veranderen. verbetert talenttraining op het gebied van nieuwe industrieën.

  Wat digitale upgrades betreft, gebruikt YouLu Education zijn eigen onderzoeks- en ontwikkelingsvoordelen om digitale toepassingsscenario’s continu uit te breiden en nieuwe technologieën, nieuwe normen, nieuwe methoden en innovatie -onderwijsmethoden in het onderwijs te implanteren.Van mobiele klaslokalen tot OMO Fusion -onderwijs, de in -diepte -integratie van snij -geedge -technologieën zoals big data en drie -dimensionale technologie en onderwijslinks biedt studenten een meer intelligente en gediversifieerde leerervaring.Het onderzoek en de ontwikkeling van herinneringen flash -kaarten, woorden snelle inspectie, intelligente vraagbank en andere intellectuele vraagbanken streven naar efficiënt leren en leren, en vertrouwen op intelligente leerplatforms om de leeromstandigheden van studenten te evenaren en gepersonaliseerde diensten te bieden. lage efficiëntie en moeilijke vooruitgang.

  Als een belangrijke bron voor het ontwikkelen van beroepsonderwijs, is het lerarenteam ook de belangrijkste praktijk bij het onderwijzen van innovatie.YouLu Education neemt onderwijs als hoeksteen en heeft een team opgericht met zijn eigen leraren.YouLu Education biedt een multi -dimensionaal groeimechanisme voor docenten. Door middel van curriculumonderzoek en -ontwikkeling, onderwijsseminars, vaardighedenwedstrijden en het verbeteren van training, helpt de docenten om het kennissysteem bij te werken, de leervaardigheden te verbeteren, de krachten van leraren te versterken en de kracht van leraren te versterken en de kracht van leraren te versterken. kwaliteitsonderwijs.

  Om aan de behoeften van talenten te voldoen, houdt YouLu -opleiding zich aan de “inhoud van de koning, de aanvraag voor het belangrijkste” onderwijsmechanisme, en investeert krachtig in de bouw van offline trainingsbases, en online en offline samenwerking verbetert het niveau van “Kennis van kennis” +vaardigheidstype ”composiet talent training niveau.Enerzijds traceert het YouLu Education R & D -team de trainingsbehoeften van het project en integreert het onderwijscenario’s met technologieën zoals drie -dimensionale, virtuele simulatie, enz., En gebruikt de voordelen van sterke interactie, sterke kennispuntcorrelatie , en sterke intuïtie. Oefen oefenen om de praktische problemen van studenten op te lossen.

  Om een ​​hoog -quality talent zelfcultivatiesysteem te bouwen, moeten verschillende soorten onderwijs, gerelateerde industrieën en ondernemingen samenwerken om een ​​talentcentrum te bouwen en een innovatief hoogland te bouwen.In de afgelopen jaren heeft YouLu Education veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van verschillende industrieën en sociale trends en breidt het uitwisselingen en samenwerking met ondernemingen, hogescholen en industriële organisaties uit.

Related Post