May Day Tour the Niche of the Niche!Hefei, Huangshan, enz. Worden de snelste steden in het reserveringsgroeipercentage tijdens het May Day Holiday Hotel

Volgens het Beijing Evening News (verslaggever Pan Fuda) nadert de May Day -vakantie. heeft goed gepresteerd en de hitte van uitgaande reizen heeft een aanzienlijke toename ingeluid.

Bezoekers ontgrendelen de truc -speelmodus, kijken naar de zee, barbecue, bezoekende nachtmarkten en concerten zijn hotspots van consumenten geworden.Na de uitvoering om te reizen en naar een stad te reizen om een ​​nieuwe trend van het leven bij jongeren te worden.De May Day Holiday heeft een concert- en muziekfestival met een hoge populariteit.

Tijdens de May Day -vakantie waren meer toeristen bereid om naar kleine steden te komen om te reizen.Mevrouw Xu, een witte -college -medewerker in Beijing begin april, begon van plan te zijn te reizen tijdens de May Day -vakantie.Op een aantal platforms, vergeleken met kernsteden, is de populariteit van toeristische producten naar de May Day -vakantie in de derde en lager belang relatief groter, waaruit blijkt dat toeristen de mentaliteit niet willen nemen.Volgens CTRIP -gegevens zijn steeds meer niche -toeristische bestemmingen welkom. . Stad.

Related Post