Jiading Automobile City hielp een nieuwe boom in de stedelijke autocultuur en leidde een nieuw monument van het bedrijfsleven in, en de tweede fase van Jiagenthui werd officieel geopend

Op 20 april is het projectcept Auto -cultuur.Hier wordt de diepe combinatie van autotechnologie en milieukunst en de digitale levensstijl geïntegreerd in de commerciële ruimte en zal het levendige bloed van de nieuwe dimensie in de stedelijke culturele eigenschappen van Jiading Automobile City injecteren.
Creëer een toekomstige ruimte voor autothema -ervaring
In het tijdperk van de aandelen blaast het winkelcentrum gedifferentieerde concurrentie.In dit tijdperk van frequente opkomst van nieuwe soorten, twee -dimensionale commerciële, e -sport -business, markt -geïntegreerd bedrijf, vrouwelijke vriendelijke zaken, enz. Richt zich op de onderverdeeld themabedrijf van specifieke formaten en consumentengroepen, waardoor nieuwe impuls aan Shanghai Commercial brengt aan ontwikkeling.
De eerste fase van JiTinghui, die in mei 2012 werd geopend, is het iconische commerciële lichaam van Jiading District.
Het bevindt zich in het kerngedeelte van de SHAMGHAI National Automobile City.
De verslaggever zag in de tweede fase dat de grote drie -dimensionale dual -lane ruimte die in het winkelcentrum staat, de Metaloop Yuanhuan Road, door B1 tot L3 loopt en auto -elementen introduceert in het ontwerp van de ruimtevaart.De unieke ringvormige rijstrookontwerpstructuur is als een glorieuze technologiehalo, cirkelen in de lucht, stretchen, soepelheid en dynamisch.
Wat de bedrijfsformaten betreft, heeft de tweede fase van JiTinghui 12 slimme nieuwe energievoertuigmerken verzameld, en de merkagglomeratie is de eerste thema -autoshow in Shanghai.De verslaggever zag op de eerste verdieping van het winkelcentrum dat Weilai, Mercedes -benz, Huawei, Tesla, Feifan, Volvo, Ji Yue, Lantu, Avita en de namen van de naam SAIC, Rongwei en Wisdom allemaal de tentoonstelling openden. hal.
Daarnaast zijn er een aantal speciale ervaringsformaten met betrekking tot de auto -cultuur, waaronder de eerste racingline R/C -professionele afstandsbediening van Shanghai met internationale normen voor afstandsbediening en China Racer China Good Driver (National National Automobile Sports Cultureel Platform).In combinatie met de introductie van meer dan een dozijn trendy entertainment functionele formaten zoals rotsklimmen, surfen, skiën en skiën, voldoet het aan de behoeften van gepersonaliseerde entertainmentsporten en een gezond leven van jonge mensen in stedelijke jongeren.
Immersieve ervaring in het toekomstige intelligente leven
In april vorig jaar ontving de eerste reeks intelligente connectoren in Shanghai een demonstratiewerkingscertificaat.Tegenwoordig zie ik, lopend door Jiading, vaak onbemande taxi’s Mercedes -Benz en de eerste fase van Jiagenthui is een van de autonome rijstations.
Met de opening van de tweede fase wordt het toekomstige gevoel van autoleven steeds meer.Op de B1 -vloer introduceerde de Jiaging Hui Future Automobile Experience Hall de eerste nationale set van “Car Cloud Integration Independent Passagier Parking (AVP) Operation Control System Project”.Het project werd gezamenlijk ontwikkeld en gebouwd door Jiuttinghui, Automotive City Group, Jiafeng Car Road, Tongji University, China Unicom en China Unicom, en was verantwoordelijk voor de latere operatie van JiAfeng Vehicle Road.
“Autonome passagiersparking is de eerste en laatste stappen voor autonoom rijden. De zo -gezamenlijke ‘eerste stap’ is de One -Click -oproepfunctie, ‘Last Step’ is één -klikparkeerfunctie. Stel je een dergelijke scène voor, rijd naar Jiaging naar Jiageting De burgers van Hui Smu -winkelen hebben de auto naar de B1 -parkeerlaag gereden en stapten uit de auto om het winkelcentrum binnen te gaan. In het winkelcentrum.
De diepe integratie van het innovatieformaat van “CAR+Commerce” is niet alleen binnen, maar ook buiten het veld.Shanghai Baidu Apollo Park en het Shanghai Automobile Museum zijn beide “buren” van Jiagenthui.Geconfronteerd met geschiedenis en toekomst, mensen, auto’s en nieuwe levens, hervormen.
Link het Shanghai Automobile Culture Festival
Met de herberg van Shanghai International Automobile City F1 arriveerde het 16e Shanghai Automobile Culture Festival op 19 april.Daarom trad Jiuttinghui op de openingsdag toe tot de Shanghai International Automobile City, Art021 Shanghai Twenty -Yizang Art Expo, anteren cultureel toerisme en andere bronnen om de kernbronnen van het automobielleven, cultuur en kunst, cultuur en kunst te verzamelen, groene milieubescherming, digitale technologievelden, en gediversifieerde kruisbordergrenzen. Voer de “Tomorrow Paradise” Contemporary Art -tentoonstelling uit, “Zhixiangxin · Super Senior Future” Shanghai Automobile Culture Festival Series Linkage -activiteiten.
Onder hen is “Tomorrow’s Paradise” gebaseerd op het concept van “ringvorm”, en 19 kunstenaars in binnen- en buitenland worden uitgenodigd om samen deel te nemen om een ​​rijke artistieke visuele ervaring en spirituele resonantie te brengen.De tentoonstelling is verdeeld in drie kernthema’s van “Art Carnival -Circle Story”, “Dream Expressway -Dreams”, “Toy Story -Star Oasis”.
Bezoekers kunnen de convergentie van de geschiedenis en de toekomst voelen, de overlappende tijd en ruimte in het “ringverhaal”, en kunnen ook het prachtige Porsche Art Paint -voertuig zien op het “Dream Quick Trail”.Er zijn ook de eerste Lede Gao ®️ professionele certificeringsmaster Jiang Shenghui en zijn team in het vasteland van China. “, waardoor het publiek het” Fantasy Realm “lijkt te betreden.
De “Smart geniet van nieuwe trend · Super Senior Future” Shanghai Automobile Culture Festival Large -Scale Linkage -serie, met de nieuwe mode van de automobielcultuur, helpt de nieuwe boom van de “Entertainment Traveler” van de stad te promoten.Van 20 april tot 30 juni verzamelde Jiaging Hui en Jiading District en Shanghai International Automobile City meer dan een dozijn top New Energy Vehicle -merken om “The Light of the Future” Zhixiang New Energy Automobile Art Exhibition te brengen.Op het gebied van culturele ervaringen van de automobieler waar Metaloop is, tonen tientallen nieuwe energiemodellen de nieuwste snij -geedge -technologieën, interactieve ervaringen en fantasierijke toekomstige reismethoden.De Test Drive -ervaring kan ook worden uitgevoerd op de Auto Show -site en de aankoop van auto’s kan genieten van exclusieve kortingen.
Van 20 april tot 5 mei presenteert Jia Tinghui de reeks gemeenschapservaringsactiviteiten voor F1 -fans aan “Chronocy of the Speed ​​Racing Season”.De populaire sociale netwerken van RC Remote Control Racing en China Racer China Good Driver Entertainment Experience vestigden zich in Jiatinghui, waardoor consumenten lage drempelingen, hoge interessante en zware ervaringscultuur kunnen ervaren.In de F1 -fans van “Speed ​​Night”, heup -Hop -cultuur verzameld met racecultuur om te kronen voor liefde, en laat de hele stad enthousiast ontsteken.Bovendien kunnen F1 -fans van F1 -tickets van 20 tot 28 april ook gratis parkeren met dank aan, drinken en exclusieve geschenken.
Auteur: Bo Xiaobo
Tekst: Bo Xiaobo Editor: Shanghui Editor: Rongbing
Dit artikel herdrukt, geef de bron aan.
Rapport/feedback

Related Post