Ondernemers stijgen, "County Tours" worden populair, "1 mei" vakantietoerisme presenteert nieuwe functies

  Xinhua Finance Shanghai, 6 mei (Luo Maolin)Uit gegevens blijkt dat de nationale toeristische markt een trend van stabiliteit blijft behouden op basis van dezelfde periode vorig jaar.Tegelijkertijd heeft de ‘1 mei’ vakantietoeristische markt van dit jaar veel nieuwe functies laten zien.

  Entry -exit -toerisme blijft opwarmen

  Toegang -Exit Toerisme, als een belangrijke sector voor de inkomsten van de toeristische sector, is blijven stijgen en herstellen tijdens het verleden “May Day” vakantie.

  Met het einde van de “1 mei” -vakantie van dit jaar hebben meerdere reisplatforms de nieuwste oorlogsrapporten vrijgegeven van de “1 mei” -vakantie dit jaar.Uit gegevens blijkt dat tijdens de May Day -vakantie de binnenlandse toeristische markt stabiel bleef en toeneemt op basis van dezelfde periode vorig jaar.Tegelijkertijd begonnen interne structurele veranderingen te verschijnen.Onder hen is het meest opvallend dat de groeisnelheid van toegang en exit toerisme hoger is dan die van binnenlandse reizen.

  In het bijzonder zijn de “mei 1e” vakantie van dit jaar, de uitgaande tournee van Chinese toeristen, bijna 200 landen en regio’s over de hele wereld, meer dan 3.000 steden; Landlanden met lange afstand, Spanje, Spanje, Turkije, Oostenrijk en ander uitgaande toerisme hebben een hoger groeipercentage en het aantal uitgaande toeristen is meer dan 1,5 keer jaar gestegen.

  ”Dit jaar” May Day “vakantie, hebben we gemerkt dat de snelheid van exit toerisme snel was, bijna met de snelheid van bijna verdubbeld.” Hotelreserveringen verhoogden vorig jaar op jaarsgroei. Het aanbod van internationale cruiseschepen is snel hersteld en de cruisetour heeft een grote uitbraak ingeluid.

  Uit de gegevens blijkt ook dat het handige transport van sommige uitgaande reisbestemmingen met korte afstand een populaire keuze is geworden voor Chinese toeristen om te reizen.Relevante persoon analyseerde dat vanaf de tweede helft van vorig jaar, Thailand, Maleisië en Singapore een visumvrij beleid hebben geïmplementeerd voor Chinese toeristen. Populariteit van relevante uitgaande toeristen.

  ”Het inkomen van de uitgaande reisbranche is erg belangrijk voor de toeristische sector.” een uitgebreide verbetering inluiden.

  Het is de moeite waard om te vermelden dat vanuit het perspectief van multi -platformgegevens de prijs -prestaties van uitgaande toerisme enigszins toenemen, en de gemiddelde boekingsprijs enigszins jaar daalt.Onder hen zijn internationale vliegtickets en internationale hotels aanzienlijk afgenomen, die allemaal meer dan 10%zijn.”Dit betekent ook dat het aanbod van de gehele uitgaande toeristische markt is blijven herstellen.”

  Bovendien, vergeleken met Chinese toeristen die uitgaan, dankzij de implementatie van binnenlandse toegangs- en exit -facilitatiemaatregelen sinds dit jaar, hebben de “1 mei -vakantie” van dit jaar meer en meer buitenlandse toeristen ervoor gekozen om naar China te komen.Gegevens tonen aan dat tijdens de vakantie “1 mei” de volgorde van inkomende reisorders met 105%jaar -op jaar is toegenomen en het visumvrije beleidseffect aanzienlijk was. Singapore en Thailand, de cumulatieve toegangstoeristen toegenomen met ongeveer 2,5 keer jaar -jaar.

  “County Tour” onverwacht “populair”

  Een andere trend die aandacht waard is, is dat tijdens de “1 mei” -vakantie dit jaar de trend van zinken in het toerisme nog duidelijker was en de “County Tour” onverwacht populair werd.

  Uit gegevens blijkt dat tijdens de lange vakantie van dit jaar, in termen van toeristische bestellingen, het jaar -een jaar groeipercentage van toeristische bestellingen, eerste en tweede -tier steden minder zijn dan steden van de derde en vierde en vierde -Tiersteden zijn minder dan de provinciale markt.Anji, Tonglu, Dujiangyan, Yangshuo, Maitreya, Yiwu, Wuyuan en andere plaatsen zijn populaire bestemmingen in de provincie, met een gemiddelde van 36%van de toeristische bestellingen.

  Tongcheng -gegevens bevestigen ook deze trend. Tijdens deze vakantie is het enthousiasme voor het boeken in kleine steden en schilderachtige plekken onder de derde steden onder de noordoostelijke en westelijke regio De interesse in niet -traditionele toeristische bestemmingen neemt toe.

  Wang Yalei, een analist bij het CTRIP Research Institute, zei dat de zinkende marktbasis laag is en de groeivatatie groter is.”Aan de ene kant, vergeleken met drukke mensen in eerste en tweede -tier steden, kan de zinkende markt meer ontspannen zijn. Kosteneffectief voor toeristen. “Analisten worden ook gezegd dat de steeds handiger verspreiding van sociale media de afgelopen jaren het voor mensen gemakkelijker maakt om de toeristische middelen en culturele kenmerken van kleine steden te begrijpen.

  Bovendien bevorderden de veranderingen in reismethoden ook objectief het ongeval van de provinciale tours.Volgens gegevens van het ministerie van Transport bedroeg de “1 mei” -vakanties van dit jaar gemiddeld meer dan 270 miljoen mensen in regionaal personeel.Onder hen zal het aandeel van zelfdrevende reizen groter zijn dan 80 %.

  ”Hoge speed -rail -tickets zijn te moeilijk om treinen met hoge snelheid te pakken, en snelwegen zijn vrij van paskosten, dus ons gezin van drie koos ervoor om zelf te rijden.” Dit jaar.

  ”De vakantie van dit jaar is toegenomen met meer dan 40 % jaar -jaar.” reisinhoud onderweg.

Related Post