Help Hangzhou’s belangrijke nieuwe centra om Yuhang te bouwen om het zakendistrict vrij te geven om het planningsplan gedurende drie jaar te verbeteren

  Op 25 april werd het actieplan met drie jaar voor het driejarige actieplan van het commerciële en commerciële district van Yuhang District in Hangzhou City gehouden in de Jade Bird Collection van Yuhang District.

  Helpt de bouw van belangrijke nieuwe centra in Hangzhou City, het planningsplan van de commerciële en commerciële districten van het district Yuhang is gebaseerd op de “International Core. Hangzhou Seal. Tongzhihui. Onder leiding van het algemene patroon van” 1+1+5 +X “(1 City -Level Central Business District, 1 City Sub -Center Business District, 5 commerciële faciliteiten gecombineerd met speciale charmebanden en X Dot Lines), vormden drie jaar actieplan.

  Op de locatie van het evenementen, Wu Bukiskus, adjunct -directeur van het provinciale ministerie van Handel van Zhejiang. Centrum van Hangzhou.

  Fu Rong heeft het actieplan ter plaatse vrijgegeven en twee stadia van ontwikkelingsdoelen voorgesteld: vanaf nu tot 2026 is het de fasen van de oprichting van een belangrijk nieuw commercieel zakendistrict van de stad. ; Van 2027 tot 2035 is het het stadium van het volledig bouwen van een internationaal commerciële dienstverleningssysteem op hoog niveau voor wetenschap en technologieontwikkeling en geschikte talentbehoeften.

  Om dit algemene doel te bereiken, heeft Yuhang District samengewerkt in zakelijke districten, grijpkenmerken en handelingen.

  In termen van het zakendistrict draait het district Yuhang om belangrijke gebieden zoals “nieuwe centra in de stad, stedelijke sub -center en karakteristieke charme riem” om een ​​nieuw centrum van het centrale zakendistrict te creëren, de kern van de zakelijke service van Dacheng North, en de Five Charm Service Belts. Community Waterfront Service Block en het South Bank Art Slow Life District).

  In termen van kenmerken zal Yuhang District een aantal karakteristieke commerciële districten van “vuurwerk” creëren om stedelijke vuurwerk te ontsteken;

  In termen van gedwongen, zal Yuhang District een cirkel en één strategie uitvoeren om het plan te verbeteren, merkcreatie van speciale acties, innovatieacties van consumentenmodel, speciale acties van verbetering van de consumentenomgeving, speciale acties van slimme zakelijke districten, gecoördineerd bestuursmechanisme bouwacties , Commercial District Evaluation System Construction System Construction Wacht op 7 belangrijke acties.Tegelijkertijd heeft het district Yuhang de beleidssteun verhoogd, met een benchmarking van het eerste zakenwijk in de klas in het land, een speciaal ondersteuningsfonds van 100 miljoen yuan opgezet en het belangrijkste orgaan van gerelateerde commerciële activiteiten, bij het bevorderen van de transformatie en upgraden van Het commerciële zakendistrict, de oprichting van de karakteristieke blokken van het “vuurwerk”, merkcreatie en merk.

  ”Fireworks” is een speciaal merk dat wordt gelanceerd op de evenementensite.Shu Zhongsheng, Yu Baihong, Zhejiang Yijia, Chen Xin, Street Shot Uncle en Guofeng Meisi, als de eerste partij Yuhang karakteristieke aanbevelingen voor commerciële districten, zijn 6 eerste partij “vuurwerk” karakteristieke commerciële districten: Pingyao Old Street, Xianlinbu Old Street, Xianlinbu Old Street , Jade Bird Collection, Dream Town, Sky. Tengji en Lu Yu voetgangersstraat goedkeuring.Er zijn bijna 7 miljoen fans op Weibo, het straatschot, de oom, sprak met de Jade Bird en legden vele prachtige momenten op de evenementenlocatie.

  Op de locatie van het evenement werd de consumptiekaart van de Yuhang 2024 ook uitgebracht, die de inventarisatie van de consumptie -hotspots en internetberoemde punchpunten in Yuhang Commercial District, nieuwe consumptiescènes, nieuwe modellen en nieuwe formaten vertoont, die de unieke charme van Yuhang Commercial en benadrukken Commerciële wijk.De kaart wordt ook gelanceerd op het Gaode -taxi -platform.

Related Post