De prestaties van het eerste kwartaal overtroffen de verwachtingen, Huaxia Jinmao Commercial Reit was van plan uit te breiden

Bron: Ruisi Institution

Een paar dagen geleden kondigde Huaxia Jinmao Commercial Reit het eerste kwartaal van het prestatierapport van dit jaar aan.Dit is het eerste transcript in Huaxia Jinmao Commercial REIT sinds de oprichting op 31 januari 2024.

Vanuit het perspectief van gegevens is de operationele prestatieprestaties goed tijdens de fondsperiode.

Volgens het financiële rapport, van 31 januari 2024 (de ingangsdatum van het fondscontract) tot 31 maart 2024, realiseerde Huaxia Jinmao Commercial REIT de totale omzet van 14,621 miljoen yuan en 80,785 miljoen yuan in EBITDA.De hoeveelheid distributie is 8,8728 miljoen yuan. In vergelijking met de wervingsinstructies is het aantal voorspellingen van dezelfde periode ongeveer 101,32%en het divisietarief van de eenvoudige en jaaralisatie van de dagen tijdens de rapportperiode is 4,98%.

Lu Lingzhuo, de manager van Huaxia Jinmao Commercial Reit Fund, zei tijdens de prestatiebriefing op 24 april dat de EBITDA van het fonds in het eerste kwartaal hoger was dan verwacht, vooral omdat het bedrijfsmodel van het bedrijfsmodel van de stad werd getransformeerd door de joint venture Bedrijfsmodel naar meerdere bedrijfsmodellen.

Het is wel verstaan ​​dat het infrastructuurproject van Huaxia Jinmao Commercial REIT zich bevindt in Changsha Luanxiu City Shopping Center, dat is gevestigd in het district Changsha, Yuelu District, Changsha City, de provincie Hunan.De activawaardering van het winkelcentrum Changsha Luanxiu City is 1,065 miljard, het bouwgebied van activa is 102.700 kubieke meter en het gehuurde gebied is 612.000 kubieke meter.

Vanaf 31 maart 2024 was het huurpercentage van Changsha Luanxiu City winkelcentrum 98,26%. relatief hoog.

Per 31 maart 2024 was het leasegebied van de hoofdwinkel in het project goed voor 55%, en het leasegebied van speciale winkels was goed voor 45%.De gemiddelde huur van de hoofdwinkel is ongeveer 34 yuan/vierkant/maand, en de gemiddelde huur van de specialistische winkel is ongeveer 146 yuan/vierkant/maand.Vergeleken met het huurniveau van de evaluatie van de wervingshandleiding en 30 juni 2023, heeft de huur van de hoofdwinkels en speciaalzaken een groei van ongeveer 5%bereikt.

De uitstekende prestatieprestaties zorgden ervoor dat China Jinmao opzettelijk “ijzer raakte terwijl het hot was”. Hoewel het net werd gelanceerd, is Huaxia Jinmao Commercial REIT aan het brouwen en uitgebreid.

Volgens Ding Yan, vice -president van China Jinmao en algemeen directeur van Jinmao Wine Merchants, heeft China Jinmao momenteel een professioneel REITS -platform opgericht en zal in de toekomst meer activa in het REITS -platform blijven injecteren.”Op dit moment hebben we in eerste instantie de te uitgebreiden van de projecten geselecteerd. Nadat de relevante projecten aan de stabiele bedrijfsstatus voldoen en aan de wettelijke vereisten voldoen, zullen we de uitbreiding en voorbereiding zo snel mogelijk beginnen.”

Het volgende is het echte record van Huaxia Jinmao Commercial REIT in het eerste kwartaal van 2024:

VRAAG: Hoe de ontwikkelingsperspectieven van openbare aanbiedingen van consumenteninfrastructuur REIT’s en de toekomstige ontwikkelingsstrategie van China Jinmao van het openbare aanbod -REIT’s van China Jinmao te bekijken?

Ding Yan (vice -president van China Jinmao en algemeen directeur van Jinmao Wine Merchants):Allereerst zijn wij van mening dat openbare aanbiedingen van consumenteninfrastructuur REIT’s een enorm marktpotentieel hebben.

Momenteel heeft mijn land drie bestellingen voor REIT’s voor consumenteninfrastructuur, met een algemene marktwaarde van ongeveer 9 miljard yuan.Met verwijzing naar de openbare aanbieding REITS -markt in ontwikkelde landen, waarbij de US REITS -markt als voorbeeld wordt beschouwd, is het aantal zakelijke retail -REITS -producten voor het grootste deel.Afgaande op de absolute schaal en het relatieve deel van de consumenten -REIT’s in mijn land, is er nog ruimte voor verdere verbetering.

Aan de andere kant is de uitgifte van REIT’s voor openbare aanbiedingen van consumenten ook bevorderlijk voor de bouw van hogere kwaliteit en efficiëntere consumenteninfrastructuur, de consumentenomgeving verbeteren, de consumentenscenario’s optimaliseren en een positieve rol spelen bij het uitbreiden van de binnenlandse vraag en het verbeteren van de consumptie.

Voor ondernemingen, door de uitgifte van de openbare aanbiedingen van consumenten, kan de Capital Closed Loop van investeringen naar uitgang en herinvestering worden voltooid, wat de liquiditeit van activa en fondsen aanzienlijk verbetert.

Voor China Jinmao kan de uitgifte van Consumer Infrastructure Public Aanbieding REIT’s een nieuw pad openen voor de hoogwaardige commerciële activa van China, de kapitaalmarkten van de kapitaal. Het aanbieden van REITS -platform is uitgerust met hoogwaardige activa om activa -activiteit te bereiken, effectieve investeringen uit te breiden, de constructie van consumenteninfrastructuur te versnellen, de optimalisatie van stedelijke consumptiecondities en innovatie in consumentenscenario’s te bevorderen.

Vraag: Wat is het toekomstige uitbreidingsplan van Huaxia Jinmao Commercial REIT?

Ding Yan:Zoals we allemaal weten, is uitbreiding een nieuwe belangrijke garantie voor de duurzame ontwikkeling van openbare REIT’s. Na een andere. in het midden, deel het rendement op lange termijn met beleggers.

In het bijzonder hebben we in eerste instantie projecten geselecteerd die zijn gepland om uit te breiden. tijd.

Vraag: Volgens de wervingsinstructies is het aandeel van huurcontracten in 2023 23 %.Wat zijn de reserves van huurders?

Wang Jian (algemeen directeur van Changsha Luanxiucheng):Wat dit probleem betreft, heb ik uit verschillende dimensies uitgelegd. Eerst hebben het winkelcentrum en andere formaten een klein verschil. Upgrade merken. Daarom zijn de huurcontracten van winkelcentra over het algemeen niet te lang en in ongeveer 3 jaar onderhouden.

In termen van ervaring zullen we de teelt van het winkelcentrum verdelen in overeenstemming met één cyclus om de 3 jaar.2017 is het eerste jaar van de operatie van Shixiucheng. Vanaf nu heeft het midden twee jaarcycli doorlopen. Stad luidde een nieuwe kans op groei in.

Ten tweede, met betrekking tot de vernieuwingssituatie, is het gemiddelde historische vernieuwingspercentage van Luanxiucheng ongeveer 64%.Tegelijkertijd zullen we ook doorgaan met het uitvoeren van consumentenonderzoek en bedrijfsvoorspelling. en prestatieprestaties en dynamische aanpassingen, zoveel mogelijk om de gedragen van het projectverhuurpercentage te verminderen, het merk continu te verhogen en de projectinkomsten te verhogen.

Ten derde hebben we een voor een in 2023 opgelost en aanraakt voor de huurcontracten die in 2024 zijn verlopen, en we zullen de lease -intentie van de huurovereenkomst 3 maanden vóór het verstrijken vergrendelen.Vanaf het einde van het eerste kwartaal was het huurpercentage van het project 98,26%en de totale overgang was relatief stabiel.Onze merkreserves hebben niet alleen lokale merken in Changsha en Hunan, maar hebben ook veel strategische samenwerkingsmerken met nationale lay -outactiviteiten.Naast de beleggingsbronnen van het grondgebied, heeft het hele grote platform van Jinmao Commercial een zeer hoge ondersteuning voor Changsha Luanxiu City.

Over het algemeen, of het nu een historische verlengingsprestaties, een plan voor het project en de ondersteuning van de resource -ondersteuning van het platform is, hebben we zeer vertrouwen in de overgangsperiode van de huurprijzen tijdens de huurprijzen van de showstad dit jaar.

Vraag: Mag ik de specifieke vooruitzichten van het project vragen over het leasingstarief en het huurniveau in de toekomst?

Wang Jian:Over het algemeen hebben we nog steeds een gepland plan in overeenstemming met het vastgestelde plan van de werving. De fondsbeheerder en het project zullen ook het subjectieve initiatief volledig spelen en naarmatige rendementen streven op basis van de gestage prestatie van de bedrijfsprestaties.

Of het nu gaat om een ​​specialistische winkel of de hoofdwinkel, de huidige gemiddelde huur is blijven groeien in vergelijking met de bekendgemaakte historische gegevens.

Aan de andere kant hebben we zich volledig voorbereid op de huurperiode in 2024. We hebben een schat aan reserves om huurders te reserveren, en we kunnen de soepele overgang van de lease -aanpassingsperiode volledig garanderen.Volgens de wervingsbrief was het totale gebied van het geplande gebied 4.826 vierkante meter in 2024 en het te vervangen gebied was 10.530 vierkante meter. Het ritme komt overeen met de intentie van het intentiemerk.Tegelijkertijd blijven we aandacht besteden aan veranderingen in markten en klantenbases en op tijd dynamische aanpassingen aan het biedplan en het intentiemerk maken.

Op de lange termijn zullen we de trend van de ontwikkeling van het zakendistrict combineren, evenals veranderingen in consumentengewoonten, projectpositionering, enz., Om langdurige beleggingsstrategie en planning van merkregeling te formuleren, de combinatie van formaten te optimaliseren, en verbetering van het projectproductkracht.

Vraag: Op dit moment is het aandeel hoofdwinkels 55 %.

Wang Jian:In de vroege fase van het project werd het beïnvloed door incidenten voor de volksgezondheid en het ritme van de verordening werd verstoord.

In het waarderingsmodel van de projectbeoordeling en voorspelling heeft het in feite niet de mogelijkheid beschouwd om de groei te bevorderen die wordt gebracht door de aanpassing van de hoofdwinkel en de optimalisatie van de formaatcombinatie. een lange tijd.We zullen verschillende factoren combineren, zoals de positionering van het project en de bedrijfsomstandigheden van het merk. Op het juiste moment wordt het gebied verminderd door het gebied, merkverbinding en verhuurde ondertekening om de ruimteoptimalisatie en merkupgrade te bevorderen De belangrijkste winkels. Onder het uitgangspunt van stabiele operatie is de mogelijkheid om de waarde van gemeentelijke activa te vergroten.

Vraag: In het eerste kwartaal van 2024 waren het huurpercentage, de EBITDA en het beschikbare distributie -tarief conform en overtroffen de verwachtingen, maar het bedrijfsinkomen waren lager dan verwacht.

Lu Lingzhuo (manager van Huaxia Jinmao Commercial Reit Fund): Allereerst is het Luanxiucheng -project een volledig bedekt transportmanagementmodel. verwacht. voornamelijk vanwege de veranderingen in de business van de stad.

Het Luanxiucheng -project is al 7 jaar geopend. Meerdere bedrijfsmodellen.Vanuit het perspectief van de efficiëntie van de twee modellen is het belastingtarief van het bedrijfsmodel met joint venture 13%en is het belastingtarief van meerdere bedrijfsmodellen 6%. en het project.

Vanuit het perspectief van het bedrijfsleven, aanpassing in meerdere modellen, hebben huurders een hogere operationele vrijheid en cashflow, wat de operationele efficiëntie verbetert.Daarom wordt het geassocieerde bedrijf van het project omgezet in meerdere bedrijven en het is een win -win -transformatie voor huurders en projecten.

Vanuit het perspectief van financiële gegevens zijn de inkomsten en kosten van de joint venture opgenomen in de projectbedrijfsrekening, en de winst is de brutowinst van de joint venture, en de meervoudige activiteiten is om daar een vaste of tekenbeheerkosten in rekening te brengen. zijn grote verschillen tussen hen.

Vervolgens kunt u het netto -inkomen vergelijken met de ontgrendelde inkomsten en de kosten van medewerkers op het moment van uitgifte met de huidige gegevens. van uitgifte.Tegelijkertijd is het juist vanwege de wijzigingen in de associate business dat het huidige projectbedrijf aantoont dat de bedrijfsinkomsten lager zijn dan verwacht, maar EBITDA is hoger dan het verwachte resultaat.De algehele prestaties van het project voldoen zelfs aan de normen. De duurzame beschikbare projecten van Sustainable Project ontwikkelen zich.

Vraag: Dit driemaandelijkse rapport EBITDA en de beschikbare distributie is iets meer dan verwacht. Is de relevante prestatie -indicatoren duurzaam?

Lu Lingzhuo:De vastgoedprojecten hebben een bepaald periodiek en het bedrijf zal altijd hoge en lage en neerwaartse ups en downs hebben.

Publieke fondsen zijn een langetermijnproduct. en volledig gebruik maken van de relatieve voordelen van verschillende gebieden van het winkelcentrum.Tegelijkertijd, gebaseerd op de bestaande merken en reserves van huurders, op basis van marktwijzigingen, passen de verdeling van formaten dynamisch aan, begeleiden de upgrade van het merk, verbeteren de algehele bedrijfsefficiëntie van het project en realiseren duurzame ontwikkeling van het project .

Vraag: Hoe de prestaties van de secundaire markt te bekijken na de lijst van Huaxia Jinmao Commercial REIT?

Lu Lingzhuo:De prijs van de secundaire markt zal worden beïnvloed door de hele sector en de marktschommelingen. van de secundaire markt is de werkelijke winstgevendheid van de onderliggende activa, evenals de verwachtingen van de menselijke menselijke verwachtingen voor projectprestaties.

Huaxia Jinmao Commercial REIT’s bedrijfsgegevens die dit kwartaalrapport hebben onthuld, is enigszins super verwacht. feedback.

VRAAG: Hoe overwegen Huaxia Jinmao Commercial REIT -dividendfrequentie?

Related Post