"Volg de jonge en kleine, Xiao Shengchu" gewoon!Nanjing Gaochun District 2024 Verplichte onderwijsstadium School toelatingsplan werd vrijgegeven

Net nu werd het implementatieplan voor de inschrijving van schoolinschrijving in de verplichte onderwijsfase in het district Gaochun, Nanjing City vrijgegeven.
Registratie:
(1) basisschool
De leeftijd van eerstejaars moet 6 jaar oud zijn (geboren van 1 september 2017 tot 31 augustus 2018).Als de kinderen die niet hoeven te worden ingeschreven vanwege fysieke omstandigheden, zullen hun ouders (of hun wettelijke voogden) een schriftelijke aanvraag indienen om een ​​medisch diagnose -certificaat te verstrekken dat is uitgegeven door medische instellingen boven het tweede niveau en rapporteren aan het districteducatie Bureau.
Zoek van 21 tot 31 mei naar de basisinformatie van de inschrijving in de app “Succesvolle Office”.
Van 1 tot 2 juni brachten de ouders van de kinderen van de juiste leeftijd (of hun wettelijke voogden) het accountboek en onroerendgoedcertificaat naar de registratie van de basisschool in het onderwijsdistrict.
(2) Junior High School
Zoek van 21 tot 31 mei naar de basisinformatie van de inschrijving in de app “Succesvolle Office”.
Van 1 tot 2 juni brachten de ouders van de afgestudeerden van de basisschool (of hun wettelijke voogden) het accountboek, het onroerendgoedcertificaat en de studentenstatuskaart naar de middelbare school van het onderwijsdistrict om zich te registreren.
(3) Aanvullende beschrijving
Herinnering: kinderen en adolescenten en voogden die zich in de herfst van 2025 hebben ingeschreven, moeten vóór 31 december 2024 een formeel permanent verblijf in het gezin binnen het bisdom Shishi verkrijgen.
Verschillende situaties over de beoordeling van huishoudens en woningbouw
Ouders en adolescente ouders (of hun wettelijke voogden) In de volgende omstandigheden zijn de bijbehorende proefmaterialen ingeschreven in scholen in het lesgebied:
1. De huishoudelijke registratie van kinderen en adolescenten en ouders (of hun wettelijke voogden) bevindt zich in het onderwijsgebied, met onroerend goed en permanent.
2. De jonge kinderen en tieners volgen ouderen (verwijzend naar de grootvader van de kinderen, oma of grootvader en grootmoeder) in het lesgebied.
3. Kinderen en adolescenten zijn geregeld bij de oudere vastgoeddivisie. de onroerendgoedafdeling zonder een certificaat); de andere is dat het kind later werd geboren, kinderen, ouders en ouderen hadden dezelfde huishoudelijke registratie en nooit verhuisd.
Privé -schoolinschrijving
(1) implementeer de gelijktijdige inschrijving van openbare particuliere scholen volledig, registreer en registreer zich bij openbare scholen, registreer je voor inschrijving en geregistreerde studenten in synchronisatie.Volg strikt de aankondiging van de inschrijvingstijd en elimineer resoluut vooraf inschrijving en “tip” -inschrijving.
(2) Particuliere scholen moeten vrijstelling van de test uitvoeren en worden niet ingeschreven via schriftelijke tests, interviews (gesprekken), evaluatie en andere methoden. .Het toelatingsplan (inclusief het toelatingsplan, de reikwijdte van de inschrijving, de inschrijvingsmethode, de laadstandaard, enz.) Wordt aangekondigd aan de Society na het herzien van de Society, en het wordt gemeld aan het Municipal Education Bureau voor het record .
(3) Particuliere scholen zullen het inschrijvingsplan strikt uitvoeren en het inschrijvingsplan aankondigen, en het is ten strengste verboden om je in te schrijven voor oversized plannen.
Kinderen van sloophuishoudens gaan naar school
1. Als er geen verdeling is van hervestigingshuizen en geen onroerend goed, brengen de ouders van kinderen (of hun wettelijke voogden) de oorspronkelijke, kopieer- en onroerendgoedafdelingen uitgegeven door het oorspronkelijke huishoudelijke registratiedistrict om zich in scholen te registreren.
2. Als er een hervestigingshuis is maar niet wordt geleverd, brengen de ouders van het kind (of zijn wettelijke voogd) het originele en fotokopie van het huishoudelijk registratieboek en het Home Residence Book. ) Aanvraag voor inschrijvingsregistratie bij het bisdom van het bisdom van de registratie van huishoudens.
3. Als er een hervestigingsruimte en de levering is, brengen de ouders van het kind (of zijn wettelijke voogd) het oorspronkelijke bewijs van sloop- en hervestigingsmateriaal en het oorspronkelijke registratieboek van huishoudens, en de fotokopie is van 1 tot 2 juni tot de aangewezen locatie van het Education Bureau (de aangewezen locatie in 2024 is Chun nr. 85, Fengyuan Road, Xima Street, Xincheng Elementary School) die solliciteert naar de registratie van de school waar de plaats waar het huis zich bevindt.
Herinnering: 1. Na de sloop van het onroerend goed, als de Hukou naar het onroerend goed wordt verplaatst, wordt het toegangsbeleid van de kindertijd van kinderen niet genoten;
2. Als het huiskaartje wordt gesloopt, worden de bovenstaande drie gevallen geïmplementeerd.
Buitenlanders migrerende werknemers worden verhuisd naar kinderen om naar school te gaan
Buitenlanders die verhuizen met migrerende werknemers verwijzen naar de niet -geregistreerde kinderen en tieners die hun ouders (of hun wettelijke voogden) volgen in ons district tijdens de verplichte onderwijsfase.
(1) Migratiekinderen van ondernemingen in de ontwikkelingszone
De ouders van de kinderen (of hun wettelijke voogden) dienen het aanvraagmateriaal aan de onderneming in. Nadat de ontwikkelingszone is samengevat, worden de aanvraaglijst en gerelateerd materiaal ingediend bij het wervingscentrum.
(2) Kinderen van Chunxi en Gubai Street
Op 2 juni hielden de ouders van de kinderen (of hun wettelijke voogden) het aanvraagmateriaal op de aangewezen locatie van het onderwijsbureau (de aangewezen locatie in 2024 was 85 Fengyuan Road, Chunxi Street, Xincheng Primary School) en vulden de “GAO Chun -aanvraagformulier voor toegang tot beoefenaars van migrerende werknemers in het gebied”.Voor degenen die aan de voorwaarden voldoen, zullen de AN -Site Audit en het aanvraagformulier worden behouden; voor degenen die niet aan de voorwaarden voldoen, zal de aanvrager de aanvrager op de hoogte brengen op de plek dat het niet in aanmerking komt. Het districtswervingscentrum opnieuw op 18 juni nadat de materialen door de materialen zijn aangevuld.
Volgens het aantal schooldiploma’s en het ontvangen van capaciteiten in de verplichte onderwijsfase van ons district, coördineert het districtswervingscentrum de inschrijving van gekwalificeerde kinderen die aan de voorwaarden voldoen en de ouders op de hoogte stellen van de verhuisde kinderen (of hun wettelijke voogden) essentie
(3) De kinderen van de andere zes straten en steden
Eind mei werden de straten en junior middelbare scholen van de straten en steden op het oogplan van de school geplaatst.Begin juni hielden de ouders van de verhuisde kinderen van de andere zes straten en steden (of hun wettelijke voogden) het aanvraagmateriaal voor de woningvergunning om een ​​aanvraag voor inschrijvingsaanvragen voor de woningvergunning aan te vragen.
(4) Implementatiemaatregelen
De specifieke voorwaarden en toepassingsprocessen van de kindaanvraag voor kinderen in de verplichte onderwijsfase van ons district worden specifiek vermeld in de “Implementatiemaatregelen voor de verplichte onderwijsinvoeronderwijs van migranten van buitenlandse werknemers in het district GAOCHUN in 2024”. .info), Gaochun District Admissions Exam WeChat Public Account (GCQZSKS) en andere media aangekondigd.
Speciale kinderen en tieners die zijn ingeschreven op school
Volgens de wet wordt de onderwijsevaluatie bepaald door speciale kinderen en worden de wetenschappelijke hervestigingsmethoden opgehelderd en geïmplementeerd.Volgens de “voorschriften voor de opleiding van de Volksrepubliek China” moeten gewone scholen met speciale onderwijs en verplichte onderwijs gewone scholen actief speciale kinderen en tieners accepteren, zoals visie, gehoor, spraak, intelligentie en lichamelijke handicap, en strikt “nul bereiken afwijzing”.
Computerdeel
Er zijn kinderen en tieners in de huishoudelijke registratie van het district in de bedoeling van het district en vullen de verzendingsvrijwilliger in volgens de huishoudelijke registratie van de studenten en de inschrijvingsbereik van de school.Er zijn maximaal 2 registraties in particuliere scholen, hete openbare scholen en Nanjing -vreemde talenscholen.Studenten die de basisschool van particuliere scholen op particuliere scholen runnen, kunnen maximaal een van de meest kiezen in andere particuliere junior middelbare scholen, hete openbare junior high schools en Nanjing Foreign Languages ​​School.Na registratie, als de studenten willekeurig door de computer worden verzonden (wanneer het aantal aanvragers het aantal toelatingsplannen niet overschrijdt, worden de studenten die zijn geregistreerd beschouwd als de middelbare school) en de studenten die de basisschool hebben bepaald in De privéschool om de stijging van de basisschool te bepalen en ze moeten binnen de voorgeschreven tijd naar de site van de middelbare school gaan op de site.Als u tegelijkertijd door twee scholen wordt gedistribueerd, moet u duidelijk een van de scholen kiezen.Als u niet ter plaatse bent aangekomen om te bevestigen, wordt het geacht het te hebben opgegeven.Wanneer de tweeling (polyfoms) kinderen deelnemen aan de Computer Random DE Association, kunnen ouders vrijwillig een “tweelingen (polyfom) bindende” computer willekeurige distributie aanvragen.Na toelating mogen studenten niet worden toegelaten door andere scholen, noch kunnen ze teruggaan naar de Viabel School.
De “implementatiemaatregelen voor de verplichte onderwijspier in Gaochun District 2024” zullen afzonderlijk worden geformuleerd en zullen worden aangekondigd via media zoals Gaochun Education Network (www.gcjy.info) en de Gaochun District Admissions Examination WeChat Public Account (GCQZSKS).
Beleidszorgobjecten Kinderen gaan deel uit van schoolinschrijving
Volgens de vereisten van het ministerie van Onderwijs, provinciale en gemeentelijke verplichte onderwijsinschrijving en gecombineerd met de feitelijke situatie van ons district, de juiste zorg voor de verplichte onderwijsinschrijving van de volgende objecten:
(1) martelaren en soldaten die stierven als gevolg van het publiek;
(2) drie soorten eilandtroepen bepaald door Tibetaanse autonome regio’s en troepen bepaald door het land en soldaten en soldaten die zich bezighouden met een hoog risico- en hoge -zware posities;
(3) gehandicapte soldaten, zoals gehandicapten van niveau 1 tot vierde en andere soldaten die voldoen aan het huidige preferentiële beleid;
(4) Britse openbare veiligheidsmodellen en politieagenten vanwege openbaar offer en gehandicapten;
(5) nationale modelmedewerkers, in aanmerking komende talenten met hoog niveau en uitstekende terugkeerders;
(6) in aanmerking komende National Comprehensive Fire Rescue Team -personeel;
(7) Personen die belangrijke bijdragen hebben geleverd aan de economische en sociale ontwikkeling van ons district.
De bovenstaande zorg voor het personeel van de persoon die om het verplichte onderwijsinschrijvingsproces geeft, is:
1. De aanvrager heeft de certificeringen van de beleidszorgobjecten, het registratieboek van het gezin en andere materialen, en krijgt het aanvraagformulier in het districtswervingscentrum (het type zorg is anders, de vereiste materialen zijn verschillend, het specifieke consultatiegebied wervingscentrum);
2. Houd het aanvraagformulier en gerelateerd materiaal aan de competente eenheid voor beoordeling en ondertekening;
3. Vóór 25 juni zal de aanvrager het aanvraagformulier en gerelateerd materiaal indienen bij het wervingscentrum;
4. De districtsregering wordt geleid door de districtsregering en het District Education Bureau en de relevante functionele afdelingen worden beoordeeld.
Adres: Tweede verdieping, onderwijsbureau, district, Zhenxing Road.
Consultatie Telefoon: 57338627, 57338626, 57338625.
Gaochun District 2024 Verplichte onderwijs Pier School Admissions Entry Working Day Schema
Yangtze Evening News/Zi Niu -journalist Wang Ying
Sheng Yuanyuan
Rapport/feedback

Related Post