Toekomstige commerciële vroege ginseng | Maak de live -uitzendkamer van een vriend die betrokken is bij het illegaal van de reclame en kreeg een boete van meer dan 290.000 yuan;

| Woensdag, 8 mei 2024 |

Nr. 1 Maak de live uitzendkamer van een vriend die betrokken is bij reclamevoedingen en kreeg meer dan 290.000 yuan een boete

Volgens het nieuws op 7 mei, volgens het onderzoek van de onderneming, heeft Beijing onlangs een vriend Digital Technology Co., Ltd. gemaakt voor de release van advertenties voor medische, drugs en medische hulpmiddelen voor het overtreden van de advertentiekosten. 292.900 Yuan.Relevante toezichthouders zijn van mening dat de in de bovenstaande live -uitzending gepromote servicemogelijkheden diensten zoals filmen en andere services omvatten, zoals ultrasone tandheelkundige reinigingsmachines, metalen tandblokjes, op maat gemaakte onzichtbare apparaten, fluorideschuim, optische vaste composiethars, tanden wittering agent en andere Medische hulpmiddelen.Bij het ontvangen van de Commissie hebben de partijen de belangrijkste kwalificaties, advertentie -inhoud en certificeringsdocumenten gecontroleerd die de bovenstaande medische service -items hebben verstrekt.

Opmerking:De situatie van Beijing Making a Friend Digital Technology Co., Ltd. laat zien dat het nieuwe consumentenveld onvoldoende is om de voorschriften te begrijpen en af ​​te dwingen tijdens de live -uitzending van het nieuwe consumptieveld.De release van gerelateerde advertenties zoals medische, medicijnen en medische apparaten heeft strikte voorschriften en normen.Het is te zien dat met de ontwikkeling van de interneteconomie steeds meer ondernemingen worden opgenomen in nieuwe marketingmodellen zoals live -uitzendingen. met wetten en voorschriften.Voor werknemers moeten lessen worden geabsorbeerd en moet een goed juridisch nalevingssysteem worden vastgesteld om te voorkomen dat dergelijke incidenten opnieuw plaatsvinden en een gezonde marktomgeving en het bedrijfsimago te behouden.

Nr. 2 De belangrijkste lijntechnologie heeft honderden miljoenen yuan ontvangen in de financiering en gebruikt op het gebied van autonome rij -kerntechnologie en andere velden.

Op 7 mei kondigde de belangrijkste lijntechnologie aan dat het een strategische financiering van 200 miljoen yuan heeft ontvangen.De in deze ronde ingezamelde fondsen zullen de onderzoeks- en ontwikkelingsprocessen van het bedrijf bevorderen op het gebied van autonome core -technologie en andere gebieden, waardoor het bedrijf intelligente transportoplossingen voor de hele scène kan creëren.Volgens het onderzoek van het bedrijf is de belangrijkste lijntechnologie opgericht in 2017. Het is toegewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van de L4 -niveau autonome rijtechnologie om klanten intelligente transportoplossingen en diensten in de hele scène te bieden. A Series B Financiering voltooid in 2022.Momenteel heeft de hoofdlijntechnologie drie L4 -level autonome vrachtwagens ontwikkeld, gericht op de twee belangrijkste scenario’s van haven- en trunk -lijnlogistiek, met een jaarinkomen van honderden miljoenen yuan.

Opmerking:Honderden miljoenen dollars in de hoofdlijntechnologie zijn een ander bewijs voor de continue verwarming van het autonome rijbaan van China.Investeringen door industrieel kapitaal en overheidsfondsen blijkt dat haar technologie en marktpotentieel zijn erkend, en het weerspiegelt ook de strategische intentie van de staat om de voortgang van het gebied van de autorijden te bevorderen.Als een belangrijke tak van de nieuwe generatie informatietechnologie, is autonome rijtechnologie met name belangrijk voor de logistieke industrie en helpt het de logistieke kosten te verlagen, de efficiëntie en veiligheid te verbeteren.De hoofdlijntechnologie richt zich op de twee belangrijkste logistieke scenario’s van poort- en trunk -logistiek, die in lijn is met de snelle commercialisering van autonoom rijden.Deze financiering kan de belangrijkste lijntechnologie versnellen in termen van onderzoek en ontwikkeling en massaproductie en de mogelijkheid grijpen voor zijn concurrerende markten.

Nummer 3 Logistieke activiteit wordt verbeterd.

Volgens het nieuws op 7 mei heeft de China Logistics and Procurement Federation de Chinese Logistics Industry Prosperity Index in april aangekondigd.De indexwijzigingen tonen aan dat het niveau van de logistieke industrie is blijven stijgen, de logistieke activiteit is toegenomen en de basis van de goede ontwikkeling is verder geconsolideerd.In april bedroeg de welvaartsindex van de Chinese logistieke industrie 52,4%, een stijging van 0,9 procentpunten ten opzichte van de vorige maand.In de sub -index zijn de totale zakelijke kwantiteitsindex, de nieuwe orderindex en de apparatuurgebruikindex continu teruggekeerd en de logistieke activiteit is aanzienlijk toegenomen.

Opmerking:De opkomst van de Chinese logistieke industrie in april toont aan dat de Chinese logistieke industrie geleidelijk een positieve ontwikkelingstrend herstelt en onderhoudt.Als een belangrijke ondersteuning voor de economie weerspiegelt de verbetering van de activiteiten ervan direct de groei van de marktvraag en de soepelheid van de supply chain -operatie.Het continue herstel van de totale zakelijke kwantiteitsindex, de nieuwe orderindex en de apparatuurgebruiksindex geven aan dat de vraag van de markt naar logistieke diensten sterk is, bedrijfsproductieactiviteiten zijn verbeterd, logistieke ondernemingen hebben verbeterde servicemogelijkheden en de industrie breidt zich uit als AS een hele.Voor de logistieke industrie is dit een positief signaal. Het moet het managementproces blijven optimaliseren en technische toepassingen verbeteren, zoals digitaal beheer en AI -optimalisatie, om de efficiëntie van de service te verbeteren en de bedrijfskosten te verminderen, waardoor de voordelen in fel .Tegelijkertijd helpt het monitoren van deze indicatoren de overheid en ondernemingen om de trends in de branche tijdig te begrijpen en overeenkomstige strategische aanpassingen te maken.

Related Post