WeChat voorzichtige commercialisering: ontwikkelaars maken zich zorgen over creativiteit door Tencent Plagiaat

WeChat begint commercialisering te vinden.

Een ondernemer die in -diepte -uitwisselingen met Zhang Xiaolong had, vertelde deze krant dat WeChat in volle gang is om de opening van het spelplatform te promoten, maar de weg van open platforms zal stap voor stap gaan. In detail, en zelfs Zhang Xiaolong kan niet de meester zijn.

Vanaf nu heeft het aantal WeChat -gebruikers 300 miljoen bereikt.”Vader van WeChat” Zhang Xiaolong zei ook dat gegevens die door het WeChat -team zijn gecontroleerd, aantoonden dat het dagelijkse postvolume van de Wechat Circle of Friends het meest welvarende moment van Weibo sterk heeft overtroffen.

Wat de commercialisering van WeChat betreft, lijken sommige ondernemers angstiger te zijn dan Zhang Xiaolong.

Liu Ye is een ondernemer die een mobiele game -ontwikkeling is. voor sommige openbare rekeningen.

Het exploiteren van meer dan 10 wegomstandigheden is de WeChat Public Account, CEO, CEO Lu Chunwei is zeer optimistisch over de ontwikkeling van het WeChat -platform.Hij ontwikkelde oorspronkelijk apps, en nu heeft hij het grootste deel van zijn energie op het beheer van WeChat Public Accounts gezet.Hij exploiteert momenteel accounts zoals “Micro -Road” en “Road Conditions Siri”, die allemaal tienduizenden fans hebben.Een paar maanden geleden ontmoette hij Zhang Xiaolong. “Ik hoop alleen dat WeChat veel openbare rekeningen voor ons heeft gepromoot. Noodzakelijk openbaar account, de ontwikkeling is te traag.

Niet alleen zijn openbare accounts en game -ondernemers in twijfel, een ondernemer die een mobiele sociale app is, heeft Zhang Xiaolong persoonlijk gevraagd om te zien of WeChat meer interfaces voor ondernemers zal openen.

Ma Huateng “Qin Ding” -game fabrikant

Over twee jaar zal WeChat van de originele eenvoudige spraakberichtencommunicatietools naar de sociale functie van de vriendenkring en vervolgens een openbare account lanceren. .

“Voordat we de lay -out van WeChat ontdekten, wist ik niet welke richting ik moest voorbereiden en deed het voor niets.”Volgens de logica van Kakaotalk kan WeChat in het begin ook casual mini -gesprekken lanceren.”We werken nog steeds samen met de traditionele 91 draadloze en andere mobiele spelplatforms. Als we echt samenwerken met WeChat, wint ons kleine bedrijf de grootste mogelijkheid van creativiteit. Creatief wordt geduwd door Tencent, maar het is gemakkelijk om geplagieerd te worden.” .

De ondernemers die in contact zijn geweest met Zhang Xiaolong, vertelde deze krant dat het Wechat -spel open platform niet zo snel zal zijn en ze zullen stap voor stap gaan. Kritisch, en zelfs Zhang Xiaolong kan niet beslissen, moeten worden bepaald door Ma Huateng.En de logica van het selecteren van het spel, introduceerde Zhang Xiaolong dat de WeChat -relatieketen het spel enorm heeft gepromoot.”Nadat de game is gespeeld, zal WeChat een aangepaste lijst genereren, die in de vriendenkring hangt. Als je ziet dat vrienden hoger scoren dan jij, wil je je vrienden overtreffen. De game -ideeën zijn hetzelfde.” De bovenstaande persoon zei .

Kakaotalk, een WeChat -product geïnvesteerd door Tencent in Zuid -Korea, heeft zelfs een voorbeeld gemaakt.Ook in Japan, Zuid -Korea en andere delen van Azië is het erg populair en heeft het meer dan 70 miljoen geregistreerde gebruikers.”De games op deze twee platforms zijn heel eenvoudig. Net als dit kijken, moeten gebruikers het spel spelen, en ze moeten vrienden hebben om het” rode hart “weg te geven, vergelijkbaar met YY om zangers aan zangers te geven. Het interactieve mechanisme van de speler is gebouwd, sommige spellen zullen opvallen en het is alle woede.

Op dit moment weet ik niet welke gamefabrikanten met WeChat werken.

Zorgvuldig “WeChat” concept

In de twee jaar heeft de groei van 300 miljoen gebruikers ondernemers gemaakt die zich op apps hebben geconcentreerd.Tegelijkertijd zijn sommige van de originele sociale apps, zoals Momo, ook sterk uitgedaagd in termen van groeisnelheid en gebruikersplakkerigheid.Meer ondernemers verlaten hun eigen manier om apps te maken, maar gebruiken WeChat om direct toe te passen.

Het vorige openbare account van Wechat heeft een aantal ondernemersteams ten goede gekomen.Lu Chunwei is van mening dat de groeisnelheid van WeChat groter zal zijn dan de snelheid van het doen van app. Succesvol, het hangt niet alleen af ​​van het aantal gebruikers, maar ook of het aantal fans op het belangrijke account op het platform ermee kan groeien. “Lu Chunwei zei dat Zhang Xiaolong zeer optimistisch is over de rekeningen die het werkt, en Zhang Xiaolong is erg optimistisch over de rekeningen die het bedient. “Ik hoop dat WeChat wat noodzakelijke publiciteit kan uitvoeren op de openbare rekeningen die we goed hebben gedaan in de nieuwste versie. Tenminste, een aanbevelingslijst is tenminste.”

Zoals hij zei, is Wechat’s management van deze openbare rekeningen inderdaad zeer streng.In november vorig jaar zeiden de twee WeChat Public Accounts Mushroom Street en Beauty dat ze leeftijd en persoonlijkheidstest gebruikten om de gekke doorstuur van de vriendenkring te activeren, waardoor Zhang Xiaolong boos werd.Wat Zhang Xiaolong aan de buitenwereld wil laten zien, is dat de marketingmethode op Weibo het niet op WeChat kan doen.

Dit voorkomt niet dat ondernemers ondernemerschap van WeChat.Dong Jiangyong, president van Beijing Zhuozhong Media, heeft momenteel een gouden zaadfonds opgericht om 100 miljoen yuan op te halen.Dong Jiangyong gelooft dat WeChat in twee richtingen zal evolueren, de ene is een open platform en de andere is het gegevensopenplatform.”De verbeeldingsruimte van Wechat is erg groot. In de toekomst kunnen de zakelijke ideeën die in de toekomst op de pc zijn gelopen, worden getransplanteerd naar WeChat.”

Voor zover WeChat echter open zal zijn, vertelde de bovengenoemde ondernemers die in contact zijn geweest met Zhang Xiaolong deze krant dat het hele idee van Zhang Xiaolong is dat het WeChat geen zeer zware applicatie zal maken, en ze zullen doen wat ze doen wat ze doen wat ze doen kan er een maken. Licht en interactieve toepassingen zijn heel eenvoudig.”Daarvoor zei iedereen dat nadat WeChat verscheen, alle apps het niet zelf hoefden te doen, het gewoon rechtstreeks op WeChat hoefden te zetten. In feite wordt het onder aspecten gedekt, en dan is WeChat een honderdmeter -toepassing geworden. is wat Zhang Xiaolong niet wil zien.

Zhang Xiaolong geeft hem ook een voorbeeld. Dit model zal licht zijn. “De bovenstaande persoon citeerde de woorden van Zhang Xiaolong.

Related Post