Op het bezoek | Waarom is de commerciële stad die wordt beheerd door 4.000 kilometer Tibet -toerisme 5A -niveau schilderachtige plekken?

Van Lhasa, Tibet tot Yingtan, Jiangxi, de kaart toont 4.000 kilometer.

Elke toerist naar Yingtan Longhu -berg moet door een commercieel blok gaan nadat hij de berg af is gegaan, genaamd “Guyue Water Street”.Zonder de openbaarmaking van het publieke jaarverslag zouden niet veel mensen weten dat de exploitant achter deze commerciële stad een beursgenoteerd bedrijf was van 4.000 kilometer -tibet toerisme.

Foto van Guyueshui Street Gate: Foto door Reporter Yu Xingfeng elke keer

Op 10 april toonde het jaarverslag uit 2023 uit Tibet Tourism (600749.sh, een aandelenkoers van 10,14 yuan en een marktwaarde van 2,301 miljard yuan) aan dat tijdens de rapportageperiode de nettowinst van het bedrijf toe te schrijven aan aandeelhouders van vermeldde bedrijven was 14.5026 miljoen yuan, die behoorde tot de lijst met vermelding.Vanaf het einde van 2023 waren de winstgevende winst die beschikbaar waren voor aandeelhouders -55.855 miljoen yuan.

Onder alle sectoren is alleen het “Guyue Water Street” -project in Yingtan in Jiangxi negatief.Tibet Tourism zei dat tijdens de rapportageperiode het commerciële project “Guyue Water Street” van Jiangxi Xinyi (Yingtan District) minder was dan verwacht. volledig gesynchroniseerd.

“Daily Economic News” -verslaggever merkte op dat sinds Tibet Tourism het project “Guyue Water Street” in 2019 heeft geëxploiteerd, het project in een verliesstaat is geweest en al vijf opeenvolgende jaren geld verliest.

“Het is te teleurgesteld. De meeste zaken zijn gesloten, en slechts enkelen van ons.”

Op 12 april ontmoette de verslaggever van “Daily Economic News” een toerist van Jiujiang op de “Guyue Water Street” van Yingtan.Tegenover de lege commerciële straat stuurde hij de bovenstaande emotie.

Lege Commercial District Picture Bron: elke verslaggever yu xingfeng

Bij de ingang van “Guyue Water Street”, de introductie van het project, is de volledige naam “Dao Yang Town • Guyue Water Street”, een commerciële straat in de nationale stijl, gelegen naast het bezoekerscentrum van Longhu Mountain Scenic Area, Met een oppervlakte van 172 hectare is het totale bouwoppervlak 58.000 vierkante meter.Het project is gebouwd op basis van de historische en culturele achtergrond van de oude Yue -mensen.

De verslaggever achtervolgde de straten in de stad en merkte op dat een “Longhu Mountain Scenic Ecological Agricultural Products Exhibition Center aan de linkerkant van de ingang werd geopend om de deur te openen.Sommige zijn ijswinkels, sommige zijn inheemse restaurants, en sommige zijn lamspoederwinkels. Zonder uitzondering zijn ze in een staat van sluiting.

De verslaggever belde willekeurig de telefoon op het uithangbord van een schapenvleeswinkel.De baas zei ook dat een rundvleesbotpoederwinkel op straat werd geopend door haar broer en momenteel werd geopend.De verslaggever vond deze rundvleesbotpoederwinkel volgens de foto, maar de winkeldeur was gesloten, maar deze werd niet helemaal gestopt.

Fotobron: nemen door verslaggever yu xingfeng

Vanuit het perspectief van mensen in het hele blok lijken de meeste commerciële slotwinkels onvermijdelijk te zijn.In de enorme straat zijn er voetgangers en toeristen.

Waarom kan de lamspoederwinkel hier twee jaar openen?Het blijkt dat de huurhuur hier niet is vastgesteld, maar is gekoppeld aan de omzet.Zonder een omzet is het niet nodig om de huur te betalen.Wanneer er een omzet is, betaal dan de huur op 15%van de omzet.

In de buurt is er een kunstmatige rivierrivier aan de andere kant van de winkel. Er is een rij tijdelijke kraampjes langs de rivier, maar deze is leeg.

De kleine rivier rondom de hele buurt maakt ook deel uit van het bedrijf. Er zijn slagmensen op de rivier met in totaal 2 dokken.Er is een hek in de pier.Er is een kleine tafel als ticketkantoor naast het hek.

Mensen gaan naar de beyle van de batipotranskin van de boot Fotobron: nemen door verslaggever yu xingfeng

De verslaggever opende een contactnummer hierboven en antwoordde dat de telefoon de bootman Lao Liu was.Hij introduceerde dat er hier vijf sneden tunnels zijn, en nu zijn ze gestopt met zaken, maar het zal opnieuw worden geopend tijdens de May Day -vakantie.”Alleen tijdens vakanties zal hier enige populariteit zijn.”

Op vakantie wordt het salaris van Lao Liu ook berekend met een dag, 200 yuan per dag.Na vakantie, als u maandelijkse berekening wilt openen, 3.000 yuan per maand.

Lao Liu introduceerde ook dat dit zwarte -tent scheepsproject werd geïnvesteerd door een Shandong -investeerder, maar de baas was hier lang niet.Wanneer je moet openen, belt de baas Lao Liu en laat hem het bedrijf opnieuw opstarten.De methode om het BattleFish -schip te betalen is ook gekoppeld aan de omzet. Het is niet nodig om de huur te betalen tijdens de periode van schorsing.

De verslaggever omringde de hele commerciële stad voor een ronde. .

De geografische locatie van “Guyue Water Street” is superieur.

Een winkelier in het blok vertelde de verslaggever van het Daily Economic News dat de algemene toeristen uit Longhu Mountain ’s middags door de berg gingen.

‘S Middags merkte de verslaggever op dat er inderdaad honderden toeristen uit Longhu Mountain waren in het “Guyue Water Street” -blok.Omdat het grootste deel van het bedrijf hier echter gesloten is, zijn toeristen haastig voorbijgegaan zonder al te veel verblijf.Zelfs ’s avonds gingen de lichten open en bleven weinig toeristen.

Dergelijke sombere mensenstroom maakt het Tibetaanse toerisme mogelijk bij de werking van het project, en de prestaties ervan zijn ook saai.

In 2023, na de aanpassing van het epidemische preventiebeleid in het National Cultural Tourism Project, toonde het een snelle rebound en herstel, maar “Guyue Water Street” was moeilijk te verbeteren.

Het Tibet Tourism 2023 Jaarverslag toont aan dat het “Guyue Water Street” -project van Eagle Tan de omzet realiseert van 8.1292 miljoen yuan, operationele kosten van 8.8865 miljoen yuan en een bruto winstmarge van -9,32%, die geen verliezen heeft bereikt.

Afbeeldingbron: screenshot van het financiële rapport

Tibet Toerisme verklaarde dat tijdens de rapportageperiode het commerciële project “Guyue Water Street” door Jiangxi (Yingtan District) minder was dan verwacht. volledig gesynchroniseerd.Het bedrijf zal de productconnotatie verder verrijken, de oude cultuur combineren om de toegevoegde waarde van het toeristische consumptie te verbeteren, de geïntegreerde werking van “productmarkteffectiviteit” te verkennen, om marktkansen te begrijpen en de bedrijfsprestaties te verbeteren.

De verslaggever heeft de afgelopen jaren het jaarverslag van Tibet Tourism uitgezocht dat de inkomsten van “Guyue Water Street” van 2019 tot 2023 jaar na jaar zijn gedaald en de prestaties ervan zijn verloren al vijf jaar verloren.In 2019 was het operationele inkomen 2014.200 yuan, en de nettowinst was -38,725 miljoen yuan; in 2020 was het bedrijfsinkomen 1.81,138 miljoen yuan, en het verlies was 589.600 yuan. Million Yuan, en de nettowinst-1,67 miljoen yuan werd bereikt.

Het project “Guyue Water Street” werd oorspronkelijk “Xiaoyao City” genoemd. Het thema van Guyue -cultuur en Dao -cultuur, en veranderde zijn naam in “Dao Yang Town • Guyue Water Street”. Sinds 1 februari 2019 is het officieel geopend met een nieuwe look.

De bouwfeest van “Guyue Water Street” is Yingtan Longhu Mountain City Investment Company, en de operator is Jiangxi Xinyi.De aandelenstructuur van Jiangxi Xinyi is 80%van het Tibet -toerisme en Yingtan Cultural Tourism Investment Development Group Co., Ltd. (hierna “Yingtan Wendou” genoemd) heeft 20%van de aandelen.

Vanuit het perspectief van constructie- en operatiemodellen is de investering van Tibet Tourism in het project lichte activa -werking.Uit het jaarverslag blijkt dat in 2023 de totale activa van Jiangxi Xinyi slechts 42,69 miljoen yuan bedroeg, wat 70.5686 miljoen yuan was van de totale activa die in 2019 overnamen, met een neerwaartse trend.

Het nieuwe bedrijfsadres van Jiangxi bevindt zich in “Guyue Water Street”.In de ochtend van 12 april kwam een ​​verslaggever van “Daily Economic News” naar het kantoor van het bedrijf. Projectbedrijf. “

De verantwoordelijke persoon die de leiding heeft, zei dat ze sinds 2019 de opdracht hebben om “Guyue Water Street” te exploiteren, en ze hebben hier ook investeringen, zoals de transformatie van decoratie en apparatuur.

Fotobron: nemen door verslaggever yu xingfeng

Wat betreft de huidige situatie van winkels in commerciële buurten, zei de verantwoordelijke persoon die de leiding heeft overgenomen dat het momenteel verlaten is omdat het regent.Het kwam pas na 1 mei in het hoogseizoen.

Op de middag van dezelfde dag belde de verslaggever de Tibet Tourism Securities -afdeling.Dit project werkt al enkele jaren en het bedrijf heeft deelgenomen aan operatie, niet dominerend.”Wij zijn de controlerende aandeelhouders. Het project behoort tot het voogdijproject van de overheid. Wij zijn de hoofdorganisatie van de operatie.” .

Related Post