De integratie van zaken en mensen, diverse co -governance!Tianbei Street bouwt een klein en micro -bedrijfsincubatieplatform met een klein en middelgroot en micro -enterprise

Tianbei Street Tiantong Zhongyuan F Area (hierna aangeduid als “Zhongyuan F”) is een “commerciële woonwijk”, met in totaal 8 gebouwen.Vanwege de grote bevolkingsdichtheid en gemengde handelaren zijn er tegenstrijdigheden tussen bedrijfsactiviteiten en het leven van de bewoners, en kleine en middelgrote ondernemingen worden ook geconfronteerd met veel “groeiproblemen” in het ontwikkelingsproces.
In de afgelopen jaren richt Tiantongyuan North Street zich op de pijnpunten van kleine en middelgrote ondernemingen in het rechtsgebied, houden zich aan het leiderschap van feestbouw en verkennen actief “Commerciële en min -min integratie Diversified Co -Governance“Model, gebaseerd op de piloot van Zhongyuan F als piloot, richtte de enige community -level Enterprise Federation op in Beijing -Tiantong Zhongyuan District Feds Federation (hierna aangeduid als de” Enterprise Federation “) de commissie (hierna verwezen naar de” de ” Industriecommissie “).Zhang Dongdong, voorzitter van de Enterprise Federation en directeur van het industriecomité.
Door een interactief platform van de overheid te bouwen, geeft u de voordelen van sociale organisaties voor de gemeenschap om de gemeenschap en dicht bij de inwoners te nemen, meerdere sociale krachten te verenigen om deel te nemen aan de financiële constructie van het gebied onder haar rechtsgebied, de teelt en incubatie te verbeteren Functies van kleine en middelgrote ondernemingen en spelen een goede rol in de hub en service van maatschappelijke organisaties.
Het is gemeld dat het Zhongyuan F -gebied momenteel in totaal 855 bedrijven heeft, waaronder meer dan 10 nationale ondernemingen met een hoge high -tech, en een uitgebreide belasting van 110.1495 miljoen yuan in 2023, een toename van ongeveer 30 % boven 2022.
Focus op ondernemingen, angstig en verontrustend
Start op met meerdere communicatiebruggen
Vers, de brug van de overheid -onderneming communicatie en bouw een handiger, efficiënte en niet -geblokkeerde overheidscommunicatiemechanisme.De Corporate Federation en het Industry Committee hebben een communicatiebrug opgezet tussen straten, gemeenschappen, eigendommen, ondernemingen, bewoners, enz. Door middel van face -to -face, hart en hartcommunicatie, luisteren naar de stem van ondernemingen en bewoners loste de ” Urgentie en moeilijkheden om zich te vestigen in ondernemingen en bewoners.
Los het probleem van geluid op dat de mensen op de metrolijn 5 verstoort 5
Het is gemeld dat het Zhongyuan F -gebied dicht bij de metrolijn 5 ligt, en het fenomeen van lawaai die de mensen verstoort, heeft de werkefficiëntie en het dagelijkse leven van zakelijke werknemers en bewoners beïnvloed.Daartoe gingen de Enterprise Federation en het Industry Committee herhaaldelijk naar de relevante eenheden om het probleem weer te geven en actief aan te meren met straten en gemeenschapspersoneel.Na vele inspanningen werd het geluidsisolatienetwerk in het Zhongyuan F -gebied geïnstalleerd en dit loste de langdurige geluidspreiding van het district Zhongyuan op.”Eerder heb ik elke dag het lawaai van het bombardement doorstaan ​​en ik kon me vaak niet concentreren op hun werk.”
Omdat de “commerciële woongemeenschap” zich niet binnen het verlengde verwarmingsbereik bevindt, is de verwarming in het Zhongyuan F -gebied “Stop wanneer u het punt bereikt” elke winter.”Tijdens de winter tot het voorjaar is het gemakkelijk om verkouden te worden en ziek te worden, wat de werkefficiëntie zal beïnvloeden.” Veel bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het bedrijf vonden de bedrijfsfederatie.Uiteindelijk hebben de straten, gemeenschappen, bedrijfsfederaties, industriële commissies en verwarmingsbedrijven vaak gecommuniceerd en onderhandeld. opgelost.
Raad van de Raad van Raad
Er is een langdurig probleem van waterdruk op lage niveaus in het Zhongyuan F -gebied, vooral in de zomer, zelfs in de zomer.Eind juli vorig jaar vorig jaar, de China Three Community, de Enterprise Federation, de industriecommissie organiseerde vastgoedbedrijven, vertegenwoordigers van ondernemingen, vertegenwoordigers van inwoners en leidingwaterbedrijven, enz.Uiteindelijk, in ongeveer 1 maand, was het toegestaan ​​om van het probleem van onvoldoende waterdruk af te komen en een comfortabeler en gemakkelijker kantoor en leefomgeving te hebben.
Goede service “uit de eerste hand schaken”
Speel de “Combination Boxing” van Benefit Enterprises
Verbetering van de kwaliteit en efficiëntie van ondernemingen, zetten de Enterprise Federation echt op als een platform voor het leren en uitwissen van de enterprise -gemeenschap, de organisatie van de organisatie om innovatie te bevorderen en de assistent om de onderneming te dienen.Onder begeleiding van Tianbei Street heeft de Enterprise Federation het Zhongyuan F District Enterprise Comprehensive Service Center opgericht om een ​​goede servicebedrijf op te zetten voor “First Chess”, en het “Combination Boxing” van Benefit Enterprises en Warm Enterprises te spelen om een ​​karakteristiek op te bouwen om een ​​karakteristiek op te bouwen. Commerciële gemeenschap van kleine, middelgrote en micro -ondernemingen.
Stel een bedrijfsinformatiebibliotheek op, voer Business Classification Promotion uit en bouw een platform voor het delen van bedrijven; Platform voor ondernemingen; bieden ondernemingen van bedrijfsdiensten zoals coördinatie, samenwerking op bedrijfsbewijs, voogdij van arbeidsrelatie, credit -rating van bedrijven en andere bedrijfsdiensten;
Corporate Federation tekende een samenwerkingsovereenkomst met Changping Sub -Branch van Industrial and Commercial Bank of China Co., Ltd.
Het is wel verstaan ​​dat de Enterprise Federation een samenwerkingsovereenkomst heeft bereikt met een aantal banken en certificaten om een ​​VIP -kanaal te openen voor de onderneming, het aanbieden van bedrijfskredietdiensten, opening van het bedrijfsaccount, update van de sociale zekerheid en andere gerelateerde bedrijven om financiële serviceplatforms te bouwen .”Banken en certificaatbedrijf zullen regelmatig mobiele kantoorapparatuur meenemen om de gemeenschap te betreden om gerelateerde bedrijven te verwerken om ‘nulafstanden van financiële diensten’ te bereiken.” Het bedrag van meer dan 1.600 miljoen yuan heeft het probleem van bedrijfsontwikkeling op een wederzijds voordelige manier aanzienlijk opgelost.
Tegelijkertijd zal de Enterprise Federation regelmatig beleidslezingen organiseren om verschillende industrieën, seminars, symposiums en andere activiteiten te organiseren om activiteiten zoals salons, seminars, symposiums en andere afdelingen te organiseren, de innovatieve vitaliteit van ondernemingen te stimuleren en te promoten, en de innovatieve vitaliteit van ondernemingen te stimuleren en te promoten en te promoten. De ontwikkeling van industriële upgraden en de gecoördineerde ontwikkeling van de regionale economie.
Eind januari van dit jaar werd het eerste jaarlijkse vergaderevenement van de Enterprise Federation met succes gehouden. .
Beijing Zhongdingxin Trading Co., Ltd. Kantooromgeving
Tegelijkertijd op “software” en “hardware” om de zakelijke omgeving volledig te optimaliseren. In District F.Beijing Zhongdingxin Trading Co., Ltd., dat vorig jaar meer dan 3 miljoen yuan betaalde in een bepaald district in Beijing, heeft zich met succes gevestigd in Zone F in Zhongyuan F.”Het gebied van de vorige kantoorlocatie was een beetje klein. Het gebeurde dat het bedrijf van een vriend in Zone F was in Zhongyuan F. Hij overdreven de kantooromgeving en de zakelijke omgeving hier. Ik besloot het een keer te verplaatsen.” Charge Wang Jiayang zei dat veel opeenvolgende procedures speciaal zijn gebouwd door Street Financial Construction en Enterprise Federations om te helpen communiceren, wat bijzonder soepel is.
Enterprise Empower Community Governance
Bevorder gediversifieerde co -overheidsuitwisseling
Om de tegenstelling tussen de bedrijfsoperatie en het leven van de bewoners op te lossen, hebben de Enterprise Federation en het Industry Committee de toegang tot ondernemingen en bewoners actief begeleid om deel te nemen aan gemeenschapsbeheer en ernaar te streven de voortdurende verbetering van het sociaal bestuurssysteem van CO te bevorderen -constructie en co -overheid delen.Tegelijkertijd, onder de coördinatie van communicatie met meerdere partijen, zijn preferentiële voordelen in ondernemingen geregeld, die in de afstand getrokken tussen de “sturende warmte” en de afstand tussen de bewoners.
Deelnemen aan hygiëne -goedkeuringsactiviteiten
Het is gemeld dat het vrijwilligersteam van Zhongyuan F, dat bestaat uit werknemers die zich in de onderneming hebben gevestigd en de meerderheid van de bewoners, ongeveer 140 mensen heeft. en sneeuwvegen ijs en ijs.Vrijwilligers van zakelijke medewerkers hebben gezegd dat iedereen onder dezelfde dakrand is “.
Enterprise Federation ondertekende een overeenkomst met Zi’an Ran Hotel
Na onderhandelingen met de Enterprise Federation, het industriecomité en het zelf -gevestigde hotel, registreren leden van de Federation of Enterprise Federation en Community Registration via de WeChat Group van de eigenaar, de WeChat Group van de Enterprise Federation en de WeChat Public Account. Tegelijkertijd geniet de hotelconferentieruimte ook de korting van de “70 % korting”.”De prijs van de Standard Room is 750 yuan, en slechts 550 yuan is vereist na de korting. Ondernemingen en bewoners kunnen bijna elke dag een huis boeken.” Gebruik van hun eigen zakelijke voordelen en teruggeven aan andere bedrijven en andere bedrijven en andere bedrijven en andere bedrijven en andere bedrijven van bedrijven, vormen een goede situatie van wederzijds voordeel en win -win -samenwerking in Zhongyuan F! “
In juli vorig jaar werden de regionale logo’s van het Zhongyuan F -gebied van een aantal ondernemingen die een fondsenwerving hebben opgezet en geïnstalleerd, verlicht, waardoor de erkenning en zakelijke sfeer van de gemeenschap toeneemt.”Eerder kwamen klanten altijd naar het bedrijf, en ze konden de ingang van de gemeenschap niet eens vinden. Nu is het logo van het” Tiantong · New Area “duidelijk, en het zal altijd ’s nachts oplichten, waardoor een goed bedrijf ontstaat sfeer. “Verschillende bedrijfsleiders zeiden.
De vaste ondernemingen bieden preferentiële en handige diensten, en de meeste bewoners zijn in hun ogen en in hun hart.”Naast meer zorgen voor deze winkels, hebben we meestal de behoefte om huizen te huren, en we zullen ook actief informatie over de WeChat Group en de Circle of Friends opnieuw plaatsen om hen te helpen de intermediaire vergoeding te redden.” Tante Wang.
Creëer een one -stop netto rode gemeenschap
Bevorder de integratie en ontwikkeling van de industriële keten
Kleine en middelgrote ondernemingen staan ​​bekend als de ‘capillairen’ van de economie.
Het verzamelen van de gezamenlijke inspanning van ondernemingen en het bevorderen van de integratie en ontwikkeling van de industriële keten.In de volgende stap zal de Enterprise Federation zijn eigen constructie verder versterken, meer uitstekende ondernemers absorberen om de vergadering in te gaan en de vitaliteit en vitaliteit van de associatie toe te voegen.Tegelijkertijd, gericht op de integratie van bedrijfsmiddelen, marktgerichte en bevordering van industriële integratie en ontwikkeling.
Het is wel verstaan ​​dat de Enterprise Federation momenteel in geconcentreerde publiciteit is van operationele ondernemingen die zich vestigden en ernaar streven een eenmalige “eten, drinken, spelen en genieten” exploratiewinkel -ervaring te creëren en ernaar te streven het Zhongyuan F -gebied in een gebied te maken in een gebied Internet Celebrity Punch -In Community.
Creëer een one -stop “Eat, Drink, Play and Land” Exploring Store Experience
“Momenteel heeft het een consensus bereikt met meer dan 20 handelaren, met hotels, coffeeshops, biljartzalen, nagelwinkels, bars, scriptdoden, privétheaters, enz., Offline productieposters en check -in line -kaarten om toeristen te geven om toeristen te geven passende kortingen. “Zhang Dongdong geïntroduceerd uitleg.
Tegelijkertijd wordt het gepromoot via netwerkplatforms zoals Douyin en videosummers om een ​​industriële keten te vormen die communiceert tussen ondernemingen.
Vervolgens zal Tianbei Street alles in het werk stellen om de “goede situatie” van het aantrekken van investeringen te behouden en volledige inspanningen te bieden om de “goede service” van de beveiligingsactiviteiten en stabiele bedrijven te bieden, en er alles aan doen om een ​​”goede reputatie” te creëren De zakelijke omgeving, cultiveert de financiële constructie diep en laat Tianbei Street echt de ontwikkeling van buitenlandse ondernemingen worden. Economie in het rechtsgebied.
Foto/Deng Ziqi Correspondent Ru Xin
Rapport/feedback

Related Post