Met "gezonde moeder" als drager, gebruikmakend van de "grote gezondheid" van de hele mensen

Oorspronkelijke titel: Chuxiong City, de provincie Yunnan geeft volledig spel aan de unieke rol van vrouwen in het gezin (onderwerp)
“Healthy Mom” ​​als drager nemen, gebruikmaken van de “grote gezondheid” van de hele mensen (thema)
Chinese vrouwen dagelijks alle Media -verslaggever Zhou Yulin
“‘Healthy Mom’ is goed! Ik dacht dat in het begin, maar na de training heb ik geleerd dat er veel dingen in zitten, waaronder geestelijke gezondheid, wetenschappelijke beweging, familiehygiëne, redelijk dieet, enz.” Chuxiong City zei dat ze, sinds ze deelnam aan de kenniscontracten, een dieper begrip had van de “gezonde moeder”.
Het is wel verstaan ​​dat de Chuxiong City Women’s Federation in de afgelopen jaren de stijlrevolutie en een effectieve revolutie in de bouw van een gezond graafschap de afgelopen jaren heeft verdiept. van de mensen.
Met de “goede gewoonte” van je moeder, bouw je een gelukkige “kleine haven”
Moeder is de kern en ziel van “thuisgezondheid” en speelt een belangrijke rol bij het monitoren van de gezondheid van alle familieleden.De damesfederatie van de Chuxiong City beschouwt de “gezondheidsmoeder” als het specifieke uitgangspunt en de systematische planning van “thuisgezondheid”. Door de gemeentelijke overheid heeft het het geformuleerd. Moeders om meer te leren over gezondheidskennis en vaardigheden, waardoor iedereen ernaar streeft de sterke sfeer van “gezonde moeder” te zijn.
Het is wel verstaan ​​dat door het combineren van paren, onderwijs en training en vergelijkingsprikkels, Chuxiong City een werkpatroon zal bouwen van overheids -geleide, afdelingscoördinatie en sociale participatie. ) Partij- en massale activiteitscentra, medische en gezondheidsinstellingen, dameshuizen voor kinderen, gezondheidshutten en andere middelen om posities in de gezondheidszorg te vestigen, gecombineerd met het “dubbele dual -service dual -rapport”, de kennistraining van de gezondheidszorg en er waren 1680 lezingen, Meer dan 50.000 gezondheidsmaterialen werden verdeeld, meer dan 85.000 moeders werden getraind en 680 “gezonde moeders” werden geselecteerd.
De damesfederatie van Chuxiong City combineert ook de “landelijke revitaliseringsactie” en richt zich op “het verbeteren van milieuverdeling van gezondheid” om vrouwen te begeleiden om actief deel te nemen aan de verbetering van de landelijke leefomgeving, de greening binnenplaats volledig te zuiveren en een “kleine haven” te bouwen ” .
Op dit moment, met de populariteit van het concept van grote gezondheid, heeft Chuxiong een aantal praktische gevallen en werkervaring gevormd die kunnen worden gerepliceerd en gepromoot, en vestigt een aantal merk “gezonde en goede moeders” merk met demonstratie drijvende kracht en invloed. De hoofdrol is groter en groter worden.
Gebruik de “kleine incisie” van het gezin om het enthousiasme van de gezondheidsconstructie te stimuleren
“Na deelname aan de lezingen over de gezondheidskennis in de stad, begon ik te doen wat de leraar zei, het voorbereiden op zoutpartijen, olie -beperkende potten en bloeddrukmeters. Nu mijn familie veel beter is dan voorheen.” Zhang Zei Zhihua met een glimlach op zijn gezicht.
“In het gezinsleven spelen moeders een belangrijke rol bij het monitoren van de gezondheid van alle familieleden, gezondheidsgeletterdheid, sport- en eetgewoonten, enz., Het bepalen van de gezondheidstrend van familieleden.” Initiatief van het werk, gaf volledige rol aan de unieke rol van vrouwen in het gezin en leidde haar moeder actief om goede instructeurs, beheerders en supervisors te zijn die een goede gezinsgezondheid hadden.Met het “Family Happiness and Ankang Project” als uitgangspunt, gecombineerd met “de mooiste familie” en “gezonde familie” om activiteiten te vinden, “beschaafde en gezonde levensstijl” in de dorpsvoorschriften en geavanceerde typische voorwaarden voor stambomen, geïntegreerd Familiestijl, tutor en tutoring, en bijles, bijles en bijles. “werden gedeeld, wat het enthousiasme van de massa stimuleerde om deel te nemen aan de bouw van gezonde gezinnen.
Voorkomt op de weg van de gezondheid.
“Hoe zien kinderen eruit, wat zijn de moeilijkheden?” “Hoe zit het met het recente lichaam en welk medicijn om te nemen?” Het bouwen mag niet achterlaten, Chu Xiong City organiseert actief “gezonde moeder” om kleine goedheid en liefde te verzamelen, thuisstijl, boom nieuwe wind, oefenvaardigheden, de leiding te vergroten en zwak, ijverig en zuinig te helpen.
In reactie op de gediversifieerde gezondheidsbehoeften van verschillende industrieën, verschillende formaten en mensen van verschillende leeftijden, verbindt Chuxiong City Women’s Federation sociale middelen om “goede familiestijl en gezondheidszorg” gratis consultatie -consultatie, gezondheidslezingen voor vrouwen, psychologische counseling en andere uit te voeren Soorten thema -activiteiten. Het concept van iedereen is de eerste verantwoordelijke persoon van zijn eigen gezondheid.Implementeer de “Women and Children’s Care Service” om “gezonde moeders” te bieden aan juridische publiciteit, vaardigheidstraining, onderhoud van rechten, culturele en sportactiviteiten, emotionele zorg en andere diensten.Leid tegelijkertijd de “gezonde moeder” om te transformeren in een “liefdesmoeder” -paren en kinderen te helpen bij het verlaten van kinderen, hun kinderen ertoe aan te zetten actief deel te nemen aan vrijwilligersdiensten om samen gezond op te groeien en de “gezonde moeder” te maken Een “flexibele motor” van gras -Roots sociaal bestuur.
Bron: Chinese vrouwen dagelijks
Rapport/feedback

Related Post