Love Sports, het hart zal gezonder zijn?Dit is niet noodzakelijkerwijs!

Chaoying News -klant Zheng Jiaying correspondent Zhu Yunxi Wang Mingwei
De “May Day” kleine vakantie is een goed moment om te ontspannen en te rusten, maar het is ook een goede gelegenheid om een ​​gezonde levensstijl te behouden.Oefening is een van de belangrijkste factoren om een ​​goede gezondheid te behouden, en de vakantie biedt u een perfecte gelegenheid om meer lichaamsbeweging en gezondheidsactiviteiten te integreren.
Met de versnelling van het tempo van het leven en de verbetering van de levensstandaard worden hart- en vaatziekten jonger en jonger.
Anders bevordert oefening gezondheid of lichaamsbeweging om de gezondheid van het hart te bevorderen.
Bron: Visueel China
Er zijn rapporten op internet dat ik een plotselinge dood van sportliefhebbers op internet heb gezien. hebben nooit getraind. “
Door de inspanning te versterken om de kwaliteit van het lichaam te verbeteren en het risico van persoonlijke hartziekten te verbeteren, is het principe.
“De aanbevolen trainingsintensiteit van de algemene bevolking is comfortabel na het sporten, en er is geen ongemak voor de standaard.” Ongeacht of deze persoon een hartziekte heeft of niet, het moet aan deze voorwaarde voldoen, in plaats van te zeggen dat u alleen kunt rennen 100 meter, of hij kan slechts 100 meter lopen, of hij kan alleen maar rennen, of hij kan alleen maar rennen, of alleen hij kan 200 meter lopen enzovoort.
Bron: Visueel China
Of dit bedrag mogelijk is, u kunt een eenvoudige manier kiezen, dat wil zeggen het maximale aantal hartslag (meestal ongeveer 175) bereikt in de oefening minus de persoonlijke leeftijd. van lichaamsbeweging.
Ten tweede, wanneer onze oefening stopt, kan de hartslag binnen tien minuten terugkeren naar het basisniveau vóór het sporten, wat betekent dat de hoeveelheid oefening ook geschikt is voor onze eigen voorwaarden.
De trainingsmethode kan ruwweg worden onderverdeeld in aerobe oefeningen en anaërobe oefening.Zuurstofoefening wordt ook spanningsoefening genoemd, zoals push -ups, traktaten omhoog, sporen, halters, barbells, enz. Deze oefeningen kunnen spieren heel goed uitoefenen, maar spelen geen doel van oefening voor hartfunctie.
Als het hoofddoel is om de hartstaat te verbeteren door middel van lichaamsbeweging, is de juiste methode aerobe oefening, zoals snel lopen, rennen, spelen, fietsen, zwemmen, dansen, inclusief het draaien van yangge, fitnessoefeningen, enz. Deze zijn geschikt.
“Geef de bron aan”
Rapport/feedback

Related Post