Familie geneeskunde komt de gemeenschap binnen, gezondheid heeft "geneeskunde" afhankelijkheid

“Dit soort activiteit is erg blij. De dokter liep naar de ALA -gemeenschap om ons te helpen de bloeddruk en bloedsuiker te meten en heeft een contract getekend met ons familieartsen. Het is echt warm!” .

Onlangs vertrouwde Daning Road Street Community Health Service Center op de platformbronnen van het Public Health Committee van de Street, en zinkt hij gezamenlijk de woonwijken van het buurtcomité, de leider van het gebouw en de vrijwilligers om de contractdekking verder te ondertekenen en verder De echte ondertekening van de bewoners en familieartsen in het rechtsgebied.

Door de vorm van “face -to -face”, versterkt het medische team van het gezin voortdurend het nauwe verband tussen het medische team van het gezin en de inwoners van de gemeenschap, realiseert het de nul afstand van medische diensten voor thuis en het gebruik van de weekendtijd om binnen te komen De gemeenschap, gebouwen en gezinnen.

Op de locatie van het evenement beantwoordden de familieartsen geduldig verschillende gezondheidsproblemen voor bewoners en gaven professioneel medisch advies.Tegelijkertijd introduceerden ze ook de specifieke inhoud en vernieuwingszaken, waaronder familieartsen, waaronder regelmatige gezondheidsonderzoeken, gezondheidsconsultatie, chronisch ziektebeheer, enz., Zodat bewoners een dieper inzicht hebben in de diensten van familieartsen.

Het is vermeldenswaard dat medisch personeel ookHandhand “leidt bewoners om aandacht te schenken aan de openbare rekening van” Health and Quiet “,,Leer “gratis wachtrijen” online registratie,,Instructie van bewoners om online diagnose en behandeling van internet te voeren,,Regel drugsverdeling naar huisEssenceBovendien, om bewoners te faciliteren die niet meer zijn om een ​​huisarts te ondertekenen, biedt het team van de huisartsgeneeskunde ook ondertekening en ondertekeningsdiensten. Drugskennis.

Volgens rapporten

Als een belangrijke kracht voor medische diensten op basis, kunnen artsen van families uitgebreide, continue en tijdige medische diensten bieden om bewoners te helpen dagelijkse gezondheidsproblemen op te lossen.Het doel van dit evenement is om bewoners in staat te stellen de connotatie van de diensten van familieartsen beter te begrijpen door middel van on -site gezondheidsconsultatie, gratis consult en ondertekeningsdiensten, en hoe de gezondheid van zichzelf en hun families beter kan garanderen.Vervolgens zal het Daing Road Street Community Health Service Center altijd voldoen aan de “laatste mijl”, de buurt meten met voetstappen, service gebruiken om de gezondheid te bewaken en het gevoel van winst en tevredenheid van inwoners van de gemeenschap volledig te verbeteren.

Verslaggever: Luo Xinyue

Foto: Luo Xinyue

Gegevens: Daing Road Street Community Health Service Center

Bewerken: ye ping

Herdrukt, geef de officiële WeChat van Shanghai Jing’an aan

Misschien wil je nog steeds kijken

▶ 16 Grootschalige evenementen, meer dan 50 live optredens … “1 mei” vakantie, Jing’an Police “Front” garandeert de veiligheid van het begeleiden van stedelijke gebieden

Jing’an verandert hier in het “Rose Station”!Op zoek naar de bloemengeur, schakel een romantisch bloemen horloge aan!

smaakvol!Plezier!Goede wandeling!Er zijn veel “geheimen” die je niet kent in deze weg …

▶ Van het hoofdkwartier van China tot het eerste overzeese laboratorium, waarom is dit Franse High -Eind Beauty Skin Care -merk verliefd op Jing’an?


Related Post